- 1 Nisan 2014
- 5.341
- 8.616
- 398
- Konu Sahibi cesursavasci
-
Çoğu zaman ovulasyonda gebelik varsa t koyu çıkıyor hatta ben ovulasyonda öğrenmiştim gebeliğimi sayfamda paylaşmıştım güvenilir değil tabi amaCanım ovulasyon testi varsa yapabilir misin benim için çok merak ettim t cizgi degerini
Bende öyleydim 35-36 40 düzensiz ama geç olurdu son adetimde 35. Gün olacaktı sanırım 18-19 günler olması lazım t koyu çıktı o ay adet olmadım zaten hamile kalmışımCnm ben 39 gunde hasta oldum adet sokturucu ışe
Bir sorununuz mu varCnm ben 39 gunde hasta oldum adet sokturucu ışe
Benim önceden kistim vardı birde polikislik over var ayrıca benim düzenim böyle her zaman geç olur normal günü böyleydi yaniAaaa cıddenmı nasl oldu pekkı sızın neden gecıkıyordu
Her ay yumurtlama günümüz degisiyoTelefonda cnm ayın9.10g gostryor
Bu hangi marka testBende pik görmeden t cizgisi siliklesti moralim bozuldu akşam bir daha yapicam
Eki Görüntüle 3272353
cnm naptin yaptinmi hic test 4 gunun kaldi galiba benimde 4 gun kaldiHer ay yumurtlama günümüz degisiyo
Hamilelil testide deneyinMerhaba arkadaşlar bende bu ay ovulasyon testi aldım ve yumurtlama gunumu ogrendım 2 gun koyu çıktı sonra silikleşmeye başladı bende 1 hafta kala yapmamaya başladım bugun regl olmama 4 gun var ama ovulasyon testi yapmak istedim ve baya kotu çıktı sizce hamıle olabılır
BendeKizlar ben laboquick i ilk denemem de hamile kaldim kuruma cizgisi bile cikarmiyor harikaydi yani deneyi. Derim
Aaaaa olabilir buradaki herkesin 4 günü kaldı çok heyecanlı peki belirtin var miMerhaba arkadaşlar bende bu ay ovulasyon testi aldım ve yumurtlama gunumu ogrendım 2 gun koyu çıktı sonra silikleşmeye başladı bende 1 hafta kala yapmamaya başladım bugun regl olmama 4 gun var ama ovulasyon testi yapmak istedim ve baya kotu çıktı sizce hamıle olabılır mıyım
Bir gecenin günlüğü ama lh dalgalanması oluyormuş yumurtlamadan önce ve sonra yumurtlama gördüm bu ay test baya iyiBu hangi marka test
Elimde test kalmadı 1 saat sonra ovulasyon yapicam ama dün gece kasigima bıçak girdi sanki sag kasigima bu arada. Yatakta dönerken Bi ağrı girdi normal her zamanki gibi döndüm ani dönmedim zaten kasiklarimda batmalar oluyordu dün de öyle olunca acaba mi dedim 1 2 dk geçmedi o böyle kesik kesik geldi bıçak batması gibi ağrı sonra geçti bugünde böyle yine ara sıra kasigimda bir seyler hissediyorum akintim da normalde 3 4 gündür yoktu hiç garip bir şekilde normalde her gün olurdu bugün afedersiniz sarımsı sümüksü akinti geldicnm naptin yaptinmi hic test 4 gunun kaldi galiba benimde 4 gun kaldi
Sizde durumlar son durumlar neElimde test kalmadı 1 saat sonra ovulasyon yapicam ama dün gece kasigima bıçak girdi sanki sag kasigima bu arada. Yatakta dönerken Bi ağrı girdi normal her zamanki gibi döndüm ani dönmedim zaten kasiklarimda batmalar oluyordu dün de öyle olunca acaba mi dedim 1 2 dk geçmedi o böyle kesik kesik geldi bıçak batması gibi ağrı sonra geçti bugünde böyle yine ara sıra kasigimda bir seyler hissediyorum akintim da normalde 3 4 gündür yoktu hiç garip bir şekilde normalde her gün olurdu bugün afedersiniz sarımsı sümüksü akinti geldi
Bu kuruma cizgisi her marka cikariyor mu
BilemiyorumBu kuruma cizgisi her marka cikariyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?