- 20 Aralık 2022
- 4.273
- 1.697
- 63
- Konu Sahibi cesursavasci
-
Sekiz gunvardi yaptım çok silikti gozle gorulurdu sonra adete üç gün kala erken gebelik yaptım öğrendimPeki koyulasmaui bu testten kac gün sonra gördünüz
Aynen amin inşallah bu testi yeni yaptımEvet benimde boyle işte yukarıya atmıştım testimi inanamiyorummmnasıl mutlu ettiniz anlatamam çok teşekkür ederim ya böyle golge gibi bir çizgi zaten gebelik olmasa çıkmaz diye düşünüyorum ve hcg arttıkça o golge çizgi pembeleşiyor bence ama çok sevindim Allah razı olsun
Aaaa o zaman testlerimiz aynı çıktı hayırlısı olsun bakalimAynen amin inşallah bu testi yeni yaptım
Aynen canım bugünde biraz sancım var dikkat etmem lazım artık eş dosta daha demedim bu hafta kan vericem benim beş gün var senin bir hafta o yüzden beklicezAaaa o zaman testlerimiz aynı çıktı hayırlısı olsun bakalim
Aynen kesin olmadan deme bekliyorum güzel haberleriniAynen canım bugünde biraz sancım var dikkat etmem lazım artık eş dosta daha demedim bu hafta kan vericem benim beş gün var senin bir hafta o yüzden beklicez
Aynen bu hafta kan veririm haber ederim göğüslerim çok ağrıyor yaAynen kesin olmadan deme bekliyorum güzel haberlerini
Benim göğsümün iç kısmındaki süt bezi mi oluyo o agriyo ama dokununca allahtabAynen bu hafta kan veririm haber ederim göğüslerim çok ağrıyor ya
Canım ne yaptın son durumlar neAynen bu hafta kan veririm haber ederim göğüslerim çok ağrıyor ya
Valla canım testlerim silik çıkıyor sabah saglik ocağına gidecektim yorgundum midemi üşütüşüm gidemedim halim yoksu sağlık ocağı uzak birde canım bir şey sorucam benim adete üç gün var ama testler silik erken gebelik yapıyorum şuan belirgin olması gerekmiyormu ya benim en son adet tarihi 4 temmuz uyulama. 31 yedi gün var 4 Ağustosa testler silik çıkmazdı dimi benim kafam çok karışık ne zaman yumurtlama bilmiyorum daCanım ne yaptın son durumlar ne
Silik testini atar misin. 4 temmuzda mi adetim başladı yoksa adetinin son günü mu? Yumurtlama kişiden kişiye ve her kişide her ay değişen bir seyValla canım testlerim silik çıkıyor sabah saglik ocağına gidecektim yorgundum midemi üşütüşüm gidemedim halim yoksu sağlık ocağı uzak birde canım bir şey sorucam benim adete üç gün var ama testler silik erken gebelik yapıyorum şuan belirgin olması gerekmiyormu ya benim en son adet tarihi 4 temmuz uyulama. 31 yedi gün var 4 Ağustosa testler silik çıkmazdı dimi benim kafam çok karışık ne zaman yumurtlama bilmiyorum da
4 temmuz da başlıyor silik çizgiler hemen çıkıyorSilik testini atar misin. 4 temmuzda mi adetim başladı yoksa adetinin son günü mu? Yumurtlama kişiden kişiye ve her kişide her ay değişen bir sey
Fotoğrafın pikselinden silik çizgiyi göremiyorum ben . Benimde 4 temmuzda oldu bu ay 19unda pik 20sinde çatlama gördüm sabırsızlanıyorum ama ben erken gebelik testi yapmadım daha4 temmuz da başlıyor silik çizgiler hemen çıkıyor
Ben iki gündür yaptım.silik var kaser teste.de var ama bilmiyorum yani acaba benim o zaman 4 Ağustos adetFotoğrafın pikselinden silik çizgiyi göremiyorum ben . Benimde 4 temmuzda oldu bu ay 19unda pik 20sinde çatlama gördüm sabırsızlanıyorum ama ben erken gebelik testi yapmadım daha
Benim 2 agustos ama zaten pazartesi kan ver vereceksen de bugün verseydin belki çıkmazdı dollenmeden 9 11 gün sonra kan da çıkıyormuş sanirimBen iki gündür yaptım.silik var kaser teste.de var ama bilmiyorum yani acaba benim o zaman 4 Ağustos adet
Bugünkü yaptığım test artık.beklicem senin belirtiler varmı canımBenim 2 agustos ama zaten pazartesi kan ver vereceksen de bugün verseydin belki çıkmazdı dollenmeden 9 11 gün sonra kan da çıkıyormuş sanirim
21inde catlamissin canım 21inden sonra ne kadar daha yapmaya devam ettinSenin yerinde olsam bu markayı kullanmam ben bu ay kullandım sürekli pozitif çıktı ve bana yumurtlama yok dedi
Burda bir şeyler görüyorum gibi benim 3 4 gündür kasiklarim mahvetti beni böyle ağrı giriyor kramp giriyo gibi oluyor gidiyor birde sivilceler çıktı ama sıcaktan mi hormonsal mi bilmiyorumBugünkü yaptığım test artık.beklicem senin belirtiler varmı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?