- 5 Mayıs 2023
- 8.608
- 10.139
- 178
- Konu Sahibi cesursavasci
-
Bunun 4 ayı 2 senesi yok, insanız ümitleniyoruz çok haklısın
bu ay tek fark adet olmama 1 hafta kala gogus agrim baslari cok agrirdi ve buyurlerdi bu sefer daha yeni yeni biraz agri hissettim sabah uyaninca yani doluluk hissi var
Acaba gebelik mi hani boyle farkli bir sey olunca insanin aklina o geliyo..Benimde kimyasal gebelik geçirdiğim ay ucunda acıma olmuştu yanlariyla birlikte bu ay yan tarafları acıyor sadece.. Bende de yumurtlamada bir başlar göğüs büyümesi ve ağrısı adet olana kadar devam ederbu ay tek fark adet olmama 1 hafta kala gogus agrim baslari cok agrirdi ve buyurlerdi bu sefer daha yeni yeni biraz agri hissettim sabah uyaninca yani doluluk hissi var
Bu şekilde baya baya koyu çıkınca erken gebelik testi yaptımPeki koyulasma t cizgisi c den koyu muydu yoksa normal zamankinden daha koyu mu çıktı
Bende nasıl olsa adetıme yakın dıye yapmıyordum ama Bı anda yaptım öyle geldiler bana umarım sizinde ıstedıgıniz gıbı olurayyy ne güzel. benim daha var ya 6 gün reglime, zaman da geçmez şimdi. Bugün bi ovulasyon daha yapayım 2 gibi bakalım..
Adetten kac gun once ovulasyon testi bu kadar koyu ciktiBu şekilde baya baya koyu çıkınca erken gebelik testi yaptım
İşte bizde bu pik yok :/ koyulaştı evet ama bu kadar değilAdetten kac gun once ovulasyon testi bu kadar koyu cikti
Sizin bebiş burda bağırmış resmen ben geliyorummm diye :)) ne mutluBu şekilde baya baya koyu çıkınca erken gebelik testi yaptım
4 gün önce çıktı bende dün kan verdım bugun adetıme 2 gun var beta 248 çıktı ama şiddetli Bı karın agrım varAdetten kac gun once ovulasyon testi bu kadar koyu cikti
İnşallah en kısa sürede görursunüz inanın çok ıyı anlıyorum benım macera da Bı sene sürdü her ay psikolojik belirtiler agrılar şişmler ama en son regl oluyordum Bi sene sonra gördum demek kısmetmiş. İnşallah en kısa süre sizde çift çizgiyi görursunüzİşte bizde bu pik yok :/ koyulaştı evet ama bu kadar değiltaktım şu pik olayına yaa bi pik göremedim gitti :)
Evet inşallah karın agrım benı korkutuyorSizin bebiş burda bağırmış resmen ben geliyorummm diye :)) ne mutlu
Bende yaİşte bizde bu pik yok :/ koyulaştı evet ama bu kadar değiltaktım şu pik olayına yaa bi pik göremedim gitti :)
Hay maşallah akinti durumunuz nasıl kusura bakmayın bir çok kişiyle konuşunca unutuyorum daha önce yazmış miydiniz4 gün önce çıktı bende dün kan verdım bugun adetıme 2 gun var beta 248 çıktı ama şiddetli Bı karın agrım var
Yok olur mu öyle şey akıntım var karnım la belimde agrıyo neler oluyo su an hiç bilmiyorumHay maşallah akinti durumunuz nasıl kusura bakmayın bir çok kişiyle konuşunca unutuyorum daha önce yazmış miydiniz
AyyYok olur mu öyle şey akıntım var karnım la belimde agrıyo neler oluyo su an hiç bilmiyorum
hay allah neden karın ağrısı var ki acaba, regl ağrısı gibi mi? şiddetli bir ağrıysa bence hemen doktora görünmekte fayda var. Kötü düşünmeyelimEvet inşallah karın agrım benı korkutuyor
Adetiniz kac gun sürüyor veya erken mi yumurta oluşumu oldu acaba çünkü ovulasyon hemen hemen tam ikisinin ortası olunca 14 gün var demişsiniz adete o yüzden yorum yapamadım ama bazı kişiler dollenmeden hemen sonraki günlerde hissediyprmusKızlar öncelikle herekese merhaba bende 11 yıllık evliyim ikizlerim var 6 yaşına girecekler bu ay korumasız ovulasyon günlerimde gün aşırı 5 gün denemem oldu.. idrara çıkmaya başladım bugün Adetimin 14 günü goguslerimde ara ara gelen ağrı batma ve yanma hissi var bukadar erken gebelik belirtisi olmaz diye düşünüyorum ama bakalım hayırlısı bu arada ikizlerime hamile kalırken bende ovulasyon testlerinden yardım almıştım
Evet aynı regl agrısı gıbı ilk çocugum da da boyle karnım agrırdı ama belim agrımazdı. Kimyasal gebelik yasadıktan sonra aklıma hersey gelıyo inş tutunma agrılarıdırhay allah neden karın ağrısı var ki acaba, regl ağrısı gibi mi? şiddetli bir ağrıysa bence hemen doktora görünmekte fayda var. Kötü düşünmeyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?