Doğuma Hazırlık temmuz annişlerinin kız isimleri..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

benim tanıdığım Nehir'ler biraz zehir gibi oluyor... o yüzden o isimden uzak durmuşumdur hep :)))) Alara eski patronumun eşinin ismiydi ve benim de hoşuma giderdi. Hatta ben de düşünmüştüm ama eşim beğenmemişti.

canım ben nehir koyucamm allahın izniyle karar verdik bizz.
hatta herkes daha şimdiden biliyo kızımın ismini...
alara yı ben pek beğenmedim açıkçası... inşallah en yakın zamanda karar verirsiniz..

sağolun kızlar yorumlarınız için, gelincik sizde karar vermişsiniz süper. nehirin anlamıda güzel. soyadımız a ile başladığından alara olursa daha güzel uyarmış eşimin fikri bu, biraz takıntılıdır da:sm_cool: neyse bakalım hayırlısı olsunda :roflol:

daha öncede yazmistim bi daha yazayim ben :) kizim olsaydi Hayal ve Eftelya isimlerini düsünüyordum .. bu aralar Ela ve Hicran ada takmis durumdayim .. ama kizim olmicak..belki size bi yardimim dokunur die yaziorumm

canım bence kesinlikle nehir daha güzel alara biraz kaba gibi baybars gibi falan.ilk hamileligimde kızım olsaydı kesin nehir koyucaktık sen kocanı kandır nehir koyun a.s

ben ayse koycaktim ama bilmiyorum delircem sinir ediyo esim beni kac gundur sinirlerimi ziplatiyor hic koymak istemiyorum bu ismi
bakalim belki iki isim olsun ama daha bulamadim senağlama

yaa ben hala bi isim bulamadım
kızımı bi isim yakıştıramadım
bıktılar benden o güsel değil bu güsel değil derken
sonun da ne olcek bakalım..

kızlar burası kız isimleri sayfası ama neyseeee... benim hiç isim hevesim yerine gelmedi. eşimin ailesi baştan beri baskı yapıyomuş eşime bizim sülalede adettir. baba ismi koyulcak diye. hep önceden özenirdim çocuğum olursa şu isim güzel bu isim güzel diye. ama ona bile ben karar veremedim. ben hiç istemiyorum kızlar. ama benim kararımın hiiiiçç önemi yokki. biraz önce kayınpeder burdaydı benim adım olcak o kadar dedi. bende baba ismi ne olursa olsun o sonuçta senin torunun isim konusun da kırılmayın adı farklı bi isim olunca dedim adam bana resti çekti eşimde yoktu bunları söylerken moralim inanılmaz derecede bozuk....
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

AAA CANIM ÇOK ŞAŞIRDIMM
BENİM KAYINVALİDEMLER DAHA İSMİNİ NE KOYACAKSINIZ DİYE SORMADILAR HEM ONLRIDA İLGİLENDİRMEZZ BİZ NE İSTERSEK O OLURRR
İSİM KOYMAYA KALKSALAR Kİ YAPAMAZLAR ASLA İZİN VERMEM NEDEMEK YAA O BENİM BEBBEĞİM VE İNSAN NE HAYALLER KURUYOOO
İNŞALLAH SENİNKİLERDE YOLA GELİR CANIM BU ARADA KAINPEDERİN ADI NEYYYY

canım baştan beri meğer eşime baskı yapıyolarmış. eşimde bana bişey belli etmediği için iki aydır yemeden içmeden kesildi. nasıl zayıfladı eşim bi görsen. meğer çok sıkıştırıyolarmış çocuğu git karına söyle hhiçç heveslenmesin benim adım olcak baba adı koyulcak diye. hasta oldum ya nasıl halsizim afedersiniz ama kusmaktan mahvoldum ya. ağrılarım başladı bide. bilmiyorum hiç bi hevesim olmuyo.biz 5 kız kardeştik ve daha önce ben küçüklüğümden beri hep isterdim ilk çocuğum erkek olsun diye.allaha şükür öyle oldu. çocuğum olcak diye nasıl seviniyodum ama artık keşke olmasamıydıki diyorum.senağlamasenağlama​

cok sacmalık sen 9 ay karnında taşı agrısını sızını herşeyi cek senin isim konusunda söz hakkın olmasın ohh ne alla sen kayınpederinin ismini koymak icinmi doguruyorsun canım neymiş o öylee ayıp yaptıkları hic bozma sen morelini agırlıgını koy kırılıcaklarsada kırılsınlar eski devirde kalmış artık yok benim isimim konulucak devri şekerim senin cocugun bu eşinede gerekirse ki gerekli konuş ve agırlıgını koy yoksa cok cullanılır senin üstüne böyle hem senin oglun yaa ismini sen ver kayınpederinin isimiyle kimse cocuguna seslenmek istemez

srosecum gerçekten zor bi durum, bazı büyüklere laf anlatmak zor bildiklerini okurlar. bide diretmemişlermi hayret doğrusu.sen sıkma canını güzelim,eğer gerçekten koymak zorunda kalırsam yanınada sen beğendiğin ismi koy iki isimli olsun..ortaya huzursuzluk çıkmaktansa öyle bişey yapabilirsin a.s.

arzucum o ağrıyı herkes çekiyomuş. doğum zor bişey olsaymış kayınvalidem oğlunu doğurmazmış. ben o sülaleye gelin gittiysem onların kurallarına uymak zorundaymışım. ve çocuğun ismide zaten baştan belliymiş sülaledeki adet neyse ona göre baba ismi koyulurmuş. ve inanın çok medeni insanlardır. ben onları böyle bilmezdim. beni hiç kayle alan yok ben o çocuğu tek başımamı yapmışım. bi tane oğulları varmış torunlarının ismine özeniyolarmış. sanki bi dahaki erkek mi olcakmış. ya düşün bi kere o senin torununsa benim çocuğum sen onun dedesisin ben annesiyim ya varmı daha ötesi. hasta oldum inanın çok kötüyüm bildiğiniz gibi değil.

canım iki isim koysanda benim ismim söylenir diyo. sen özeniyosan yanına başka isim koy ama benim ismim söylencek dedi bugün.

hayatım yazını okudum ve çok üzüldüm sen şu an hamile bir bayansıın ve üzülmemen gerek nüfusunu eşin çıkarmayacak mı aklınızı kullanın kendi istediğiniz ismi yazdırın çok üstünüze gelirlerse 2.ismine pederinin ismini koyarsın canımın içi neden kendini üzüyorsun öyle

CANIM KEŞKE OLMASAYDI DEME ANLIYORUM SENİ AMA ASIL ONLARIN YAPTIKLARI ÇOOKK AYIP.VALLA BİZ EŞİMLE İSİMİ ÇOKTAN HAZIRLADIK BİRİ ÇIKSA ŞU İSMİ KOYUN DİYE ASLA İZİN VERMEZ.SENİNDE EŞİN AİLESİYLE KONUŞSUN.YADA SENDE Bİ İSİM KOY İKİ ADI OLSUN.SANKİ NE ANLIYOSALAR İNSANLARIN HEVESİNİ KIRMAKTAN
AMA SAKIN OLMASAYDI DEME CANIM BAK BEN BİLE ÜZÜLDÜM BEBİŞİNDE ÜZÜLÜR SONRAAA:asigim:

cannım allah aşkına ne sinir bir durum ayy bana dencek kıyametti koparmıştım cok ciddiyim feci kızdım nedemek yaa sen bu süllaleye gelin geldiysen kuralarına uyucaksın ayıp yaa aaaaaaaa vallahi cok kızdım yaa ben sessiz kalamazdım ve inadınada o ismi koymazdım sen bu aile gelin gelmeden önce bunlar bizim kuralarımız uyucaksın dendimi şimdimi kurallar cıktı adet felan öncedenmiş adetleri yerine gelicek diye koymam ben ya sonra oglun büyüdügünde ismi begenmezse bu ne bicim isim dedemin ismi vermişsiniz bana derse ozaman ne diycekler cok ayıp yaa dellendim valla şimdi haaklava:Kötü Kazen

canlarım iki isim koysanda benim ismim söylenir diyo. sen özeniyosan yanına başka isim koy ama benim ismim söylencek dedi

bugün. dediği şeyler çok fenaydı emri vaki hep. bilmiyorum evlendiğime pişman ettiler beni. bide üstüne sanki çocuğa ne gerek vardı önce çalışsaydın

çocuk sonrada olurdu dedi. ve durmuş benim adım olcak diyo. insanın sigortası varsa gider devlet hastanesinde doğum yapar ben kimsede görmedim

neymiş bu özel hastane merakı ne gerek var 500 lira vermeye diyo beni temelli hasta yaptı kızlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…