- 5 Mayıs 2023
- 8.608
- 10.139
- 178
- Konu Sahibi cesursavasci
-
Evet canım tam aradasin şuan ne söylesek yalan olur hesabiCanim aslinda şöyle 18 temuz adet baslangicim 24 temuz adet bitimi 25.26.27.29.30 birliktelik oldu. Bukadar erken belirti vermez diye düşünüyorum bende ama bukadar kasik ağrısı ve göğüsteki hasasiyet ayrıca sık idrara çıkma biraz tuhaf gibi ama bilemedim beklemekten başka çare yok gibi
Benimde regl ağrısı gibi değil ama insanın bagirsagi bozulur hafif ağrıyla başlar ya öyle bi ağrı var....Evet aynı regl agrısı gıbı ilk çocugum da da boyle karnım agrırdı ama belim agrımazdı. Kimyasal gebelik yasadıktan sonra aklıma hersey gelıyo inş tutunma agrılarıdır
Siz daha şuan yumurtluyorsunuz büyük ihtimalle, çocuklar büyüyünce biraz uzak kaldınız sanırım ama regl bitimindeki ilişki ile hamile kalamazsınız, yumurtlamanızı takip etmelisiniz.Canim aslinda şöyle 18 temuz adet baslangicim 24 temuz adet bitimi 25.26.27.29.30 birliktelik oldu. Bukadar erken belirti vermez diye düşünüyorum bende ama bukadar kasik ağrısı ve göğüsteki hasasiyet ayrıca sık idrara çıkma biraz tuhaf gibi ama bilemedim beklemekten başka
İnanın insan bildiğini unutuyor gaz sancısı gıbı mı benım ilk çocugumda oyleydı surekli gaz vardı agrı yapıyordu artıkBenimde regl ağrısı gibi değil ama insanın bagirsagi bozulur hafif ağrıyla başlar ya öyle bi ağrı var....
Aynen gaz ağrısı gibi hani rahatsız edici birde ağırlık var gibide nasıl anlatsam bilemedimİnanın insan bildiğini unutuyor gaz sancısı gıbı mı benım ilk çocugumda oyleydı surekli gaz vardı agrı yapıyordu artık
Test yaptınız mı pekı kac gün var adet olmanıza çok heyecanlıAynen gaz ağrısı gibi hani rahatsız edici birde ağırlık var gibide nasıl anlatsam bilemedim
2 gun kaldi ovulasyon yapıyorum onu da döngümu tamamlamak hemde gebelik varsa lh ölçüyor mu onu test etmekTest yaptınız mı pekı kac gün var adet olmanıza çok heyecanlı
İnşallah yarın kop koyu Bi çizgi görursunüz2 gun kaldi ovulasyon yapıyorum onu da döngümu tamamlamak hemde gebelik varsa lh ölçüyor mu onu test etmekama bende heyecanlıyım
Teşekürler ederim ama daha onceleri 5 yill hamile kalamamin bana vermiş olduğu tecrübelerime dayanarak söylüyorum evet benim belki şuan hamilelik belirtileri değildir ama adet sonrası ilişkide hamile kalınabilir buradaki bir çok topiktede bunların örneklerini görmek mumkunSiz daha şuan yumurtluyorsunuz büyük ihtimalle, çocuklar büyüyünce biraz uzak kaldınız sanırım ama regl bitimindeki ilişki ile hamile kalamazsınız, yumurtlamanızı takip etmelisiniz.
Aynen sağol cnm Rabim önce olmayanlara sonra bana nasip etsinEvet canım tam aradasin şuan ne söylesek yalan olur hesabiinşallah güzel haber alırız senden
Evet çok haklısınDur bakalım en ıyısı adet gununu beklemek hep stres yapıp hormonlarımızı nlarımızı biz bozuyoruz aslında
Şuan yumurtluyor olabilirsiniz takip edin değerlendirin anlamında söyledim, ki inşallah beklediğiniz bebişin belirtileridir bunlar orası ayrıTeşekürler ederim ama daha onceleri 5 yill hamile kalamamin bana vermiş olduğu tecrübelerime dayanarak söylüyorum evet benim belki şuan hamilelik belirtileri değildir ama adet sonrası ilişkide hamile kalınabilir buradaki bir çok topiktede bunların örneklerini görmek mumkun
Hemen moral bozmaa, yaptığın saatle çok alakalı bence, öğlen 2 civarı hep aynı saatlerde yapmaya çalış canım. Benim akşamüstü ya da akşam yaptıklarım hep gün içinde yaptığıma göre daha silik çıkıyor, ertesi gün gün içindeki yine koyu. Bakalım değilse değildir, yine denenir üzülmek de yok ayrıca
Bu arada ben ikiz tecrübesini de çok merak ediyorum, benim annemin ikizleri olmuş sağlık sorunları nedeniyle aldırmak zorunda kalmış, eşimin ananesinin ikizleri olmuş yine. Yani böyle ailede olunca bize de piyango vuruyor mu acaba sizde ailede var mıydı böyle bu kadar yakınlarda?Şuan yumurtluyor olabilirsiniz takip edin değerlendirin anlamında söyledim, ki inşallah beklediğiniz bebişin belirtileridir bunlar orası ayrı
Hemen moral bozmaa, yaptığın saatle çok alakalı bence, öğlen 2 civarı hep aynı saatlerde yapmaya çalış canım. Benim akşamüstü ya da akşam yaptıklarım hep gün içinde yaptığıma göre daha silik çıkıyor, ertesi gün gün içindeki yine koyu. Bakalım değilse değildir, yine denenir üzülmek de yok ayrıca
Hadi inşallah güzel haberlerTamam canım yarın kan vermeye gidiyorum ağrılarım iyice arttı iyice içime şüphe dustu hani rahatsızlık hissi veriyor ağrı bi baktirayim
Bakalım insaAllah Allah hakkımızda nasıl hayirliysa onu versin aynen değerlendirmeler yapıldı beklemeye gecildiŞuan yumurtluyor olabilirsiniz takip edin değerlendirin anlamında söyledim, ki inşallah beklediğiniz bebişin belirtileridir bunlar orası ayrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?