Temmuz ayı Hamile olmak icin ovulasyon testi takibim

ben test yaptim negatif cikti

Adete bir gün kala yada geciktiğinde hamilelikte testi deneyin bendede böyle olmuştu aynen bu şekilde hamile olduğumu öğrendim belirtimde yoktu normal adet belirtilerim vardı sadece
Ayy inşallah Bı çocugumuz var buna Bı senedır ugrasıyorum her ay bu psikoloji çok kötü evde erken gebeliktestıde var hep denedıgım için negatif çıkmasından korkuyorum

Sizin ovulasyon testi bu şekilde mı çıkmkstı
paylaşmıştım bende köyde lojmandayız imkanım yoktu test almya bir tane hamilelik vardı sadece kullanmamak için ovülasyon deneyeyim dedim T daha koyu çıkmıştı sonra hamilelik testi dediler yaptım oda çok koyu çıkmıştı silik değildi

Ayy hadi inşallah hayırlısıyla bende yarın erken gebelik testi yapayım o zaman ıns çift çizği çıkar daha 4 gun var acele mı ediyorum bılmıyorum yoksa Bı daha yumurtlama ıhtımalım var mı bılmıyorum

Hay masallah baya koyu çıkmış gebelik yaptın mi
Evet koyu çıktı hıc beklemıyordum koyu olmasını gebelık testi yapmaya cesaretim yok yarın yapıcam negatif görmekten korkuyorum Bı de adet olacakmış gıbı karın agrısı oldugu ıcın anlayamıyorum gercı gebelikte aynı oluyo. Böyle böyle kafayı yiyez galıba

kac gun kaldiki adet gununuze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…