Canim bugun 4. Gunum benim hic bir belirtim yok sadece cok halsizlik var uyumak istiyorumKızlar göğüslerimde sızı başladı bugün benimde kasıklarımdaki o sancı da geçti gibi bişey. Sizde ne var ne yok bugün 8.günüm
O ağri sizi aci bende asilamadan once basladi hala devam ediyor cok fena. bi onceki ay da olmustu yumurtlamadan 3 gün sonra. Bugun kasıkta hafif ara ara giren bir agrı var o kadar. 5.günümdeyim.Kızlar göğüslerimde sızı başladı bugün benimde kasıklarımdaki o sancı da geçti gibi bişey. Sizde ne var ne yok bugün 8.günüm
Gebelik veya adet belirtisinden ziyade hormonal bı agrıymıs sanırım ilaçlardan falan kaynaklanan. Mantıklıda geliyor sonuçta kullanılan hersey sentetik hormonal ilaçlar. 5.gün benimde olmuştu batma gibiydi inşaallah tutunma sancısıdır hayırlısıyla oluyordurO ağri sizi aci bende asilamadan once basladi hala devam ediyor cok fena. bi onceki ay da olmustu yumurtlamadan 3 gün sonra. Bugun kasıkta hafif ara ara giren bir agrı var o kadar. 5.günümdeyim.
Tabii evet herşey olabilir o iğnelerden psikolojim bile değişik bir agresiflik var üzerimde sanki adet oncesi gibi. Insallah oyledir bu sabah kahvalti hazirlarken ay dedim bugun karnim agriyo benim, 4 bucuk yasindaki yeğenim bebek geliyodur belki teyze ondan agriyodur dediGebelik veya adet belirtisinden ziyade hormonal bı agrıymıs sanırım ilaçlardan falan kaynaklanan. Mantıklıda geliyor sonuçta kullanılan hersey sentetik hormonal ilaçlar. 5.gün benimde olmuştu batma gibiydi inşaallah tutunma sancısıdır hayırlısıyla oluyordur
Evet evet bende öyle bi gerginlik bi duygusallık illa oluyor. Kıyamam ya cocuklar cok akıllı maşaallah benim yegenimde dua ediyormus bana olsun diyeTabii evet herşey olabilir o iğnelerden psikolojim bile değişik bir agresiflik var üzerimde sanki adet oncesi gibi. Insallah oyledir bu sabah kahvalti hazirlarken ay dedim bugun karnim agriyo benim, 4 bucuk yasindaki yeğenim bebek geliyodur belki teyze ondan agriyodur dedierkek ama hep duyuyor işte neden iğne yaptin teyze, neden yatman gerek teyze sorguluyor, biz de bebek icin diyoruz düsük yaptigimda da vazgecmis bebek gelmekten dedik daha sonra gelcekmis cok merakli soruyor hep
Günaydin cok normal hersey. Ben dusuk yaptigim hamileligimde de gogus acisi ve kasik bel agrisi yasamistim fazlaca. Insallah bebektendir. Dusunmemeye calisin az kalmis sizin teste. Ayrica asilamadan 14 gun sonra falan adet olunuyor eger tutmadiysa. Cunku adet duzeni degismis oluyor asilama ile. Eski adet tarihi iptal.Kızlar günaydın nasılsınız? Ya bişey sorucam benim bugün 9.gün ama göğüslerim baya acıyo kasıklarım ve belimde de var sancı huzursuz oldum biraz normalde adetimede var baya yani 8–9gün falan ama adet olcam gibi geliyor nebileyim bukadar erken olurmu
Valla rahattım aslında ama agrı sancılar artınca insan bi acaba diyor bakalım cuma test yapacaktım tam bayrama geliyor ozamana kadar adet olmam umarım. Gerçi aynen aşılamada 12.gün yapıldı yumurta catlatıldı sonucta adet tarihi de degısmıstır de umarım bebiş sinyalidirGünaydin cok normal hersey. Ben dusuk yaptigim hamileligimde de gogus acisi ve kasik bel agrisi yasamistim fazlaca. Insallah bebektendir. Dusunmemeye calisin az kalmis sizin teste. Ayrica asilamadan 14 gun sonra falan adet olunuyor eger tutmadiysa. Cunku adet duzeni degismis oluyor asilama ile. Eski adet tarihi iptal.
Evet ben sayarak söylüyorum yani aşılamanın 9.günü diyorum mesela saymazsam asılamadan sonra 8gün oldu derdim herhalde mantıken herkeste öyle söylüyor sanırım sen yarın test yapabilirsin aslında gününü bekleyemeyeceksenAşılama olduğumuz günü sayıyor muyuz sayıyorsak Bugün 12.gün yarın test yapıcam çok umutlu değilim 2 gün önceki şiddetli ağırlarım kramplarım geçti şu an sıfır belirti ağrı varken daha ümitliydim
Aşılama olduğumuz günü sayıyor muyuz sayıyorsak Bugün 12.gün yarın test yapıcam çok umutlu değilim 2 gün önceki şiddetli ağırlarım kramplarım geçti şu an sıfır belirti ağrı varken daha ümitliydim
Ben 20 temmuz aksam 19:00 da asilama oldum, ertesi gun aksam 19:00 da 1 gun dolmus oluyor ya o yuzden ertesi gunden basladim saymayaEvet ben sayarak söylüyorum yani aşılamanın 9.günü diyorum mesela saymazsam asılamadan sonra 8gün oldu derdim herhalde mantıken herkeste öyle söylüyor sanırım sen yarın test yapabilirsin aslında gününü bekleyemeyeceksenbenim hala ağrım var ama nebileyim ilaçlarda yapıyor ya oraya yoramıyorum yada hayal kırıklığı yasamamak icin
Sende haklısın bende öğlen oldum ama jani test içinde aşılamanın 14.gün yapılır yazıyor heryerde oyüzden ordan da pay biçerekten ben ona göre hesapladımBen 20 temmuz aksam 19:00 da asilama oldum, ertesi gun aksam 19:00 da 1 gun dolmus oluyor ya o yuzden ertesi gunden basladim saymayabugun aksam 19:00 da 6.günüm dolmus olacak
Evet yine de farketmeyecek dogruSende haklısın bende öğlen oldum ama jani test içinde aşılamanın 14.gün yapılır yazıyor heryerde oyüzden ordan da pay biçerekten ben ona göre hesapladım
Bende çarşamba günü 12. Gün ya kan testi yaptırsam mı diye düşünüyorum ama şuan sadece düşüncedeEvet yine de farketmeyecek dogruben dayanamam gerçi 14.güne kadar 12.gunde baslarim yapmaya idrar testini
Gunaydin :) Hiç bir belirti yok 8.günüm ve iyice zaman geçmemeye basladi. Biraz once de rüyamda hastanedeydim sekretere adetimin geçtigini muayene olmak istedigimi soyluyodum. Sizin nasil oldu kasık agriniz devam ediyor mu?Kızlaaarr ne alemdesiniz
kuzum benide bilgilendir güzel haberlerinle inşallahGunaydin :) Hiç bir belirti yok 8.günüm ve iyice zaman geçmemeye basladi. Biraz once de rüyamda hastanedeydim sekretere adetimin geçtigini muayene olmak istedigimi soyluyodum. Sizin nasil oldu kasık agriniz devam ediyor mu?
Insallah guzel haber veririmkuzum benide bilgilendir güzel haberlerinle inşallah
İnşallah Allah gönlüne göre verir kuzumInsallah guzel haber veririmTam da bayrama denk geliyor test zamani. Cevremdekiler hep olumlu konusuyor bu sefer bence oldu tuttu hissediyoruz diye, gaza getirmek istemiyorum kendimi ama cok heyecanliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?