Temmuz ayı Hamile olmak icin ovulasyon testi takibim

Bu arada pik yaptığım güne çok yakın çıktı bugünkü lh

Benim ovulasyon adete 1 gün kala koyu çıktı koyu çıkmazsa şey yapma..

aynı çıkmaya devam ediyor hala, yumurtlamadan regle bu LH normalde düşmeliydi di mi yoksa bu çıkan zaten var olan LH ımız mı acaba :)
Canım bence sırasıyla artmış lh değeri. Evet normalde tam tersi olması gerekiyordu azalması lazımdı veya belli bir değerde sabit kalması lazımdı o da bizim vücutta hep olan lh

Canım merhaba. Tüm mesajlarınızı okudum. Rabbim hayırlısını versin inşallah. Benimde bugün adetimin 15. Günü. Ama daha yumurtlama göremedim. Hep silik çıkıyor. Acelemi ediyorum yoksa bu ayda mı yumurtlama olmıcak bilmiyorum. Sen kaçıncı gününde yumurtlama gördün

benim bu ay ki ovu testlerim. 2 yıl içerisinde 3-4 defa kullanmışımdır testleri hep düzenli oldu pik silikleşme ama pozitif hiç göremedim. elimde kalan testleri çıkarıyorum artık önümüzdeki yıl transferim olucak.

Eklentiler

• gebe.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 36
Canım ben 4unde adet oldum 19unda yumurtlama gördüm belki testinizin markasindan veya geç yumurtlamissindir bu ay o yuzden olabilir veya bu ay yumurtlaman belki olmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…