- 10 Haziran 2019
- 423
- 376
- 23
- 41
- Konu Sahibi Anya Mamedova
-
Benim 12. gün değerim 1018, inşallah herşey yolunda gider.
İKİZZZZZZZZBenim 12. gün değerim 1018, inşallah herşey yolunda gider.
İnşallah sizlerin de emekleriniz boşa gitmez ve güzel sonuçlarla gelirsiniz♥
Üçüz olmasın hahahaBenim 12. gün değerim 1018, inşallah herşey yolunda gider.
İnşallah sizlerin de emekleriniz boşa gitmez ve güzel sonuçlarla gelirsiniz
Rabbim sağlıkla kucaklarınıza almanızı nesip etsin. Ne olursa olsun, sağlıklı olsunlar inşeAllahÜçüz olmasın hahaha
Sağlıklı olsun da her şekilde kabulümdür canımİKİZZZZZZZZ
Amin. Bugün cuma bol-bol dua edelim.
Amin AminSağlıklı olsun da her şekilde kabulümdür canım♥
Sağlıkla kucağına alırsın insallah.Ben varım arkadaşlar beni de unutmayın yarın keseni gormeye gtcem inş ilk defa agzımda acı bi tat varya sizde de varmı?
Sagol canım hepimiz inş 5.gun embriyosu 4 temmuz transfer tarihim 10.gun degerim 346 12.gun degerim 881 çıktı doktorum 10 gun snra ultrason onerdi yarın gtcem ama korkuyorum ya keseyi gormezsem diyeSağlıkla kucağına alırsın insallah.
Kaçıncı gün embriyosu ve test gününde değerin kaçtı. Ayin kaçında transfer oldun. Bunları da yazar misin?
Maalesef daha dün test gunumdu bende henüz hiç belirti yok.
Öoo gayet iyi. Tek embriyo transferi mi yapıldı. Değerin gayet güzel.Sagol canım hepimiz inş 5.gun embriyosu 4 temmuz transfer tarihim 10.gun degerim 346 12.gun degerim 881 çıktı doktorum 10 gun snra ultrason onerdi yarın gtcem ama korkuyorum ya keseyi gormezsem diye
Tek embriyo canım saol çok uğraştım hiç umudum yoktu ama oldu çok sukurÖoo gayet iyi. Tek embriyo transferi mi yapıldı. Değerin gayet güzel.
Bana adetin 21.gününde transfer yapıldı.Kizlar ben bugun adet oldum hazr embrion adetin kacinci gunu transfer oluyo? Yaklasik ayin kaci transfer olurumtatil icin bide dugun nedeniyle 3,4 saat aralikli bi yere gitmemis gerekirdi qaliba gidemiycez ve herkes hamile oldugumdan suphelenecek :)
Sanirim rahimin kalinligina gore oluyo oylemi? Sizde kacti kalinlik bende normalde adet 12 gunu falan 9 , 10 oluyo tabii bu ay bilememBana adetin 21.gününde transfer yapıldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?