ya beni sinirlendirmesin salak adam ya kaynana mı o ona ne ya srosecim ailen nerde onlar bu olanlara birşey demiyorlar mıcanlarım iki isim koysanda benim ismim söylenir diyo. sen özeniyosan yanına başka isim koy ama benim ismim söylencek dedi
bugün. dediği şeyler çok fenaydı emri vaki hep. bilmiyorum evlendiğime pişman ettiler beni. bide üstüne sanki çocuğa ne gerek vardı önce çalışsaydın
çocuk sonrada olurdu dedi. ve durmuş benim adım olcak diyo. insanın sigortası varsa gider devlet hastanesinde doğum yapar ben kimsede görmedim
neymiş bu özel hastane merakı ne gerek var 500 lira vermeye diyo beni temelli hasta yaptı kızlar.
heralde canım eşin haklı ve bu duruma el atması gerekiyor sen sakın kendini üzme isterlerse bu yuzden sizinle konuşmasınlar hiç önemli değil zaten gerçekten sizi düşünseler sizi bu şekilde kırmazlar çocuklarını karşılarına aldılar bu nedemek düşünebiliyor musun egolarını tatmin etmelerine izin vermeyin istediğin ismi koy bırak avuçlarını yalasınlar çok istiyorlarsa doğursunlar bir tane ona koysun kendi adını tatlım dimicanlarım teşekkür ederim yanımda olduğunuz için. az
önce eşim işten geldi anlattım bu durumu. oda çok sinirlendi. zaten benle kaç kere kavga
ettiler dedi. tabi bütün bunlardan benim bugün haberim oldu daha önce isim konusunda
felan tartıştıklarından.. neyse canlarım işte eşimle konuştuk oda biz ne istersek o olcak
dedi ama inşallah caydırmazlar kocamı. çünkü babası konuşmam lazım senle
demiş.ayrıca kızlar ben HANİ BEBEK KEŞKE OLMASAMIYDI DİYE DÜŞÜNÜYORUM
DERKEN ŞİMDİ OLMASAMIYDI EVLENİR EVLENMEZ YAPMASAMIYDIKKİ diye
söylemiştim yoksa o benim canım ya nasıl istiyorum bir an önce doğsun diye.o doğunca
yanında olur annesinin kimselere bi laf ettirmez korur annesini dimi amaa.sa.s
heralde canım eşin haklı ve bu duruma el atması gerekiyor sen sakın kendini üzme isterlerse bu yuzden sizinle konuşmasınlar hiç önemli değil zaten gerçekten sizi düşünseler sizi bu şekilde kırmazlar çocuklarını karşılarına aldılar bu nedemek düşünebiliyor musun egolarını tatmin etmelerine izin vermeyin istediğin ismi koy bırak avuçlarını yalasınlar çok istiyorlarsa doğursunlar bir tane ona koysun kendi adını tatlım dimi
Bende çok sinir oldum. Belki güzellikle söyleseydi konulabilirdi, ama bu tarz konuşmaya sakın koyma... Hiç eyvallah etme. Kocanla anlaş. Koyma ismini falan. İki isimde düşünme kardeşimin isminide dedemin ismi koymuşlar hiç de memnun değil. Baba tarafım dedemin ismiye sesleniyor. anne tarafım ve arkadaşları annemlerin koyduğu isimle sesleniyor. Soğuk savaş gibi.. Valla 500 YTL doğum içinde normal bir para. Senin yerinde olsam torunun yüzünü göstermem onlara.. Onu çok düşünseler sevseler seni üzmezler.. Çok sinirlendim ya..
he valla demi kolaysa doğursunlar bi tanede koysunlar istedikleri ismi. canım benim yanımda olduğun için teşekkür ederim. a.s.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?