Temmuz ayı Hamile olmak icin ovulasyon testi takibim

Merhaba arkadaşlar bende bu ay ovulasyon testi aldım ve yumurtlama gunumu ogrendım 2 gun koyu çıktı sonra silikleşmeye başladı bende 1 hafta kala yapmamaya başladım bugun regl olmama 4 gun var ama ovulasyon testi yapmak istedim ve baya kotu çıktı sizce hamıle olabılır mıyım

Hamilelil testide deneyin

Aaaaa olabilir buradaki herkesin 4 günü kaldı çok heyecanlı peki belirtin var mi

cnm naptin yaptinmi hic test 4 gunun kaldi galiba benimde 4 gun kaldi
Elimde test kalmadı 1 saat sonra ovulasyon yapicam ama dün gece kasigima bıçak girdi sanki sag kasigima bu arada. Yatakta dönerken Bi ağrı girdi normal her zamanki gibi döndüm ani dönmedim zaten kasiklarimda batmalar oluyordu dün de öyle olunca acaba mi dedim 1 2 dk geçmedi o böyle kesik kesik geldi bıçak batması gibi ağrı sonra geçti bugünde böyle yine ara sıra kasigimda bir seyler hissediyorum akintim da normalde 3 4 gündür yoktu hiç garip bir şekilde normalde her gün olurdu bugün afedersiniz sarımsı sümüksü akinti geldi

Sizde durumlar son durumlar ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…