kızlar hala benim gibi isim konusunda kararsız olanlar varmı bilmiyorum ama nekadar zormuş:uhm: kafam allak bullak oldu kafamçokkarıştı şuanda son ikide kararsızım ALARA yada NEHİR sizce nasıllar? eşim alarada ısrarcı ben nehirde şaştım kaldım yahuu:sm_confused:
kızlar hala benim gibi isim konusunda kararsız olanlar varmı bilmiyorum ama nekadar zormuş:uhm: kafam allak bullak oldu kafamçokkarıştı şuanda son ikide kararsızım ALARA yada NEHİR sizce nasıllar? eşim alarada ısrarcı ben nehirde şaştım kaldım yahuu:sm_confused:
kızlar burası kız isimleri sayfası ama neyseeee... benim hiç isim hevesim yerine gelmedi. eşimin ailesi baştan beri baskı yapıyomuş eşime bizim sülalede adettir. baba ismi koyulcak diye. hep önceden özenirdim çocuğum olursa şu isim güzel bu isim güzel diye. ama ona bile ben karar veremedim. ben hiç istemiyorum kızlar. ama benim kararımın hiiiiçç önemi yokki. biraz önce kayınpeder burdaydı benim adım olcak o kadar dedi. bende baba ismi ne olursa olsun o sonuçta senin torunun isim konusun da kırılmayın adı farklı bi isim olunca dedim adam bana resti çekti eşimde yoktu bunları söylerken moralim inanılmaz derecede bozuk....:çok üzgünüm::çok üzgünüm:senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
AAA CANIM ÇOK ŞAŞIRDIMM
BENİM KAYINVALİDEMLER DAHA İSMİNİ NE KOYACAKSINIZ DİYE SORMADILAR HEM ONLRIDA İLGİLENDİRMEZZ BİZ NE İSTERSEK O OLURRR
İSİM KOYMAYA KALKSALAR Kİ YAPAMAZLAR ASLA İZİN VERMEM NEDEMEK YAA O BENİM BEBBEĞİM VE İNSAN NE HAYALLER KURUYOOO
İNŞALLAH SENİNKİLERDE YOLA GELİR CANIM BU ARADA KAINPEDERİN ADI NEYYYY
cok sacmalık sen 9 ay karnında taşı agrısını sızını herşeyi cek senin isim konusunda söz hakkın olmasın ohh ne alla sen kayınpederinin ismini koymak icinmi doguruyorsun canım neymiş o öylee ayıp yaptıkları hic bozma sen morelini agırlıgını koy kırılıcaklarsada kırılsınlar eski devirde kalmış artık yok benim isimim konulucak devri şekerim senin cocugun bu eşinede gerekirse ki gerekli konuş ve agırlıgını koy yoksa cok cullanılır senin üstüne böyle hem senin oglun yaa ismini sen ver kayınpederinin isimiyle kimse cocuguna seslenmek istemez
srosecum gerçekten zor bi durum, bazı büyüklere laf anlatmak zor bildiklerini okurlar. bide diretmemişlermi hayret doğrusu.sen sıkma canını güzelim,eğer gerçekten koymak zorunda kalırsam yanınada sen beğendiğin ismi koy iki isimli olsun..ortaya huzursuzluk çıkmaktansa öyle bişey yapabilirsin a.s.
canım baştan beri meğer eşime baskı yapıyolarmış. eşimde bana bişey belli etmediği için iki aydır yemeden içmeden kesildi. nasıl zayıfladı eşim bi görsen. meğer çok sıkıştırıyolarmış çocuğu git karına söyle hhiçç heveslenmesin benim adım olcak baba adı koyulcak diye. hasta oldum ya nasıl halsizim afedersiniz ama kusmaktan mahvoldum ya. ağrılarım başladı bide. bilmiyorum hiç bi hevesim olmuyo.biz 5 kız kardeştik ve daha önce ben küçüklüğümden beri hep isterdim ilk çocuğum erkek olsun diye.allaha şükür öyle oldu. çocuğum olcak diye nasıl seviniyodum ama artık keşke olmasamıydıki diyorum.senağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?