Temmuz ayı Hamile olmak icin ovulasyon testi takibim

Kızlarrrr adetime son 3 gün kaldı ovulasyon testim koyulasiyo
Eki Görüntüle 3279295
günaydın, valla sizi sıkı takipteyim :) bende de benzer bir durum oldu, adetime 7 gün var ve T çizgim koyulaşmaya başladı. Yumurtlamadan sonra yok denecek kadar silikleşmişti. Aslında bende şu fark var ben pik görmedim :) yumurtlama dediğim de T çizgisi takibinde kendince en koyu noktaya geldi ve yumurtlama beklediğim tarihten sonra da yok denecek kadar azaldı hemen. Adetlerim düzenlidir ve fiziksel olarak belirtilerime bakınca yumurtladığımı düşünüyorum işte bir ihtimal yani :) pik görmediğim için de aslında devam etmiştim testlere yokoldu çizgi önce, oldukça silik devam etti, sonra son 2 gündür koyulaşmaya başladı. insan tabi acaba mı diyor ama bi yandan da yumurtlamamış da olabilirim sakin kalayım diye telkin ediyorum kendimi..

Yaaa inşallah gebeyizdirsenin testlerinin fotoğrafı var mi peki en azından bende yardımcı olabilirim. Birde hangi marka yaptınız? Yumurtlamayi ne zaman gördünüz sizce ve adetiniz ne zaman birde gebelik belirtileriniz nelerbirde lhın zaten adete doğru azalmasi gerekiyor ikimizde koyulasmata başlamış insan acaba mi diyo

Dün 2 tane ovulasyon testi yaptım ilk böyle koyu belirgin çıkıyor lh ilk 10 dakikada

Yarim saat sonra kuruyuncada böyle siliklesiyor ama ilk 10 dk onemli

Valla inşallah benimki bayaa mucize olur ama bi ümitlenmedim de değil hani :) benim son regl başlangıcım 9 temmuzdu, 24ünde yumurtlamam oldu yani bence 6 ağustosta regl olmam gerek normalde. Laboquick kullandım ben. Öyle bi gebelik belirtisi diyebileceğim çok bişey yok aslında, insan arayınca bulur tabi de. Sadece meme uçlarım büyüdü garip bi şekilde, onu da ilk eşim farketti ondan beridir dikkat ediyorum hakkaten farklı, çok şiş ve de acıyorlar da zaten. Bak ekliyorum testlerin fotolarını. 24ü yumurtlama olsa silikleşip yokoldu, devam edince son 3 gün giderek belirginleşti yeniden.

Eklentiler

• 20230731_081437.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 51
  • 20230725_122105.webp
    60,1 KB · Görüntüleme: 53
bir de ben şuna da güvendim, amh ım aşırı düşük benim ama 18 temmuzda dr a gitmiştim ve en büyüğü daha o gün 14mm olan 3 folikül vardı. Tekrar koyulaşması 2. yumurtlama olabilir diyenler oluyor ama bende yumurta yok yahu nereye 2.ye yumurtlayayım

Bu arada bencede 23-24unde pik görüp 24unde catlamissiniz. Hani arada kalmış sizin pik ama olsun sonuçta bencede olmuş laboquick kullanmadım ama herkes çok iyi diyo.. evet ya sizin baya silik olduktan sonra tekrardan çizgi belirmeye başlamış benim Bi çatlama günü yoktu ondan sonra hep silikte olsa vardı ve dün reglime 3 gün vardı böyle Bi koyulmaya başladı lh aslında vücudumuzda hep var hani demek ki sizin çok düşük seviyede ama işte adete doğru sizinde benimde giderek azalması gerekirken neden böyle yapıyor ki ümitlenmek istemiyorumm

Benim de 4gun kala koyulaşmıstı akşamına erken gebelik testi yaptım pozitif

Bu laboquick ile bana bir de ultra erken gebelik testi gelmişti, ne kadar ultra erken yapılabiliyor acaba :) sizin adete bayaa az kalmış erken gebelik bakılabilir artık sanki

Bu laboquick ile bana bir de ultra erken gebelik testi gelmişti, ne kadar ultra erken yapılabiliyor acaba :) sizin adete bayaa az kalmış erken gebelik bakılabilir artık sanki
Yapilir aslında ama o testi ümitle yapıp hüsrana uğrayıp üstüne ağlamak istemiyorum hani o yüzden bu ay çok rahat olmaya çabalıyorum çünkü 4.ay denememiz üzülüyorum insanlar evet 2 3 yıl deneyen oluyor ama ben çok duygusal oldugum için hemen bir olumsuzluk düşünüyorum sorun mu var bilmem ne ve engel olamıyorum bu dusunceye

en iyisi cnm benimde 2 gun kaldi bnde yapmiycam adet olcak gibi agrim var benim yaa
O kramp tarzı şey bana da giriyo özellikle yatakta bir yandan diğer yana dönerken oluyor şiddetli olanı gün içinde de sanki bir şey aşağı doğru akiyo gibi oluyo değişik bir şey.. akintim hala yok normalde regl olmadan önce benim beyaz yoğun bir akintim olurdu

akinti benim her zmn oldugu gibi cok az az beyaz akintim oluyo islaklik hissedip adet oldum saniyom az az beyaz akinti oluyo

Bunun 4 ayı 2 senesi yok, insanız ümitleniyoruz çok haklısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…