Doğuma Hazırlık temmuz annişlerinin kız isimleri..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ay okudukça sinirlerim fırladı valla.. ne demek bu be.. bi de dayatma yapıyorlar. uygun bir dille söylenir ve en azından kibarlık olsun diye sen istersen tabi kızım denir. nasıl emrivaki yaparlar böyle. nedir bu büyüklerin ismini koyma inadı anlamış değilim. iki isim koyun diycem ama bu sefer siz senin koyduğun isimle eşinin tarafı da diğer isimle seslenecek çocuk ne olduğunu şaşırcak. harbiden zor ve çok sinir bozucu bi durum. ama senin üzülmemen gerek. ismi ney bari kayınpederinin? çok eski bir isim olmasa bari...

canım bebegini düşün canını sıkma ama keşke olmasaydı deme o lafına çok kızdım o senin canın.sanırım eşin ailesine karşı gelemiyor o yüzden iki isim koyun sen koycagın ismi kullanırsın,onada karışcak degillerya

semacım okurken inan yüreğim daraldı....benim de erkek olsaydı Orhun Efe koymayı düşünüyorduk..ben çocukken karar vermiştim ama kayınpederim, ilk torunu erkek eltim koymamış ama biz koyarmıyız diye içinden geçirmiş bize kadar geldi bu laf bize direk sölememişlerdi...ama eşim koymaya yanaşmıştı...eğer erkek olsaydı ve konulsaydı ben kesinlikle o ismi kullanmazdım kendi seçtiğim ismi kullanırdım kayınpederimi sevmediğimden değil ama başka bişey bu insanın ismi ömür boyunca üstüne yapışan bişey...neyse ki bizim ki kız...kaynanamın ismini de teklif ettiler ama ben o küçük çocuk ismi değil ki dedim...ayrıca bizde ölmeden büyüklerin ismi konulmaz dedim tamam dediler ööle bişe varmı bilmiyorum yerimseniben benimde ikinci ismim ölen halamın ismi ama büyüklerinden birinin ismini taşımak gerçekten ağır bir sorumluluk çocuk için de...bence siz tamam deyin ama nüfus cüzdanında kendi koyacağınız ismi yazdırın...okul çağına gelince kayınpederinin ismi unutulur bile bırak sadece onlar o ismi kullansın...sıkma canını...eşine istemediğini söyle...o seni anlayacaktır...

ayrıca hastane için ne karışıyorlar cnm onlar mı ödeyecek ki ödeseler bile nolurmuş eşimin amcaoğullarının ve kaynımın da sigortası var ama hepsi doğuşta yaprtırmış eşlerinin doğumlarını (7 çocuk) herkes de memnun dr.un Mehmet duman ın çook deneyimli biri olduğunu söylüyorlar hep sen takma onları şurda 1 ayın kaldı bırak konuşsunlar duyma sen ...gerçi biz devlette yapmaya karar verdik ama bu kesinlikle bizim tercihimiz daha içimize sindi öyle karar verdik....hepimiz için hayırlısı olsun...

ya beni sinirlendirmesin salak adam ya kaynana mı o ona ne ya srosecim ailen nerde onlar bu olanlara birşey demiyorlar mı

klava:klava:ya beni sinirlendirmesin salak adam ya kaynana mı o ona ne ya srosecim ailen nerde onlar bu olanlara birşey demiyorlar mı

canlarım teşekkür ederim yanımda olduğunuz için. az

önce eşim işten geldi anlattım bu durumu. oda çok sinirlendi. zaten benle kaç kere kavga

ettiler dedi. tabi bütün bunlardan benim bugün haberim oldu daha önce isim konusunda

felan tartıştıklarından.. neyse canlarım işte eşimle konuştuk oda biz ne istersek o olcak

dedi ama inşallah caydırmazlar kocamı. çünkü babası konuşmam lazım senle

demiş.ayrıca kızlar ben HANİ BEBEK KEŞKE OLMASAMIYDI DİYE DÜŞÜNÜYORUM

DERKEN ŞİMDİ OLMASAMIYDI EVLENİR EVLENMEZ YAPMASAMIYDIKKİ diye

söylemiştim yoksa o benim canım ya nasıl istiyorum bir an önce doğsun diye.o doğunca

yanında olur annesinin kimselere bi laf ettirmez korur annesini dimi ama
a.sa.s​

heralde canım eşin haklı ve bu duruma el atması gerekiyor sen sakın kendini üzme isterlerse bu yuzden sizinle konuşmasınlar hiç önemli değil zaten gerçekten sizi düşünseler sizi bu şekilde kırmazlar çocuklarını karşılarına aldılar bu nedemek düşünebiliyor musun egolarını tatmin etmelerine izin vermeyin istediğin ismi koy bırak avuçlarını yalasınlar çok istiyorlarsa doğursunlar bir tane ona koysun kendi adını tatlım dimi

Bende çok sinir oldum. Belki güzellikle söyleseydi konulabilirdi, ama bu tarz konuşmaya sakın koyma... Hiç eyvallah etme. Kocanla anlaş. Koyma ismini falan. İki isimde düşünme kardeşimin isminide dedemin ismi koymuşlar hiç de memnun değil. Baba tarafım dedemin ismiye sesleniyor. anne tarafım ve arkadaşları annemlerin koyduğu isimle sesleniyor. Soğuk savaş gibi.. Valla 500 YTL doğum içinde normal bir para. Senin yerinde olsam torunun yüzünü göstermem onlara.. Onu çok düşünseler sevseler seni üzmezler.. Çok sinirlendim ya..

he valla demi kolaysa doğursunlar bi tanede koysunlar istedikleri ismi. canım benim yanımda olduğun için teşekkür ederim. a.s.a.s.

evet güzellikle söyleselerdi olurdu. emri vakiyle sende kimsin dercesine konuştu benle. bende bir insanım alınıp darılmam umurlarında bile değil.ve şunada çok kızdım. okadar özeniyosan git nüfusa iki isim yazdır. ama benim ismim söylenir sizin koyduğunuzu söylettirmem diyo ya bu nasıl mantık anlamadım gitti.:1no2::1no2::1no2::1no2:

canım çok ama çok sinirlendim...ne demek bu...o çocugu tasıyan benim, siz kimsinizde benim bebeğimin ismine karısıyorsunuz...bide bu tarz bir tavırla, biz ne dersek o olur, bizim aile gelmekle bunu kabul ettin tarzında konusmalar hemde hamile bir kadına...
canım iş senin eşinle açık açık konusup, ben istemiyorum bu sekildeki bir tavırdan sonra bebegimize babanın adını koymak dersin...gerisinide eşin dusunur...bir isim yuzunden size cephe alacaklarsa alsınlar...
ne cahil insanlar var ya, hangi devirde yasıyoruz...

gecenlerde annemler gezmedeyken, benim teyzemin kızları anneme bebeğin ismi ne olacak demişler...annemde söylemiş...ordan biride kaynanasının adı konmayacakmı demiş...saçmalıga bak...biz çocugu onlar için mi yapıyoruz...

srosecim yazıları şimdi okudum ve çok sinir oldum gerçekten....
sonuçta sen onun annesisin isim koymak onamı düşmüş...
çok saçma seni bu halde bu kadar üzmüşlerler yaa bravoo yani onlara...klava:
canım bak ne güzel eşinde seni destekliyor sen ne istiyosan o ismi koy...
hatta böyle terbiyesizlik yaptılar diye ikinci isim olarak bile düşünme bence.Kötü Kazen
kendileri sinir olsunlar. sen hiç üzülme...
çok istiyolarsa kayınvaliden bitane daha doğursun...:mymeka:

evet cnm çok üzücü bi durum bende olsam bende koymazdım...
güsellikle söleseler neyse ama emri vaki hi hoş değil..
bence sen istediğin ismi koy gelincik_01 inde dediği gibi
kayınvaliden çok istiyosa bitane daha dogursun...
sen üzülme boşver...

evet cnm çok üzücü bi durum bende olsam bende koymazdım...
güsellikle söleseler neyse ama emri vaki hi hoş değil..
bence sen istediğin ismi koy gelincik_01 inde dediği gibi
kayınvaliden çok istiyosa bitane daha dogursun...
sen üzülme boşver...

kocama bile soledim adam sok oldu o cocuk sizin diyo nasil karisiolar ben bole bi sey duymadim dio o cocuk sizin onlar karar verir dio anam sok oldum ole esim deyince nasil sevindim
ne bicim sey bu ya diyor
evet ya nasil o senin cocugun sen doguruyorsun sen cekiyorsun sanciyi
kimse karisamaz esinden ve senden baska tavrinizi koyun bence
esim de dio kimse karisamaz diye
senin esin istemiyorsa koyma canim ikinizin istedigi isim olsun

semacim kayinpederin ilk basta farketmez demiomuydu?? sok oldum okuyunca.. sadece görümcenler diretio saniodum..
arkadaslarin görüsüne katiliyorum bende canim .. zaten sana daha öncede fikrimi söyledim ..
allah yardimcin olsun mCx

kız corumlu az degılsın kocayı nerden tavlıyacagını bılıyorsun vallahı tebrık ettım senı

canım sen kafana takma hıçbırseyı daha dogumada var kım ne derse desın sen kocayı elıne al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…