Doğuma Hazırlık temmuz annişlerinin kız isimleri..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
kızlar kızımın ismine zeynep duru,elvin dila dan sonra sonunda ZEYNEP DİLA olarak karar verdik sonunda bakalım inşallah bundan sonra değişmez ....

irem ismi nasıl kızlarrr???? kızıma ismini koymak istiyorum artık...

Benim favori ismlerim arasında İrem.
Çok hoş bir isim.Anlamı cennet bahçesimi demekti?

Bende Ceren diyorum bebeğime.

Annemde bugün kaynananın isminide koy diyor tel.de
Bende anne zaten onun ismini kaynım kızına koymuş gerek yok dedim.Kaldı ki ben en başta eşime böyle anne baba isimleri istemediğimi söylemiştim.

Düşünmüyorum dedim.

Canım ya yeni gördüm çok üzüldüm.Hangi devirde yaşıyoruz.Modern insanlar bunu yapıyorsa modern olmayanları düşünemiyorum bile.

Bence asla koyma derim.Ne yapacakmış yani onların kurallarına uymazsan?

Hatta senin istediğin ismi yazdırsın eşin.Olmadı göbek adını diretilen ismi koyun ama asla kimliğe yazdırma derim ben.

Benim fikrim canım.En doğrusunu sen bilirsin yine.a.s.

u2rem dila ismi çok güzel bence..zeynep te hep favorilerim arasındadır..süpeer isim
benim oğlumda Arda olacak inşallah

canım benim teşekkür ederim. bende öyle düşünüyorum ama beni

dinleyen yok eşim bile cephe aldı. naptılar ne dedilerse yıkamışlar beynini. ben çok

direniyorum istemiyorum diye ama bildiklerini okucaklar gibime geliyo ahhh ahhhhhhhhhh
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

güzel bi isim canım isimde güzel anlamıda güzel.....
isim koymak ne zor bi işmiş dimii :))))))))))

evet canım yaa sorma.. hamile kalmadan önce insanın kafasında bin tane isim oluyo ama iş başa düştümü insan yakıştıramıyo işte hiç bi ismi. bu ismide babaannesi önerdi... eşimde beğendi galiba... bi kaç gün kızımızı sevicekmiş ismiyle, içine sinerse olabilirmiş. bakalım inşallah bu sefer olur:))

ablamda temmuz annesı olacak bır oglu var ve sımdı bır kızı olucak adıda IRMAK olacak ınsallah..

bu arada srose1985 yazdıklarını okdum cok uzuldum eger bu ışın altından kalkalamaycaksan naçizane fıkrım şöyle yap iki isim koy ilk ismi işte kayınpederin olacak o adamın 2. ismi ise senin yada eşinin belirlediği o isim olsun.. 2 . ismi siizn belirlediginz olsn ki okulda 2. ismiyle hitap edicekler cocuga.. ben yegenkerımden bılıyorum cunku serhat gokhan bırının adı na olkulunda gokhan dıyorlar kı bız hep serhat demıstık kardesıde buse denız buse dıyorduk bız ama okulunda denız dıye cagırılıyor ..
ınsallahh senın ısteıgın ısmı koyarsınız yınede temennım o dur arkadasım.. keyfını kacırmalarına ızın verme

kızlar ya ela kötümü kimse beyenmiyo anlamı yokmuş,göz rengiymiş falan.anlamı güzel isimler varmı aklınızda

canım bence ela ismi çok güzell.........
hiç değiştirme gerçi önemli olan senin fikrin sen beğeniyorsan başkalarına kulak asma....

bende ela ismini çoook beğeniyorum ilk tercihimdi aslında ismimdeki tüm harflerde vardı biraz da ondan seviyorum bu ismi ....biz zeynep dila koymaya karar verdik..ela -dila gayet uyumlu bir kızım daha olursa düşünebilirim gene bu ismi....a.s.a.s.a.s.:dance::dance::dance:

aayy bende ela ısmıne bayılırımmmm harıka bır ısım bnm esımde begenmıyor o ısmı ama bızımkı allahtan erkek olucak.. kız olsaydı cok takısırdık heralde :)

çorumlu bak senin kıza bikaç isim buldum belki beğenirsin

LİYA:sabrın en güzeli
MİRA:yükseliş(KURAN da geçiyormuş)
ESİLA:" ise zeval vaktinden gurup vaktine kadar demektir. Bu, öğle namazı ile ikindi namazını kapsar.alıntı yaptım bi siteden....
AZRA:1. Bakire, kızoğlan kız. 2. Ayak değmemiş kum. 3. Delinmemiş inci. 4. Hz. Meryem'e verilen adlardan. 5. Medine şehrinin adlarından biri. 6. Masal kahramanı "Vamık"'ın sevgilisi.
ŞİMAL:kuzey
EFSA:cennet ırmaklarından birinin adı
CEMRE:1. Ateş. 2. Kor halinde ateş. 3. Şubat ayında azar azar artan sıcaklık. 4. Hacıların Mina’da şeytan taşlaması. Küçük taş parçası. Arafat’ta hacıların şeytan taşlamaları.
ELVİN:Cennet çiceği, Gökkuşağının her bir tayfına verilen isim, Sıcak
NİSA:1. Kadınlar. 2. Kur’an-ı Kerim’in 4. suresi, özellikle kadın haklarından, onların hukûkî ve sosyal konumlarından bahsettiği için bu adı almıştır

Son düzenleme:
bende tam kızlar ırmak ismi nasıl diye soracaktım cemre yazmış..benim kızlık soyadım ırmak onun içinde şık durur diye düşündüm.. nasıl fikir kızlar eşim helin koyalım diyo geçen bide ben elif ismini çok seviyorum

cemre güzel.aşk olsun u2rem bende sormuştum sevdiginiz anlamları güzel isim varmı diye ama bana araştırmadın:dilcikar::dilcikar:

cemre güzel.aşk olsun u2rem bende sormuştum sevdiginiz anlamları güzel isim varmı diye ama bana araştırmadın:dilcikar::dilcikar:

ayyy canım ya ben sen ELA ya kesin karar vermişsindir diye düşündümmm en azından aklında bir isim var diye a.s.a.s.a.s.a.s. zaten ben ela ismini çoook seviyorumm....bence başka isim düşünme bile :1hug::asigim::1hug:

Canım benim ben de yeni okudum ve cok uzuldum gercekten.Bunlar cok agır seyler ya..Bizlerde de var kayınpeder adı koymak ben de cok gonullu olmamakla birlikte esimin hatırı kalmasın diye dedesinin adını koyucam yanına bir de kendi istediğimiz ismi koyucaz hüseyin emir olucak yawrum.Ne onlar uzulucek ne ben boylece.Umarım siz de biran once halledebilirsiniz bu konuyu sonucu ne olursa olsun cok ta kafana takmamaya calıs o senin evladın sonucta bence de iki isim koyabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…