Temmuz ayı Hamile olmak icin ovulasyon testi takibim

Evet canım tam aradasin şuan ne söylesek yalan olur hesabi inşallah güzel haber alırız senden

Evet aynı regl agrısı gıbı ilk çocugum da da boyle karnım agrırdı ama belim agrımazdı. Kimyasal gebelik yasadıktan sonra aklıma hersey gelıyo inş tutunma agrılarıdır
Benimde regl ağrısı gibi değil ama insanın bagirsagi bozulur hafif ağrıyla başlar ya öyle bi ağrı var....

Siz daha şuan yumurtluyorsunuz büyük ihtimalle, çocuklar büyüyünce biraz uzak kaldınız sanırım ama regl bitimindeki ilişki ile hamile kalamazsınız, yumurtlamanızı takip etmelisiniz.

Siz daha şuan yumurtluyorsunuz büyük ihtimalle, çocuklar büyüyünce biraz uzak kaldınız sanırım ama regl bitimindeki ilişki ile hamile kalamazsınız, yumurtlamanızı takip etmelisiniz.
Teşekürler ederim ama daha onceleri 5 yill hamile kalamamin bana vermiş olduğu tecrübelerime dayanarak söylüyorum evet benim belki şuan hamilelik belirtileri değildir ama adet sonrası ilişkide hamile kalınabilir buradaki bir çok topiktede bunların örneklerini görmek mumkun

Şuan yumurtluyor olabilirsiniz takip edin değerlendirin anlamında söyledim, ki inşallah beklediğiniz bebişin belirtileridir bunlar orası ayrı

Hemen moral bozmaa, yaptığın saatle çok alakalı bence, öğlen 2 civarı hep aynı saatlerde yapmaya çalış canım. Benim akşamüstü ya da akşam yaptıklarım hep gün içinde yaptığıma göre daha silik çıkıyor, ertesi gün gün içindeki yine koyu. Bakalım değilse değildir, yine denenir üzülmek de yok ayrıca

Şuan yumurtluyor olabilirsiniz takip edin değerlendirin anlamında söyledim, ki inşallah beklediğiniz bebişin belirtileridir bunlar orası ayrı
Bu arada ben ikiz tecrübesini de çok merak ediyorum, benim annemin ikizleri olmuş sağlık sorunları nedeniyle aldırmak zorunda kalmış, eşimin ananesinin ikizleri olmuş yine. Yani böyle ailede olunca bize de piyango vuruyor mu acaba sizde ailede var mıydı böyle bu kadar yakınlarda?

Tamam canım yarın kan vermeye gidiyorum ağrılarım iyice arttı iyice içime şüphe dustu hani rahatsızlık hissi veriyor ağrı bi baktirayim

Bakalım insaAllah Allah hakkımızda nasıl hayirliysa onu versin aynen değerlendirmeler yapıldı beklemeye gecildi Allah önce olmayanlara sonrada bana nasip etsin

Bugün kan testi vermeye gittim.. yarın adet günüm doktorlarımızi çok severim ama kanımı almak istemedi .bugün adet günüm olmadım dediğim için aldi.sabahın köründe de bugün adet olmadım demem çok ironik burda görüyorum insanlar 10 gün 1 hafta önce kan veriyo alıyorlar yarın adet gunum almak istemedi ben ısrar edince aldı. Bir şey de sormadı benim hakkımda kişisel şeyler sordu mesleğin ne vs garipti anlam veremedim de kanı verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…