eee temmuz annişleri erkek bebekler gibi kız bebeklerde artıp cogalmakta erkek bebekler icin acılmış bir konu var bende kız bebeklerimiz icin acalım dedim temmuz annişleri kızlarınıza ne isim koyucaksınız paylaşalım yerimseniben[/Q
benım hosuma gıden bır ıkı ısım vardı ama ablamızın ısmıyle uyum olsun ıstedık.bulamadık.
hamılelıgımde temmuz ayına geldıgınden cok sıcak ve bunaltıcıydı.kızım kılo alamadı.suyum azaldı.nstlere baglanıp takıp derken bıraz nazlı bır kızım oldu hamılelıkte.
bende naz koydum teyzesı:))))))))))))))))))
ablamızın kıde elıftı cok uyumlu oldu sımdı. elıf naz:)))))))))))))))))))))))
ısmını kendı buldu yanı bırnevı:))))))))))
irem ismi nasıl kızlarrr???? kızıma ismini koymak istiyorum artık...
arzucum o ağrıyı herkes çekiyomuş. doğum zor bişey olsaymış kayınvalidem oğlunu doğurmazmış. ben o sülaleye gelin gittiysem onların kurallarına uymak zorundaymışım. ve çocuğun ismide zaten baştan belliymiş sülaledeki adet neyse ona göre baba ismi koyulurmuş. ve inanın çok medeni insanlardır. ben onları böyle bilmezdim. beni hiç kayle alan yok ben o çocuğu tek başımamı yapmışım. bi tane oğulları varmış torunlarının ismine özeniyolarmış. sanki bi dahaki erkek mi olcakmış. ya düşün bi kere o senin torununsa benim çocuğum sen onun dedesisin ben annesiyim ya varmı daha ötesi. hasta oldum inanın çok kötüyüm bildiğiniz gibi değil.
irem ismi nasıl kızlarrr???? kızıma ismini koymak istiyorum artık...
Canım ya yeni gördüm çok üzüldüm.Hangi devirde yaşıyoruz.Modern insanlar bunu yapıyorsa modern olmayanları düşünemiyorum bile.
Bence asla koyma derim.Ne yapacakmış yani onların kurallarına uymazsan?
Hatta senin istediğin ismi yazdırsın eşin.Olmadı göbek adını diretilen ismi koyun ama asla kimliğe yazdırma derim ben.
Benim fikrim canım.En doğrusunu sen bilirsin yine.a.s.
güzel bi isim canım isimde güzel anlamıda güzel.....
isim koymak ne zor bi işmiş dimii :))))))))))
cemre güzel.aşk olsun u2rem bende sormuştum sevdiginiz anlamları güzel isim varmı diye ama bana araştırmadın:dilcikar::dilcikar:
canım benim teşekkür ederim. bende öyle düşünüyorum ama beni
dinleyen yok eşim bile cephe aldı. naptılar ne dedilerse yıkamışlar beynini. ben çok
direniyorum istemiyorum diye ama bildiklerini okucaklar gibime geliyo ahhh ahhhhhhhhhh:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?