- 4 Kasım 2022
- 793
- 181
- 23
- 23
- Konu Sahibi cesursavasci
-
17-18-19-20 sadece değerlendirdim daha da yapmadım21inde catlamissin canım 21inden sonra ne kadar daha yapmaya devam ettin
21inde catladigin için 19 ve 20sindekilerin tutma olasılığı var şimdi yaptığında t değerinin azaldığını goreceksin17-18-19-20 sadece değerlendirdim daha da yapmadım
Valla canım benim hiç halim yok üstüme yorgunluk çökmüş senin belirtilerin benle aynıBurda bir şeyler görüyorum gibi benim 3 4 gündür kasiklarim mahvetti beni böyle ağrı giriyor kramp giriyo gibi oluyor gidiyor birde sivilceler çıktı ama sıcaktan mi hormonsal mi bilmiyorum
Benimde yorgunluk var öğlen kalktım dun akşam saat 10da esnemeye başladım yorgunluktan tuhaf gercektenValla canım benim hiç halim yok üstüme yorgunluk çökmüş senin belirtilerin benle aynı
Ben ilk.defa böyle oldum ya içimden bir ses git kan ver diyor mantıken bekle diyorBenimde yorgunluk var öğlen kalktım dun akşam saat 10da esnemeye başladım yorgunluktan tuhaf gercekten
Pazartesi ver canım vereceksen bugün verirsen olumsuz olma ihtimali varBen ilk.defa böyle oldum ya içimden bir ses git kan ver diyor mantıken bekle diyor
Aynen beklicem canımPazartesi ver canım vereceksen bugün verirsen olumsuz olma ihtimali var
Bunuda bugün yaptımPazartesi ver canım vereceksen bugün verirsen olumsuz olma ihtimali var
Daha yumurtan oluşmamisKızlar bakarmsnz rıca etsem
Canım ovulasyon testi varsa yapabilir misin benim için çok merak ettim t cizgi degeriniBunuda bugün yaptım
Yok canım bende ovulasyon testiCanım ovulasyon testi varsa yapabilir misin benim için çok merak ettim t cizgi degerini
Tmm teşekkür ederimYok canım bende ovulasyon testi
Var dimiAyyy goruyorumm cizgiyi
Niye onda ne beli olucak kiTmm teşekkür ederim
Yumurtlamamı bu hiçbiri pozitif değil erken yapmışsınız galiba t çizgisi c den daha koyu olduğunda yumurtlamaya işaret ediyorKızlar bakarmsnz rıca etsem
Adet aralıklarınıza göre belirlenir genelde 28 günü her geçen gün için bir gün eklenir yumurtlama gününe her geri gün içinde bir gün çıkarılırTelefonda cnm ayın9.10g gostryor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?