- 5 Mayıs 2023
- 8.608
- 10.139
- 178
- Konu Sahibi cesursavasci
-
Bu arada pik yaptığım güne çok yakın çıktı bugünkü lhBugün kan testi vermeye gittim.. yarın adet günüm doktorlarımızi çok severim ama kanımı almak istemedi .bugün adet günüm olmadım dediğim için aldi.sabahın köründe de bugün adet olmadım demem çok ironikburda görüyorum insanlar 10 gün 1 hafta önce kan veriyo alıyorlar yarın adet gunum almak istemedi ben ısrar edince aldı. Bir şey de sormadı benim hakkımda kişisel şeyler sordu mesleğin ne vs garipti anlam veremedim de kanı verdim
Eki Görüntüle 3280246
heyecanlı bekleyiş başlasınnnBu arada pik yaptığım güne çok yakın çıktı bugünkü lh
Ayy evet birde sonuçlar yarın öğlene çıkarmışheyecanlı bekleyiş başlasınnn
şok oldum şuan niye öyleymiş yaAyy evet birde sonuçlar yarın öğlene çıkarmışşaka gibi
İlçede yaşıyorum da başka ilçede yaşarken öğleden sonraya çıkıyordu burası nasıl böyle anlamadım birde büyüksehire uzaklığım 20 kmşok oldum şuan niye öyleymiş ya
insallah guzel haberler alirsinİlçede yaşıyorum da başka ilçede yaşarken öğleden sonraya çıkıyordu burası nasıl böyle anlamadım birde büyüksehire uzaklığım 20 kmkomedi ya
Gerçekten yaBiz kaç kişi burda bunu bekliyoruz sizin haberiniz var mı diye bağırınsaydın
Hayirr söz vermiştik unutmaOff benim modum çok düşük ya bu arada, ağladım ağlıycam dün de fenaydım. Pms belirtileri bunlar heralde :/
İnşallah canım sende son durumlar neinsallah guzel haberler alirsin
bekliyok cnm iste bnde yarin benim gunumİnşallah canım sende son durumlar ne
Hadi bakalım inşallahbekliyok cnm iste bnde yarin benim gunum
yok yok ya ondan değil, öyle genel modum düşük. regl öncesi bi geliyorlar bana böyle genelde, bi ağlaklık bi alınganlık bişeyler. dokunsan ağlayacam bugün öyleyim, bakalım regl geliyor heralde daha 5 gün var gerçi de, ovuyu da yaparım bugün ama yine de :)Hayirr söz vermiştik unutma
Benim ovulasyon adete 1 gün kala koyu çıktı koyu çıkmazsa şey yapma..yok yok ya ondan değil, öyle genel modum düşük. regl öncesi bi geliyorlar bana böyle genelde, bi ağlaklık bi alınganlık bişeyler. dokunsan ağlayacam bugün öyleyim, bakalım regl geliyor heralde daha 5 gün var gerçi de, ovuyu da yaparım bugün ama yine de :)
aynı çıkmaya devam ediyor hala, yumurtlamadan regle bu LH normalde düşmeliydi di mi yoksa bu çıkan zaten var olan LH ımız mı acaba :)Benim ovulasyon adete 1 gün kala koyu çıktı koyu çıkmazsa şey yapma..
Canım bence sırasıyla artmış lh değeri. Evet normalde tam tersi olması gerekiyordu azalması lazımdı veya belli bir değerde sabit kalması lazımdı o da bizim vücutta hep olan lhaynı çıkmaya devam ediyor hala, yumurtlamadan regle bu LH normalde düşmeliydi di mi yoksa bu çıkan zaten var olan LH ımız mı acaba :)
Canım merhaba. Tüm mesajlarınızı okudum. Rabbim hayırlısını versin inşallah. Benimde bugün adetimin 15. Günü. Ama daha yumurtlama göremedim. Hep silik çıkıyor. Acelemi ediyorum yoksa bu ayda mı yumurtlama olmıcak bilmiyorum. Sen kaçıncı gününde yumurtlama gördünBugün kan testi vermeye gittim.. yarın adet günüm doktorlarımızi çok severim ama kanımı almak istemedi .bugün adet günüm olmadım dediğim için aldi.sabahın köründe de bugün adet olmadım demem çok ironikburda görüyorum insanlar 10 gün 1 hafta önce kan veriyo alıyorlar yarın adet gunum almak istemedi ben ısrar edince aldı. Bir şey de sormadı benim hakkımda kişisel şeyler sordu mesleğin ne vs garipti anlam veremedim de kanı verdim
Eki Görüntüle 3280246
Canım ben 4unde adet oldum 19unda yumurtlama gördüm belki testinizin markasindan veya geç yumurtlamissindir bu ay o yuzden olabilir veya bu ay yumurtlaman belki olmayacakCanım merhaba. Tüm mesajlarınızı okudum. Rabbim hayırlısını versin inşallah. Benimde bugün adetimin 15. Günü. Ama daha yumurtlama göremedim. Hep silik çıkıyor. Acelemi ediyorum yoksa bu ayda mı yumurtlama olmıcak bilmiyorum. Sen kaçıncı gününde yumurtlama gördün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?