- 5 Mayıs 2023
- 8.608
- 10.139
- 178
- Konu Sahibi cesursavasci
-
8 9 gün kaldıcnm mrb nasi gidiyo kac gun kaldi regl gunune
benimde 8 gun kaldi8 9 gün kaldıkasiklarima bazen ağrı giriyor kısa süreliğine akintim vardı o kesildi bakalım merakla bekliyorum.. sende nasıl gidiyo senin kaç gün kaldi
Benimde 7 gün kaldıı benimde akıntım kesildi ara ara keskin sancılarım var.8 9 gün kaldıkasiklarima bazen ağrı giriyor kısa süreliğine akintim vardı o kesildi bakalım merakla bekliyorum.. sende nasıl gidiyo senin kaç gün kaldi
ben hem pik gunu hemde silik ciktigi gun degerlendirdimMerhaba pik gününü mu yoksa silikleştigi gün mü degerlendirdiniz acaba
bnde niye yok yaa o keskin sancilarBenimde 7 gün kaldıı benimde akıntım kesildi ara ara keskin sancılarım var.
Her zaman olmuyor zaten ya.bnde niye yok yaa o keskin sancilar
insallah yaa agustos ayi bize ugur getirir insallahHer zaman olmuyor zaten ya.
Belkide psikolojiktir bilmiyorum ki. Ama belirti yok diye hamilelik yok veyatta belirti var hamilelik var diyemeyiz canım belli olmuyor. Ama biz yinede içimizei ferah tutalım bebeklerimiz gelsin sağlıkla
İnşallahinsallah yaa agustos ayi bize ugur getirir insallah
test yapacakmisiniz adet oncesiİnşallah
31 temmuz adet günüm bakalım ne olacak.
Yok hayır yapmıcam adetim gecikirse belki yaparım belkide direk kan veririm.test yapacakmisiniz adet oncesi
uzulme cnm insallah bu sefer pizitif goruruz bn 25 gunde adet oluyom en erken yapacak olursam ne zmn yapabilirimki testi adet oncesi yaniYok hayır yapmıcam adetim gecikirse belki yaparım belkide direk kan veririm.
Adetlerim düzenli benim hiç şaşmazdı ama bu ay adetim 3. Gün gecikti hamileyim sandım kan testi verdi 0.1 çıkmıştı.
Bende 19 günde bir adet görüyorum canım.uzulme cnm insallah bu sefer pizitif goruruz bn 25 gunde adet oluyom en erken yapacak olursam ne zmn yapabilirimki testi adet oncesi yani
yaa sen niye o kadar erken oluyonki cnm normalmi doktora gittinmi hicBende 19 günde bir adet görüyorum canım.
2 gün kala yapabilirsin.
Evet gittim gayet normal çünkü düzenli oluyorum.yaa sen niye o kadar erken oluyonki cnm normalmi doktora gittinmi hic
cocugun varmi yaniEvet gittim gayet normal çünkü düzenli oluyorum.
Rahmim yumurtalıklarım felan temiz birşey çıkmadı hamilede kalabiliyorum bir sıkıntı yok şükür.
Hayır yok. Evleneli 7 ay oldu.cocugun varmi yani
ya oylemi uzuldum cnm ama cok yeni evlisin bn 5 yillik evliyim ve hic gebelik olusmadi sorun yokkenHayır yok. Evleneli 7 ay oldu.
İlk ayımda korunduğum halde hamile kaldım. 8. Haftada kalbi durduğu için kürtaj oldum.
Yok yok üzülmeyin. Demekki kaderimde bu varmış ve yaşadım. Süpriz bir hamilelikti kısa sürdü ağladım geçmedi ama çalışıyorum kafam sürekli düşünmekle meşgul olamıyor.ya oylemi uzuldum cnm ama cok yeni evlisin bn 5 yillik evliyim ve hic gebelik olusmadi sorun yokken
insallah cnm yaa❤Yok yok üzülmeyin. Demekki kaderimde bu varmış ve yaşadım. Süpriz bir hamilelikti kısa sürdü ağladım geçmedi ama çalışıyorum kafam sürekli düşünmekle meşgul olamıyor.
Allahım İnşallah sanada sağlıklı bir şekilde gebelik nasip eder İnşallah hepimiz mutluluklarımızı yazarız buraya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?