- 5 Mayıs 2023
- 8.608
- 10.139
- 178
- Konu Sahibi cesursavasci
-
Lh dalgalanması yaşıyor olabilirsin canımKızlar bende son durum bu. Bugün lh yine koyu çıktı ama 19.pik gördüm bence neden böyle oluyor ki lh azalması gerekmez miydi
Eki Görüntüle 3275721
İyi bir şey mi kötü müLh dalgalanması yaşıyor olabilirsin canım
Ayy yok yok kötü değil zaten piki güzel görmüşsün çatlama da olmuş sonrasında çıkan belirgin çizgiler dalgalanma oluyor vücudumuzda bu hormon hep olduğu içinİyi bir şey mi kötü mü
Teşekkür ederimmAyy yok yok kötü değil zaten piki güzel görmüşsün çatlama da olmuş sonrasında çıkan belirgin çizgiler dalgalanma oluyor vücudumuzda bu hormon hep olduğu için
benimde boyle cikiyoKızlar bende son durum bu. Bugün lh yine koyu çıktı ama 19.pik gördüm bence neden böyle oluyor ki lh azalması gerekmez miydi
Eki Görüntüle 3275721
Kizlaaaaarr az önce on saniyelik sağ kasıkta batma oldu yoğun bir şekilde batma oldu ve arada yine oldu ilk defa oldu bu kadar yoğun batma heycanlandim
Naptin canim merak ettimKizlr hamilelik olabilirmi döllenme falan
Valla canım adet. Gününü bekliyorum şuan sadece sağ kasıkta batmavar birde göğüs hasasiyeti varNaptin canim merak ettim
Göğüs hassasiyeti hiç olmaz bende regl zamanı bile, ama kasıkta batmalarım var inanılmaz şekilde ayyy Allahım kafayı sıyıracağız bu gidişleValla canım adet. Gününü bekliyorum şuan sadece sağ kasıkta batmavar birde göğüs hasasiyeti var
Gebelik oldu mu olmadı mı bizi bilgilendirirsin değil mi? ☺Kızlar bende son durum bu. Bugün lh yine koyu çıktı ama 19.pik gördüm bence neden böyle oluyor ki lh azalması gerekmez miydi
Eki Görüntüle 3275721
Valla öyle ya inşallah güzel haberler alırızGöğüs hassasiyeti hiç olmaz bende regl zamanı bile, ama kasıkta batmalarım var inanılmaz şekilde ayyy Allahım kafayı sıyıracağız bu gidişle
Tabiki bilgilendiririm gebelik oluştuysa bile en erken 1 ağustosta ogrenebilirimGebelik oldu mu olmadı mı bizi bilgilendirirsin değil mi? ☺
Canım senin yumurtlama ne oldu takip ediyordunTabiki bilgilendiririm gebelik oluştuysa bile en erken 1 ağustosta ogrenebilirim
19unda oldu canımCanım senin yumurtlama ne oldu takip ediyordun
Benimde 17 31 temmuz'da test yapicam hadi hayırlısı olsun inşallah19unda oldu canım
Amin insallah canimBenimde 17 31 temmuz'da test yapicam hadi hayırlısı olsun inşallah
Merhaba . Ben bu testleri yapmadım. Takvime göre altı gün değerlendirdim. Sizce denk gelmiş midir? Sizin testler takvimler ile denk oluyor mu? Takvimler doğru olabilir mi19unda oldu canım
cnm mrb nasi gidiyo kac gun kaldi regl gununeHamilelik için 3 veya 4. Ay denememiz. Bu sefer birgebeningunlugu sitesinden almış olduğum ovulasyon testiyle takibimi yapacağım. Bu formun altında birbirimize ovulasyon testi hakkında yardımcı olabiliriz
Eki Görüntüle 3271158
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?