- Konu Sahibi cesursavasci
-
4 gun az önce erken gebelik testi yaptım sankı silik çıktı attım fotoyu ptesı kan vercem aşırı bel ve karın agrısı var amakac gun kaldiki adet gununuze
Var4 gun az önce erken gebelik testi yaptım sankı silik çıktı attım fotoyu ptesı kan vercem aşırı bel ve karın agrısı var ama
Hayırlı olsunKızlar dayanamadım erken gebelik testi yaptım bakın var mı yok mu
Sagolun inşallah Bı aksılik çıkmaz kımyasal gebelık gecmıs im varHayırlı olsun
İnşallah ptesı belkı dayanamam yarın da kan testi verebilirimVargozunuz aydın karın agrısı nasıl bır agrı,rahım kasılması krampı gıbı mı?
Var gibi görünüyor varsa eğer hayırlı olsunKızlar dayanamadım erken gebelik testi yaptım bakın var mı yok mu
Teşekkür ederim kan testi yapınca tam aydınlanıcamVar gibi görünüyor varsa eğer hayırlı olsun
test yapsan ya bnde merak ettim
Nobetci eczane uzaktest yapsan ya bnde merak ettim
dogruya pazar bgnNobetci eczane uzak
Sende durumlar nasıldogruya pazar bgn
ben dun yaptim test once negatif gorup birakmistim sonrasinda beliren bi cizgi gordum ama kuruma cizgisimi bilmiyom ayni marka testten 9 gun kalada yapmistim onda yoktu kuruma cizgisiSende durumlar nasıl
Fotoğrafını atar misinben dun yaptim test once negatif gorup birakmistim sonrasinda beliren bi cizgi gordum ama kuruma cizgisimi bilmiyom ayni marka testten 9 gun kalada yapmistim onda yoktu kuruma cizgisi
kamerada gozukmuyokiFotoğrafını atar misin
Aynen gözükmüyor fotoda ama benimde 9 gün önce yaptığım test golge çıkmıştı çoğu kişi kuruma cizgisi demişti ama yoksa çıkmaz kafam çok karışık hani seninde umitlendirmek istemiyorum ama hani yoksa neden çıksın kikamerada gozukmuyoki
adet dongun kac gun suruyo cnm yani kac gunde adet oluyon bn 25 gunde oluyom erken yaptim aslindaAynen gözükmüyor fotoda ama benimde 9 gün önce yaptığım test golge çıkmıştı çoğu kişi kuruma cizgisi demişti ama yoksa çıkmaz kafam çok karışık hani seninde umitlendirmek istemiyorum ama hani yoksa neden çıksın ki
29 günde biradet dongun kac gun suruyo cnm yani kac gunde adet oluyon bn 25 gunde oluyom erken yaptim aslinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?