Temmuz ayı Hamile olmak icin ovulasyon testi takibim

Her zaman olmuyor zaten ya.
Belkide psikolojiktir bilmiyorum ki. Ama belirti yok diye hamilelik yok veyatta belirti var hamilelik var diyemeyiz canım belli olmuyor. Ama biz yinede içimizei ferah tutalım bebeklerimiz gelsin sağlıkla
insallah yaa agustos ayi bize ugur getirir insallah

test yapacakmisiniz adet oncesi
Yok hayır yapmıcam adetim gecikirse belki yaparım belkide direk kan veririm.
Adetlerim düzenli benim hiç şaşmazdı ama bu ay adetim 3. Gün gecikti hamileyim sandım kan testi verdi 0.1 çıkmıştı.

Yok hayır yapmıcam adetim gecikirse belki yaparım belkide direk kan veririm.
Adetlerim düzenli benim hiç şaşmazdı ama bu ay adetim 3. Gün gecikti hamileyim sandım kan testi verdi 0.1 çıkmıştı.
uzulme cnm insallah bu sefer pizitif goruruz bn 25 gunde adet oluyom en erken yapacak olursam ne zmn yapabilirimki testi adet oncesi yani

ya oylemi uzuldum cnm ama cok yeni evlisin bn 5 yillik evliyim ve hic gebelik olusmadi sorun yokken
Yok yok üzülmeyin. Demekki kaderimde bu varmış ve yaşadım. Süpriz bir hamilelikti kısa sürdü ağladım geçmedi ama çalışıyorum kafam sürekli düşünmekle meşgul olamıyor.
Allahım İnşallah sanada sağlıklı bir şekilde gebelik nasip eder İnşallah hepimiz mutluluklarımızı yazarız buraya.

insallah cnm yaa❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…