- 5 Mayıs 2023
- 8.608
- 10.139
- 178
- Konu Sahibi cesursavasci
-
Bende ilk kimyasal gebelik yasadigimdaki belirtiler var.. Cok merak ediyorum ama bu ay galiba 3. Veya 4. Denememiz inşallah tutmuştur..benimde 8 gun kaldihic bir belirti yok suan bnde
Ben pikten öncesini pik gününü ve pikten sonraki günü normalde denemeyecektim moralim yoktu.. moralim düzeldi sonradan o günü de değerlendirdim daha sonra bir günü degerlendirmedik bir günü değerlendirdik şekilde istegimize göre gitti..Merhaba pik gününü mu yoksa silikleştigi gün mü degerlendirdiniz acaba
Sizin gebelik belirtileriniz nasıldıHer zaman olmuyor zaten ya.
Belkide psikolojiktir bilmiyorum ki. Ama belirti yok diye hamilelik yok veyatta belirti var hamilelik var diyemeyiz canım belli olmuyor. Ama biz yinede içimizei ferah tutalım bebeklerimiz gelsin sağlıkla
Şöyle ben hamile kalmıştım ama 8. Haftada kalbi durdu. Tabi ben hamile olduğumu bilmiyordum.Sizin gebelik belirtileriniz nasıldı
3.4.denememiz derken cnm ovulasyon testindenmi bahsediyonBende ilk kimyasal gebelik yasadigimdaki belirtiler var.. Cok merak ediyorum ama bu ay galiba 3. Veya 4. Denememiz inşallah tutmuştur..
Benimde adetim 9 gün geçmişti 10.gun adet oldum ama düşük yapıyorum sanki öyle bir ağrı ki normalde ben adet görürken usutswm bile öyle olmam.. neyse parçalar geldikten sonra rahatlamistim ağrılarım geçmişti Cook çok kötü bir şey o anda öyle bir şey yaşadığımdan haberim yoktu sonradan öğrendim ama Allah kimseye o fiziksel acıyı ve duygusal acıyı vermesinŞöyle ben hamile kalmıştım ama 8. Haftada kalbi durdu. Tabi ben hamile olduğumu bilmiyordum.
Ama şöyle söylim. Adet olcak gibi oluyordum ama olmadım 1 hafta böyle gitti iştahım açıldı karnım şişmişti kabızlık vardı. Ateş basıyordu yanaklarımı.
Göğüslerim büyümüştü acı var mıydı hatırlamıyorum. Ama devamı gelmedi malesef
Yok canım ay olarak 4.ay olacak galiba 2.ay tuttu düştü 3.ay boş geçti bu 4.ay diye biliyorum bakalım.. kimyasal gebelikten sonra bebek hemen tutuyor diyorlar da tutacak mı bekliyorum3.4.denememiz derken cnm ovulasyon testindenmi bahsediyon
Allahım bizlere bir daha bu acıları yaşatmasın İnşallahBenimde adetim 9 gün geçmişti 10.gun adet oldum ama düşük yapıyorum sanki öyle bir ağrı ki normalde ben adet görürken usutswm bile öyle olmam.. neyse parçalar geldikten sonra rahatlamistim ağrılarım geçmişti Cook çok kötü bir şey o anda öyle bir şey yaşadığımdan haberim yoktu sonradan öğrendim ama Allah kimseye o fiziksel acıyı ve duygusal acıyı vermesin
Amin canım inşallah güzel haberlerini bekliyorumAllahım bizlere bir daha bu acıları yaşatmasın İnşallah
Sağlıklı gebeliklerimiz olsun bizimde kucaklarımız dolsun
Birbirimize güzel haberlerimizi verelimmmmAmin canım inşallah güzel haberlerini bekliyorum
hmm anladim cnm insallah tutarYok canım ay olarak 4.ay olacak galiba 2.ay tuttu düştü 3.ay boş geçti bu 4.ay diye biliyorum bakalım.. kimyasal gebelikten sonra bebek hemen tutuyor diyorlar da tutacak mı bekliyorum
Sen ovulasyon testi yaptin mi canım yumurta catladiktan sonrahmm anladim cnm insallah tutar
Allah allah neden ayni cikti ki.. Bende bugün yaptım böyle oldu bakyaptim iki gun sonra nedense ayni cikti c cizgisiyle t cizgisi
bak boyle ciktiAllah allah neden ayni cikti ki.. Bende bugün yaptım böyle oldu bak
Acaba hamile misiniz ki lhın bu kadar yüksek çıkmaması lazım C çizgisine görebak boyle cikti
bilmiyomki cnmAcaba hamile misiniz ki lhın bu kadar yüksek çıkmaması lazım C çizgisine göre
Bi an önce gelse regl günü de rahatlasakbilmiyomki cnm
vallahi yaBi an önce gelse regl günü de rahatlasak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?