Temmuz ay transferleri ve pozitif sonuçlar ...

Sanirim rahimin kalinligina gore oluyo oylemi? Sizde kacti kalinlik bende normalde adet 12 gunu falan 9 , 10 oluyo tabii bu ay bilemem
O zaman çok az bilgim vardı doktora da sormadım o da söylemedi. Sürekli kontrole gidiyordum ve 21. günü transfer için uygun gördü.

kizlar peki transferden uc dord gun sonra 3,4 saatlik araba yolculugu yapsam sakincalimi? Tabiki doktorumada danisicam oncesinde , akraba dugunu var acaba gidipte kafami dagitsammi diyorum bi tarafdan da gitsem bi tehlike olurmi gotmesem herkesn kesin hamile o yuzden gelmedi derler mi dusuncesi icerisindeyim :)

Aradan 3 4 gün geçmiş kendi arabanız neticede kar zarar karşılaştırması yapın kendimizce, hangisi ağır basıyorsa onu yaparsınız. Sırf milletin ağzını kapatmak icin dugune gitmeye bence gerek yok. Zaten dugunleri hiç sevmem :)

Kızlar günaydın

Sabah merkezi aradım, tahlil sonucumu söyledim. Bana haftaya Salı günü kese icin randevu verdiler. O zamana kadar test yapmama da gren kalmadığını söylediler.

Sorum şu; haftaya Salı 5+6 da olacağım. Kese icin geç değil mi? Cuma günü yanı 5+1 de yakınındaki bir hastaneye gitsem keseyi görebilir miyim?

Bu arada Cuma tahmini beta değerim 3500+4000 arası olması gerekiyor.

Bence bu kadar heyecanloysan git baktir bence bi zarari olmaz zaten :) bende bugunden basladim bakalim tahmini transfer gunu 12i gibi soylediler artik hayirlisiyla beklemedeyim :)

Bence bu kadar heyecanloysan git baktir bence bi zarari olmaz zaten :) bende bugunden basladim bakalim tahmini transfer gunu 12i gibi soylediler artik hayirlisiyla beklemedeyim :)
Ben de Temmuz’un 13unde transfer olmustum.
Desene Ağustos ayında bu günlerde hayırlısıyla senin de kese heyecanın olacak :)

Ben de Temmuz’un 13unde transfer olmustum.
Desene Ağustos ayında bu günlerde hayırlısıyla senin de kese heyecanın olacak :)
Ay insallah ya dusuncesi bile guzel, bilmem kac mmlik bisiyi gorucez diye kendimizi parcaliyoruz bide dogup elimize aldigimizdaki hissi dusunemiyorum :) herseyden en onemlisi hayirli evlat olmasi umarim bu kadar cileden sonra tanrim hepimizi hayirli evlatlarla taclandirir peki siz ayin kaci tahlil yapmistiniz? Qaliba ilk tahlil dusuktu sonradan yukseldi

Bana Temmuzun 11.de transfer yapıldı ve Ağustosun 6 sina randevu verildi.

Bugu
Bugun transferimin 10.gunu beta 30,83 cikti normalmi degerim arkadaslar carsamba tekrar test vercem boyle olup degeri artan varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…