Temmuz ay transferleri ve pozitif sonuçlar ...

Anya Mamedova

Çok şükür ki gökyüzü henüz hiçbir cüzdana sığmıyor
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2019
423
376
23
41

Güzel bir arkadaşımızın * TUZCALİ teklifine istinaden bu konuyu yazıyorum.

.Buyurun pozitif sonuçlarımızı , deneyimlerimizi, neyi yapıp, neyi yapmadığımızı yeni TÜP BEBEK ANNE adaylarımız için paylaşalım.

Son düzenleme:
Ben varım arkadaşlar beni de unutmayın yarın keseni gormeye gtcem inş ilk defa agzımda acı bi tat varya sizde de varmı?
Sağlıkla kucağına alırsın insallah.
Kaçıncı gün embriyosu ve test gününde değerin kaçtı. Ayin kaçında transfer oldun. Bunları da yazar misin?

Maalesef daha dün test gunumdu bende henüz hiç belirti yok.

Sagol canım hepimiz inş 5.gun embriyosu 4 temmuz transfer tarihim 10.gun degerim 346 12.gun degerim 881 çıktı doktorum 10 gun snra ultrason onerdi yarın gtcem ama korkuyorum ya keseyi gormezsem diye

Sagol canım hepimiz inş 5.gun embriyosu 4 temmuz transfer tarihim 10.gun degerim 346 12.gun degerim 881 çıktı doktorum 10 gun snra ultrason onerdi yarın gtcem ama korkuyorum ya keseyi gormezsem diye
Öoo gayet iyi. Tek embriyo transferi mi yapıldı. Değerin gayet güzel.

Kizlar ben bugun adet oldum hazr embrion adetin kacinci gunu transfer oluyo? Yaklasik ayin kaci transfer olurum tatil icin bide dugun nedeniyle 3,4 saat aralikli bi yere gitmemis gerekirdi qaliba gidemiycez ve herkes hamile oldugumdan suphelenecek :)

Bana adetin 21.gününde transfer yapıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…