- 20 Aralık 2022
- 4.273
- 1.697
- 63
- Konu Sahibi cesursavasci
-
Kişiden kişiye değişirKızlar adete kaç gün kala belirti oluyor
Benim belirttiler var erkenmi diye acabaKişiden kişiye değişir
Adetin baslangicindan itibaren saydığınızda 3.haftadan itibaren çıkıyormuş çünkü yumurtlamanin üstünden bir hafta geciyo ve dollenen yumurta belirti verebiliyo kimisi hissediyorum kimisi hissetmiyor..sizde ne belirtileri varBenim belirttiler var erkenmi diye acaba
Canım sen ben aynı gün adet olmuşsuz sanırım benim yumurtlamayı bilmiyorum hangi gün ben adetlere bir hafta kala on gün kala yaşiyorum belirti benim belirtilerAdetin baslangicindan itibaren saydığınızda 3.haftadan itibaren çıkıyormuş çünkü yumurtlamanin üstünden bir hafta geciyo ve dollenen yumurta belirti verebiliyo kimisi hissediyorum kimisi hissetmiyor..sizde ne belirtileri var
4 Temmuzda oldum. Ayy benimde göğsümün yan kısımları ağrıyor dokununca kasikta batma sık acıkma ve çok yiyiyorum. Yumurtlamadan sonra 2 gün öncesine kadar beyaz akintim vardı kesildi o. Benimde adetim ayın 2sinde gosteriyo insallah hamileyizdir birde galiba 3 4 gün önce 2 gün süren uyandığımda kasıklarimda sanki bogazimiz kurur ya öyle kuru bir his vardı ayağa kalkınca vs geçiyordu çok garipti daha önce hiç yaşamadım.. senin kaçıncı hamileliginCanım sen ben aynı gün adet olmuşsuz sanırım benim yumurtlamayı bilmiyorum hangi gün ben adetlere bir hafta kala on gün kala yaşiyorum belirti benim belirtiler
Göğüs hasasiyeti şişme damar belirginligi göğüs ucu ağrısı yanları ağrıyor
Sık acıkma uyku baş dönmesi mide yanması sağ kasıkta batma var yoğun oluyor adet belirtisi yok belde sancı var sadece arada akıntım yok ben hamileliklerimi kuru oluyorum bunlar adet 4 Ağustos ama uygulada 31 temmuz' bende yumurtlama 16/17 düşünüyorum
İnşallah hamileyizdir canım ya benim adete 31 gösteriyor benimde seninde belirtti vvar hadi inşallah benim bir kızım var ve iki düşük canım4 Temmuzda oldum. Ayy benimde göğsümün yan kısımları ağrıyor dokununca kasikta batma sık acıkma ve çok yiyiyorum. Yumurtlamadan sonra 2 gün öncesine kadar beyaz akintim vardı kesildi o. Benimde adetim ayın 2sinde gosteriyo insallah hamileyizdir birde galiba 3 4 gün önce 2 gün süren uyandığımda kasıklarimda sanki bogazimiz kurur ya öyle kuru bir his vardı ayağa kalkınca vs geçiyordu çok garipti daha önce hiç yaşamadım.. senin kaçıncı hamileligin
Daha çok erken zamanı gelince yap inşallah sevinirsin canım şuanlik bir şey gözükmüyor canım hadi hayırlısı olsun inşallahGece gece kaşındım ve kaset test yaptım.. ışığa tutunca gri bir çizgi var ama fotoğrafta belli olmuyor ya.. daha 1 hafta var adetime erken yaptım da normalde böyle gri çizgi oluşur mu ben gecen aylarda baktığımda ışıkta bile yoktu o çizgi yardımcı olur musunuz
Eki Görüntüle 3277541
İnşallah hamileyizdir canım ya benim adete 31 gösteriyor benimde seninde belirtti vvar hadi inşallah benim bir kızım var ve iki düşük canım
Çizgi gözüküyor ama kuruma olabilir kesin sonuç olmaz bu günün daha var çünkü bende kurumuş çizgiye aldandim bir defa ama negatif oldu sonraEki Görüntüle 3277552
Dün ışıkta baktığımda bu çizgiyi görüyordum şimdi test kuruduğu için çizgi belli oluyor acaba benimde bu gebelik mi hiç yaşadınız mi
Benim ilk hemen cikti ama ışıkta gözüktü sonra sabah baktım dediğin şekilde yüzeye kuruma olarak çıktı ama ışıkta vardı da ben çektiğimde gri gölge vardı fotoğrafta belli olmuyo netlemedi telefon testiÇizgi gözüküyor ama kuruma olabilir kesin sonuç olmaz bu günün daha var çünkü bende kurumuş çizgiye aldandim bir defa ama negatif oldu sonra
Acaba bendemi yapsam test canım senin testi tekrarlansonraBenim ilk hemen cikti ama ışıkta gözüktü sonra sabah baktım dediğin şekilde yüzeye kuruma olarak çıktı ama ışıkta vardı da ben çektiğimde gri gölge vardı fotoğrafta belli olmuyo netlemedi telefon testi
Ben yaptım da arafta kaldım işte ne olduğu belli değil.. birde seyi biliyor musunuz normalde ben gebelik veya erken gebelik testi yaptığımda hamile olmadığım aylarda böyle golge bile çıkmazdı hani şimdi farklı test denediğim için bilmiyorum. Diğer markalarda olmasa bile t çizgisinde golge gördünüz mü hicAcaba bendemi yapsam test canım senin testi tekrarlansonra
Canım ben şimdi hatırladım ben üçüncü.gebeligimi 8 gün varken adete gördüm t de çok silik.bir çizgi vardı benim görebileceğim kadardı sonra tekrarladım koyulasti benim.suan beş gün var uygulanamada yapsami acaba yaBen yaptım da arafta kaldım işte ne olduğu belli değil.. birde seyi biliyor musunuz normalde ben gebelik veya erken gebelik testi yaptığımda hamile olmadığım aylarda böyle golge bile çıkmazdı hani şimdi farklı test denediğim için bilmiyorum. Diğer markalarda olmasa bile t çizgisinde golge gördünüz mü hic
Ayyy sen ciddi misinCanım ben şimdi hatırladım ben üçüncü.gebeligimi 8 gün varken adete gördüm t de çok silik.bir çizgi vardı benim görebileceğim kadardı sonra tekrarladım koyulasti benim.suan beş gün var uygulanamada yapsami acaba ya
Yaptım testi ben atarım şimdi ne seki gün varken akşam idrarı ile öğrendimAyyy sen ciddi misinne kadar umutlandım anlatamam ayyyyy çok sevindim ya sen o zaman yarın ilk idrarınla yap 4 gün kalmış olacak ben dün gece ilk idrarla.yapmadim ama 4 5 saat tuvalete gitmemiştim aynı hesaba geleceği için yaptım testi
Evet benimde boyle işte yukarıya atmıştım testimi inanamiyorummmYaptım testi ben atarım şimdi ne seki gün varken akşam idrarı ile öğrendim
Peki koyulasmaui bu testten kac gün sonra gördünüzYaptım testi ben atarım şimdi ne seki gün varken akşam idrarı ile öğrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?