Aşılama Temmuz ayinda asilama yapacak olanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar göğüslerimde sızı başladı bugün benimde kasıklarımdaki o sancı da geçti gibi bişey. Sizde ne var ne yok bugün 8.günüm
O ağri sizi aci bende asilamadan once basladi hala devam ediyor cok fena. bi onceki ay da olmustu yumurtlamadan 3 gün sonra. Bugun kasıkta hafif ara ara giren bir agrı var o kadar. 5.günümdeyim.

O ağri sizi aci bende asilamadan once basladi hala devam ediyor cok fena. bi onceki ay da olmustu yumurtlamadan 3 gün sonra. Bugun kasıkta hafif ara ara giren bir agrı var o kadar. 5.günümdeyim.
Gebelik veya adet belirtisinden ziyade hormonal bı agrıymıs sanırım ilaçlardan falan kaynaklanan. Mantıklıda geliyor sonuçta kullanılan hersey sentetik hormonal ilaçlar. 5.gün benimde olmuştu batma gibiydi inşaallah tutunma sancısıdır hayırlısıyla oluyordur

Tabii evet herşey olabilir o iğnelerden psikolojim bile değişik bir agresiflik var üzerimde sanki adet oncesi gibi. Insallah oyledir bu sabah kahvalti hazirlarken ay dedim bugun karnim agriyo benim, 4 bucuk yasindaki yeğenim bebek geliyodur belki teyze ondan agriyodur dedi erkek ama hep duyuyor işte neden iğne yaptin teyze, neden yatman gerek teyze sorguluyor, biz de bebek icin diyoruz düsük yaptigimda da vazgecmis bebek gelmekten dedik daha sonra gelcekmis cok merakli soruyor hep

Evet evet bende öyle bi gerginlik bi duygusallık illa oluyor. Kıyamam ya cocuklar cok akıllı maşaallah benim yegenimde dua ediyormus bana olsun diye inşaallah Rabbim hayırlısıyla versin bizlere de

Kızlar günaydın nasılsınız? Ya bişey sorucam benim bugün 9.gün ama göğüslerim baya acıyo kasıklarım ve belimde de var sancı huzursuz oldum biraz normalde adetimede var baya yani 8–9gün falan ama adet olcam gibi geliyor nebileyim bukadar erken olurmu

Günaydin cok normal hersey. Ben dusuk yaptigim hamileligimde de gogus acisi ve kasik bel agrisi yasamistim fazlaca. Insallah bebektendir. Dusunmemeye calisin az kalmis sizin teste. Ayrica asilamadan 14 gun sonra falan adet olunuyor eger tutmadiysa. Cunku adet duzeni degismis oluyor asilama ile. Eski adet tarihi iptal.

Valla rahattım aslında ama agrı sancılar artınca insan bi acaba diyor bakalım cuma test yapacaktım tam bayrama geliyor ozamana kadar adet olmam umarım. Gerçi aynen aşılamada 12.gün yapıldı yumurta catlatıldı sonucta adet tarihi de degısmıstır de umarım bebiş sinyalidir

Aşılama olduğumuz günü sayıyor muyuz sayıyorsak Bugün 12.gün yarın test yapıcam çok umutlu değilim 2 gün önceki şiddetli ağırlarım kramplarım geçti şu an sıfır belirti ağrı varken daha ümitliydim

Evet ben sayarak söylüyorum yani aşılamanın 9.günü diyorum mesela saymazsam asılamadan sonra 8gün oldu derdim herhalde mantıken herkeste öyle söylüyor sanırım sen yarın test yapabilirsin aslında gününü bekleyemeyeceksen benim hala ağrım var ama nebileyim ilaçlarda yapıyor ya oraya yoramıyorum yada hayal kırıklığı yasamamak icin

Ben 20 temmuz aksam 19:00 da asilama oldum, ertesi gun aksam 19:00 da 1 gun dolmus oluyor ya o yuzden ertesi gunden basladim saymaya bugun aksam 19:00 da 6.günüm dolmus olacak

Ben 20 temmuz aksam 19:00 da asilama oldum, ertesi gun aksam 19:00 da 1 gun dolmus oluyor ya o yuzden ertesi gunden basladim saymaya bugun aksam 19:00 da 6.günüm dolmus olacak
Sende haklısın bende öğlen oldum ama jani test içinde aşılamanın 14.gün yapılır yazıyor heryerde oyüzden ordan da pay biçerekten ben ona göre hesapladım

Sende haklısın bende öğlen oldum ama jani test içinde aşılamanın 14.gün yapılır yazıyor heryerde oyüzden ordan da pay biçerekten ben ona göre hesapladım
Evet yine de farketmeyecek dogru ben dayanamam gerçi 14.güne kadar 12.gunde baslarim yapmaya idrar testini

Gunaydin :) Hiç bir belirti yok 8.günüm ve iyice zaman geçmemeye basladi. Biraz once de rüyamda hastanedeydim sekretere adetimin geçtigini muayene olmak istedigimi soyluyodum. Sizin nasil oldu kasık agriniz devam ediyor mu?
kuzum benide bilgilendir güzel haberlerinle inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…