Doğuma Hazırlık temmuz annişlerinin kız isimleri..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
benim kızımın ismini babası verdi ..ilke eylül olucak....sizce nasıl arkadaşlar...

askito ve gelincik01 teşekkürler arkadaşlar benimle düşüncelerinizi paylaştığınız için..bende babasını kırmayacağım madem öyle diyo öyle olsun..

arkadaşalr bu arada ben zamanın çok hızlı geçmesini istiyorum ama ben böyle istedikçe daha yavaş geçiyo zaman hemen zaman geçsede bebişlerimize kavuşsak

arkadaşalr bu arada ben zamanın çok hızlı geçmesini istiyorum ama ben böyle istedikçe daha yavaş geçiyo zaman hemen zaman geçsede bebişlerimize kavuşsak

canım kesinlikle katılıyorum sana hiç zaman geçmiyo. minnacık elleri ayakları vardır şimdi onların. yumuk yumuk gözleri. insanın karnından çıkarıp mıncıklayası geliyo.Şeniz

benim oğlum olacak ama kızım olsaydı eğer ismini CANSIN koymayı düşünüyordum.
gerçi cansın erkeğede konuyor ama kızda daha hoş geldi benim kulağıma.oğlum batuhan olacak allah kısmet ederse...bide kız için SUDENAZ düşünmüştüm.çok sempatik geliyor bu isim bana...

kızlar ben çok arastırdım ama hep sıradan bildik isimler var ben farklı kimsede olmayan bi isim istiyorum aslında bi tane bulmuştum çokta hoşuma gitti ama eşim olmaz dedi bende cesaret edip ısrar etmedim sizce nası isim LİVA ? anlamı karlı bir kış gününde doğan güneşin verdiği mutluluk-doğayı arındıran serinlik... lazca bi kelime ama en azından diğer isimlerden farklı siz ne dersiniiz??? lütfeeennn yardııım...

canım liva dile pek hoş gelmiyor söyleniş acısından ama dila güzel mesela

.................................................................................................

Son düzenleme:
isim konusun da bende kararsızım ama liva marka gibi ne bileyim....duyulmadık bi isim olduğu içindir belki de pek hoş gelmiyor kulağa...gene de sen bilirsin canım zevk meselesi...

saolun inananın artık zaten koymam :))))) ben isim bulamıyorum ya hani bıraksam bu işi kızım doğunca kendi bulsa :)))) ooff yaaa aslında çok güsel isimler var ama insan kendi bebişine yakıştıramıo nedense diğer isimlerde selin derin eda ece büyük ihtimal bunlardan biri olur yinede çok saolun hepiniz zaten eşimde o ne öle diva gibi demişti:)))))

Selin koy selin... Benimde adım selin ve ismimden çok memnunum. İsmimi çok seviyorum...

dila çok güzel
Dila
Dilem
Berfin
Beren
Derin
Deren
Şevval
Beril
Elçin
Deva

çok güzel isimler var biz hala karar veremedik bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…