Temmuz ayı Hamile olmak icin ovulasyon testi takibim

Merhaba pik gününü mu yoksa silikleştigi gün mü degerlendirdiniz acaba
Ben pikten öncesini pik gününü ve pikten sonraki günü normalde denemeyecektim moralim yoktu.. moralim düzeldi sonradan o günü de değerlendirdim daha sonra bir günü degerlendirmedik bir günü değerlendirdik şekilde istegimize göre gitti..

Her zaman olmuyor zaten ya.
Belkide psikolojiktir bilmiyorum ki. Ama belirti yok diye hamilelik yok veyatta belirti var hamilelik var diyemeyiz canım belli olmuyor. Ama biz yinede içimizei ferah tutalım bebeklerimiz gelsin sağlıkla
Sizin gebelik belirtileriniz nasıldı

Sizin gebelik belirtileriniz nasıldı
Şöyle ben hamile kalmıştım ama 8. Haftada kalbi durdu. Tabi ben hamile olduğumu bilmiyordum.
Ama şöyle söylim. Adet olcak gibi oluyordum ama olmadım 1 hafta böyle gitti iştahım açıldı karnım şişmişti kabızlık vardı. Ateş basıyordu yanaklarımı.
Göğüslerim büyümüştü acı var mıydı hatırlamıyorum. Ama devamı gelmedi malesef

Benimde adetim 9 gün geçmişti 10.gun adet oldum ama düşük yapıyorum sanki öyle bir ağrı ki normalde ben adet görürken usutswm bile öyle olmam.. neyse parçalar geldikten sonra rahatlamistim ağrılarım geçmişti Cook çok kötü bir şey o anda öyle bir şey yaşadığımdan haberim yoktu sonradan öğrendim ama Allah kimseye o fiziksel acıyı ve duygusal acıyı vermesin

Allahım bizlere bir daha bu acıları yaşatmasın İnşallah
Sağlıklı gebeliklerimiz olsun bizimde kucaklarımız dolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…