Temmuz ayı Hamile olmak icin ovulasyon testi takibim

Canım sen ben aynı gün adet olmuşsuz sanırım benim yumurtlamayı bilmiyorum hangi gün ben adetlere bir hafta kala on gün kala yaşiyorum belirti benim belirtiler
Göğüs hasasiyeti şişme damar belirginligi göğüs ucu ağrısı yanları ağrıyor
Sık acıkma uyku baş dönmesi mide yanması sağ kasıkta batma var yoğun oluyor adet belirtisi yok belde sancı var sadece arada akıntım yok ben hamileliklerimi kuru oluyorum bunlar adet 4 Ağustos ama uygulada 31 temmuz' bende yumurtlama 16/17 düşünüyorum

4 Temmuzda oldum. Ayy benimde göğsümün yan kısımları ağrıyor dokununca kasikta batma sık acıkma ve çok yiyiyorum. Yumurtlamadan sonra 2 gün öncesine kadar beyaz akintim vardı kesildi o. Benimde adetim ayın 2sinde gosteriyo insallah hamileyizdir birde galiba 3 4 gün önce 2 gün süren uyandığımda kasıklarimda sanki bogazimiz kurur ya öyle kuru bir his vardı ayağa kalkınca vs geçiyordu çok garipti daha önce hiç yaşamadım.. senin kaçıncı hamileligin

Gece gece kaşındım ve kaset test yaptım.. ışığa tutunca gri bir çizgi var ama fotoğrafta belli olmuyor ya.. daha 1 hafta var adetime erken yaptım da normalde böyle gri çizgi oluşur mu ben gecen aylarda baktığımda ışıkta bile yoktu o çizgi yardımcı olur musunuz

Işıksız ortamda böyle belli değil ama bence belli belirsiz var gibi mi benim gözlerim mi öyle görmek istiyor

İnşallah hamileyizdir canım ya benim adete 31 gösteriyor benimde seninde belirtti vvar hadi inşallah benim bir kızım var ve iki düşük canım

Daha çok erken zamanı gelince yap inşallah sevinirsin canım şuanlik bir şey gözükmüyor canım hadi hayırlısı olsun inşallah

İnşallah hamileyizdir canım ya benim adete 31 gösteriyor benimde seninde belirtti vvar hadi inşallah benim bir kızım var ve iki düşük canım

Dün ışıkta baktığımda bu çizgiyi görüyordum şimdi test kuruduğu için çizgi belli oluyor acaba benimde bu gebelik mi hiç yaşadınız mi

Eki Görüntüle 3277552
Dün ışıkta baktığımda bu çizgiyi görüyordum şimdi test kuruduğu için çizgi belli oluyor acaba benimde bu gebelik mi hiç yaşadınız mi
Çizgi gözüküyor ama kuruma olabilir kesin sonuç olmaz bu günün daha var çünkü bende kurumuş çizgiye aldandim bir defa ama negatif oldu sonra

Çizgi gözüküyor ama kuruma olabilir kesin sonuç olmaz bu günün daha var çünkü bende kurumuş çizgiye aldandim bir defa ama negatif oldu sonra
Benim ilk hemen cikti ama ışıkta gözüktü sonra sabah baktım dediğin şekilde yüzeye kuruma olarak çıktı ama ışıkta vardı da ben çektiğimde gri gölge vardı fotoğrafta belli olmuyo netlemedi telefon testi

Acaba bendemi yapsam test canım senin testi tekrarlansonra
Ben yaptım da arafta kaldım işte ne olduğu belli değil.. birde seyi biliyor musunuz normalde ben gebelik veya erken gebelik testi yaptığımda hamile olmadığım aylarda böyle golge bile çıkmazdı hani şimdi farklı test denediğim için bilmiyorum. Diğer markalarda olmasa bile t çizgisinde golge gördünüz mü hic

Canım ben şimdi hatırladım ben üçüncü.gebeligimi 8 gün varken adete gördüm t de çok silik.bir çizgi vardı benim görebileceğim kadardı sonra tekrarladım koyulasti benim.suan beş gün var uygulanamada yapsami acaba ya

Ayyy sen ciddi misin ne kadar umutlandım anlatamam ayyyyy çok sevindim ya sen o zaman yarın ilk idrarınla yap 4 gün kalmış olacak ben dün gece ilk idrarla.yapmadim ama 4 5 saat tuvalete gitmemiştim aynı hesaba geleceği için yaptım testi

Yaptım testi ben atarım şimdi ne seki gün varken akşam idrarı ile öğrendim

Eklentiler

• IMG_20230726_103145_1.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_20230726_103042_1.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 43
Yaptım testi ben atarım şimdi ne seki gün varken akşam idrarı ile öğrendim
Evet benimde boyle işte yukarıya atmıştım testimi inanamiyorummmnasıl mutlu ettiniz anlatamam çok teşekkür ederim ya böyle golge gibi bir çizgi zaten gebelik olmasa çıkmaz diye düşünüyorum ve hcg arttıkça o golge çizgi pembeleşiyor bence ama çok sevindim Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…