- 13 Ağustos 2018
- 162
- 336
- 33
- 46
- Konu Sahibi Anya Mamedova
-
Tebrik ederim canim ❤Sağol canım, inşallah senin için de herşey güzel olur. Hepiniz dualarimdasiniz♥
Hayirlisiyla guzel haberlerini veririsin insallahh tutunmusturrr bebislerinnBen de Perşembe günü inşallah güzel haberler veririm size.5. Gün 2 embriyo transferi yapılmıştı bana.
İnşallah canım çok sağolHayirlisiyla guzel haberlerini veririsin insallahh tutunmusturrr bebislerinn❤
Ben de Perşembe günü inşallah güzel haberler veririm size.5. Gün 2 embriyo transferi yapılmıştı bana.
Kuzum iki site varDaphnesw hcg değerlerini girip kaç kat arttığına dair bir program kullanıyordun, hangi sayfada o ?
Bence gayet iyi bu Değerlendirme bu gün gitsen kese görünür :)Arkadaşlar bugün tekrar kan verdim. Değerlerim şu sekilde:
9.gün 182
12.gün 1018
19.gün 13827
Normal gibi geldi bana.
Normalde transferderden 12.gün sonra 10 gün sonrasına veriliyor diye biliyorum. Doktor 6 Ağustosa verdi. Sen de aynı tarihte gideceksin değil mi ?Bence gayet iyi bu Değerlendirme bu gün gitsen kese görünür :)
Evet canım ben de ayni tarihte gideceğimNormalde transferderden 12.gün sonra 10 gün sonrasına veriliyor diye biliyorum. Doktor 6 Ağustosa verdi. Sen de aynı tarihte gideceksin değil mi ?
Canim ikizmi?Arkadaşlar bugün tekrar kan verdim. Değerlerim şu sekilde:
9.gün 182
12.gün 1018
19.gün 13827
Normal gibi geldi bana.
Haftaya Salı günü belki öğrenebilirim. Transferden sonra ilk muayenem Ağustosun 6.da olacak.Canim ikizmi?
Ay canim kiyamam sana ben daha basit bi hormon yuzunden cildirir hale geldim sen cok iyi anliyorum hep tetikde ayaklanmis vaziyetdeyiz ben doktordayken 19 haftalk bi hasta aradi siddetli kanamasi vardi dokto hemen acili ara ve gel dedi iste esim izin vermez acille gelemem iste iki gun sonra kontrolum var falan dedi ben sok doktor o kadar kizdiki ustelik tup bebek bu kadar ugrasipta baya kanamasi varken doktora bile gelmek istemeyen insan varmis dedim neyse allah bize sabir ve saatli saglikli evlat versin :)Kızlar bu gün transferin 17. Günü. Sabah jelle birlikte koyu bordo lekelenmeler olunca hemen merkezi aradım. Kontrole çağırdılar gittim. Tekrar beta hcg bakıldı. 42 saat önce 592 olan deger 2160 olmuş. Doktor muhtemelen tutunma kanaması endişelenme dedi koraspirini kesti. Kesin diyemem ama büyük ihtimalle ikiz olabileceğini söyledi. Salı günü keseye bekliyor.
kızlar selam:) benim de transferim 11 temmuzdaydı, 10. gün 156 çıktı cumartesi ultrasona gidicem SAT'a göre 4+6 bugün... inşallah keseyi görürüm
çift embriyo muydu canım senin maşşallah ne güzel artmış değerlerin kalbini de en kısa sürede duyarsın inşallah canım sarısı bizeKızlar bu gün transferin 17. Günü. Sabah jelle birlikte koyu bordo lekelenmeler olunca hemen merkezi aradım. Kontrole çağırdılar gittim. Tekrar beta hcg bakıldı. 42 saat önce 592 olan deger 2160 olmuş. Doktor muhtemelen tutunma kanaması endişelenme dedi koraspirini kesti. Kesin diyemem ama büyük ihtimalle ikiz olabileceğini söyledi. Salı günü keseye bekliyor.
inşallah canım:) senin ağustos 12 transfer mi?Ah canim bende austos 12i insallahUmarim eylulde bu gunlerde bende kese heyecani yasarim :)
Evet canim ufak bi hormon sorunu var tsh yukselmis hic olmazdi ilaca basladim indire bilirsek olucak sabirsizlikla gun sayiyorum :)inşallah canım:) senin ağustos 12 transfer mi?
ay tsh benim de kabusum ya... benim de transfer öncesi bakıldı 1,77 çıktı fayet iyi dedi doktor, sonra transferden 12 gün sonra pozitifi alınca tekrar baktırdım 5,22 çıkmış canım ya... ödüm koptu hemen endokrine koştum sadece 12 günde nası bu kdr fırlar diye... ilaç dozunu artırdık şimdi 3e falan düştü ama yine yüksek gidiyo inş düzene girer benimki de. haşimatoyum benEvet canim ufak bi hormon sorunu var tsh yukselmis hic olmazdi ilaca basladim indire bilirsek olucak sabirsizlikla gun sayiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?