Temmuz ayı Hamile olmak icin ovulasyon testi takibim

bu ay tek fark adet olmama 1 hafta kala gogus agrim baslari cok agrirdi ve buyurlerdi bu sefer daha yeni yeni biraz agri hissettim sabah uyaninca yani doluluk hissi var
Acaba gebelik mi hani boyle farkli bir sey olunca insanin aklina o geliyo..Benimde kimyasal gebelik geçirdiğim ay ucunda acıma olmuştu yanlariyla birlikte bu ay yan tarafları acıyor sadece.. Bende de yumurtlamada bir başlar göğüs büyümesi ve ağrısı adet olana kadar devam eder

ayyy ne güzel. benim daha var ya 6 gün reglime, zaman da geçmez şimdi. Bugün bi ovulasyon daha yapayım 2 gibi bakalım..
Bende nasıl olsa adetıme yakın dıye yapmıyordum ama Bı anda yaptım öyle geldiler bana umarım sizinde ıstedıgıniz gıbı olur erken yapmak ıyı degıl galıba insanın aklına hersey gelıyo keşke bende bekleseydim

İşte bizde bu pik yok :/ koyulaştı evet ama bu kadar değil taktım şu pik olayına yaa bi pik göremedim gitti :)
İnşallah en kısa sürede görursunüz inanın çok ıyı anlıyorum benım macera da Bı sene sürdü her ay psikolojik belirtiler agrılar şişmler ama en son regl oluyordum Bi sene sonra gördum demek kısmetmiş. İnşallah en kısa süre sizde çift çizgiyi görursunüz

Kızlar öncelikle herekese merhaba bende 11 yıllık evliyim ikizlerim var 6 yaşına girecekler bu ay korumasız ovulasyon günlerimde gün aşırı 5 gün denemem oldu.. idrara çıkmaya başladım bugün Adetimin 14 günü goguslerimde ara ara gelen ağrı batma ve yanma hissi var bukadar erken gebelik belirtisi olmaz diye düşünüyorum ama bakalım hayırlısı bu arada ikizlerime hamile kalırken bende ovulasyon testlerinden yardım almıştım

Adetiniz kac gun sürüyor veya erken mi yumurta oluşumu oldu acaba çünkü ovulasyon hemen hemen tam ikisinin ortası olunca 14 gün var demişsiniz adete o yüzden yorum yapamadım ama bazı kişiler dollenmeden hemen sonraki günlerde hissediyprmus

Canim aslinda şöyle 18 temuz adet baslangicim 24 temuz adet bitimi 25.26.27.29.30 birliktelik oldu. Bukadar erken belirti vermez diye düşünüyorum bende ama bukadar kasik ağrısı ve göğüsteki hasasiyet ayrıca sık idrara çıkma biraz tuhaf gibi ama bilemedim beklemekten başka çare yok gibi

hay allah neden karın ağrısı var ki acaba, regl ağrısı gibi mi? şiddetli bir ağrıysa bence hemen doktora görünmekte fayda var. Kötü düşünmeyelim
Evet aynı regl agrısı gıbı ilk çocugum da da boyle karnım agrırdı ama belim agrımazdı. Kimyasal gebelik yasadıktan sonra aklıma hersey gelıyo inş tutunma agrılarıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…