- Konu Sahibi cesursavasci
-
HİÇ Bi belirti yok yanı aynı adet belirtiler akıntı ve karın agrısı ovulasyon da bu şekil en son koyu çıkınca umutlandım açıkcasıAaaaa olabilir buradaki herkesin 4 günü kaldı çok heyecanlı peki belirtin var mi
Adete bir gün kala yada geciktiğinde hamilelikte testi deneyin bendede böyle olmuştu aynen bu şekilde hamile olduğumu öğrendim belirtimde yoktu normal adet belirtilerim vardı sadeceBu şekilde
ben test yaptim negatif ciktiElimde test kalmadı 1 saat sonra ovulasyon yapicam ama dün gece kasigima bıçak girdi sanki sag kasigima bu arada. Yatakta dönerken Bi ağrı girdi normal her zamanki gibi döndüm ani dönmedim zaten kasiklarimda batmalar oluyordu dün de öyle olunca acaba mi dedim 1 2 dk geçmedi o böyle kesik kesik geldi bıçak batması gibi ağrı sonra geçti bugünde böyle yine ara sıra kasigimda bir seyler hissediyorum akintim da normalde 3 4 gündür yoktu hiç garip bir şekilde normalde her gün olurdu bugün afedersiniz sarımsı sümüksü akinti geldi
Ayy inşallah Bı çocugumuz var buna Bı senedır ugrasıyorum her ay bu psikoloji çok kötü evde erken gebeliktestıde var hep denedıgım için negatif çıkmasından korkuyorumAdete bir gün kala yada geciktiğinde hamilelikte testi deneyin bendede böyle olmuştu aynen bu şekilde hamile olduğumu öğrendim belirtimde yoktu normal adet belirtilerim vardı sadece
Hakkınızda hayırlısı olsun her ay aynı şeyi yasamak her belirtiye ümitlenmek gerçekten çok zorben test yaptim negatif cikti
Sizin ovulasyon testi bu şekilde mı çıkmkstıAdete bir gün kala yada geciktiğinde hamilelikte testi deneyin bendede böyle olmuştu aynen bu şekilde hamile olduğumu öğrendim belirtimde yoktu normal adet belirtilerim vardı sadece
paylaşmıştım bende köyde lojmandayız imkanım yoktu test almya bir tane hamilelik vardı sadece kullanmamak için ovülasyon deneyeyim dedim T daha koyu çıkmıştı sonra hamilelik testi dediler yaptım oda çok koyu çıkmıştı silik değildiSizin ovulasyon testi bu şekilde mı çıkmkstı
Ayy hadi inşallah hayırlısıyla bende yarın erken gebelik testi yapayım o zaman ıns çift çizği çıkar daha 4 gun var acele mı ediyorum bılmıyorum yoksa Bı daha yumurtlama ıhtımalım var mı bılmıyorumpaylaşmıştım bende köyde lojmandayız imkanım yoktu test almya bir tane hamilelik vardı sadece kullanmamak için ovülasyon deneyeyim dedim T daha koyu çıkmıştı sonra hamilelik testi dediler yaptım oda çok koyu çıkmıştı silik değildi
4 gun var henuz bekli erken yaptim bklm hayirlisiHakkınızda hayırlısı olsun her ay aynı şeyi yasamak her belirtiye ümitlenmek gerçekten çok zor
Bı ıkı gun sonra yıne deneyin inşallah çift çizgiyi görursunüz4 gun var henuz bekli erken yaptim bklm hayirlisi
ben cok hafif goruyom ama kuruma cizgisimi bilemedimBı ıkı gun sonra yıne deneyin inşallah çift çizgiyi görursunüz
Bence yarın Bi tane daha yapın bende bilemedım 10 dk sonra çıkan sonuçlar onemlı olmuyo kuruma çizgisi vs bence siz yarın Bı tane daha yapınben cok hafif goruyom ama kuruma cizgisimi bilemedim
Hay masallah baya koyu çıkmış gebelik yaptın miBu şekilde
yok cnm ya yapmiycam artik bekliycemBence yarın Bi tane daha yapın bende bilemedım 10 dk sonra çıkan sonuçlar onemlı olmuyo kuruma çizgisi vs bence siz yarın Bı tane daha yapın
Evet koyu çıktı hıc beklemıyordum koyu olmasını gebelık testi yapmaya cesaretim yok yarın yapıcam negatif görmekten korkuyorum Bı de adet olacakmış gıbı karın agrısı oldugu ıcın anlayamıyorum gercı gebelikte aynı oluyo. Böyle böyle kafayı yiyez galıbaHay masallah baya koyu çıkmış gebelik yaptın mi
kac gun kaldiki adet gununuzeEvet koyu çıktı hıc beklemıyordum koyu olmasını gebelık testi yapmaya cesaretim yok yarın yapıcam negatif görmekten korkuyorum Bı de adet olacakmış gıbı karın agrısı oldugu ıcın anlayamıyorum gercı gebelikte aynı oluyo. Böyle böyle kafayı yiyez galıba
yok cnm ya yapmiycam artik bekliycem
amiin cnm saol insallah seninde olur tez zmndaİnşallah en kısa sürede çift çizgiyi görursunüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?