- 8 Nisan 2011
- 2.024
- 2.057
- 333
Aminn Allah hepimizi gönlüne göre versin insallahİnşallah Allah gönlüne göre verir kuzum
GünaydınGunaydin :) Hiç bir belirti yok 8.günüm ve iyice zaman geçmemeye basladi. Biraz once de rüyamda hastanedeydim sekretere adetimin geçtigini muayene olmak istedigimi soyluyodum. Sizin nasil oldu kasık agriniz devam ediyor mu?
Benimde 14. Gün bayramın birinci günüInsallah guzel haber veririmTam da bayrama denk geliyor test zamani. Cevremdekiler hep olumlu konusuyor bu sefer bence oldu tuttu hissediyoruz diye, gaza getirmek istemiyorum kendimi ama cok heyecanliyim.
Insallah :) o batmalar oturup kalkarken oluyor bazen bende de ama ne bileyim bariz bisey yok hee bi de idrar rengim koyulasti 2 gundur su ictigim halde off belirti arayinca bir suru sey cikiyor ama yapmamam lazım. Hadi insallah hamileyiz diye yazariz buraya Allah büyük.Günaydınhaha inşaallah gerçek olur bebişi görmeye gidersiniz benimde kasık agrım geçti diyebilirim ama arada cok hafif batmalar oluyor göğüslerim çok acıyor birde sık idrara cıkıyorum. Dün duphastonun son günüydü bakalım bikac güne nolcagı belli olur herhalde hayırsıyla hamileyim derim inşaallah
Evet ya arayınca bulunuyor dedigin gibiInsallah :) o batmalar oturup kalkarken oluyor bazen bende de ama ne bileyim bariz bisey yok hee bi de idrar rengim koyulasti 2 gundur su ictigim halde off belirti arayinca bir suru sey cikiyor ama yapmamam lazım. Hadi insallah hamileyiz diye yazariz buraya Allah büyük.
Ayy hadi insallah yarin varsa cikar tabi sonradan catlayan yumurtalardan biri dollenmediyse. Gogus acisi gebelik belirtisi de ayni zamanda merak etmeyin ters bisey yok hersey olmasi gerektigi gibi.Benimde 14. Gün bayramın birinci günüama doktorum dün çarşamba kanda bakalım dedi yani yarın baktırıcam kısmet olursa bakalım hayırlısıyla vardır inşaallah bana da herkes aynı seyi söylüyor ya artık motivasyon içinmi bilmem ama benle eşimde cok olumlu hissediyorduk taki şu göğüslerim bukadar acıyana kadar biraz olumsuzlasmaya başladım acıkcası ama yine modumu düşürmemeye calısyorum
Acaba idrar testi yapsaniz evde cikar mi benim gebeligimde 10.gün cikmistiInsallah :) o batmalar oturup kalkarken oluyor bazen bende de ama ne bileyim bariz bisey yok hee bi de idrar rengim koyulasti 2 gundur su ictigim halde off belirti arayinca bir suru sey cikiyor ama yapmamam lazım. Hadi insallah hamileyiz diye yazariz buraya Allah büyük.
Cumartesi asılama oldu pazar yumurtlama sıvısı geldi onu gördüm yani ama tabi sonrasını bilmiyorum ikiside catladımı arkadan yetişen oldumu noldu bilmiyom hiç ama günleri degerlendirdik inşaallah. Evet göğüs gebelik de belirtisi ama benim adetten önce agrır mutlaka ister istemez acaba dedirtiyor işteAyy hadi insallah yarin varsa cikar tabi sonradan catlayan yumurtalardan biri dollenmediyse. Gogus acisi gebelik belirtisi de ayni zamanda merak etmeyin ters bisey yok hersey olmasi gerektigi gibi.
Düşünmedim degıl dün doktoruma sordum erken gebeliklerden yapayım varsa cıkarmı dedim bekle biraz carsamba kanda bakalım dedi. Erken gebelik testim yok spariş verdim bugün gelir diye dusunuyom bakalım gelirse bi onda yaparım belkiAcaba idrar testi yapsaniz evde cikar mi benim gebeligimde 10.gün cikmisticatlatma ignesinin etkisi gecmistir artik gecmese doktor test yapalim demezdi bence
Bisey diyim mi erken gebelik testlerinde cikmayip kaset testlerde cikan daha cok. Benim degerim 5-10 arasindayken kaset testte cikmisti hem de ögle vaktiydi sabah bile degildi. Ben 11. Veya 12.gun test yapmayi dusunuyorum evdeDüşünmedim degıl dün doktoruma sordum erken gebeliklerden yapayım varsa cıkarmı dedim bekle biraz carsamba kanda bakalım dedi. Erken gebelik testim yok spariş verdim bugün gelir diye dusunuyom bakalım gelirse bi onda yaparım belki
Ama benim gecen ay adetim birgün gecmişti silik cizgi cıktı kaset testte ama ertesi gün adet oldum mesela ümtlenmiştim bayaBisey diyim mi erken gebelik testlerinde cikmayip kaset testlerde cikan daha cok. Benim degerim 5-10 arasindayken kaset testte cikmisti hem de ögle vaktiydi sabah bile degildi. Ben 11. Veya 12.gun test yapmayi dusunuyorum evde
Yok yok bir cok kisiden duydum bu sitede. Ucuz testlerde öğreniyor herkesA nasıl oluyoki erkenler daha garanti diyorlardıaklımı çelme yaa
Artık yüzdüm yüzdüm kuyruguna geldim ya sabredelim bakalım kısmet artıkYok yok bir cok kisiden duydum bu sitede. Ucuz testlerde öğreniyor herkesAyy sen bana bakma ben cok sabirsizim bekleyelim zamani gelsin yarin nasilsa kan testi yaptircakmissin
Biraz önce okudum 2013 de yazilmis 11.gün betahcg 18 cikan biri vardi. Asilamasi tutmus. Isterseniz bi deneyinmasalperest_anne ay erken gebelik testlerim geldi ya bi yanım yap diyo bi yanım sabah yap diyo ama test üzerinde günün her saatinde yapılabilir yazıyor
Ya şuan idrara sıkışığım açıkçası özellikle bekliyorum cesaret edemiyorum diye ne tuvalete giriyom ne teste cesaret edebildimBiraz önce okudum 2013 de yazilmis 11.gün betahcg 18 cikan biri vardi. Asilamasi tutmus. Isterseniz bi deneyinben olsam duramazdim ama biraz idrar biriktirip yapin bence
Eger cesaret edip yaparsaniz fotosunu atinYa şuan idrara sıkışığım açıkçası özellikle bekliyorum cesaret edemiyorum diye ne tuvalete giriyom ne teste cesaret edebildim
Ama mesela 13.gün cikmayip 16.gün cikan da var bunu da göz önünde bulundurmamiz lazimYa şuan idrara sıkışığım açıkçası özellikle bekliyorum cesaret edemiyorum diye ne tuvalete giriyom ne teste cesaret edebildim
İnşaallah ya yapıcam galiba tamam atarım tabi hayırsıyla cıkar inşaallah bakalım. Şuan negatifte olsa pozitifte olsa sabah kan vericem zaten çok bozulcagmı sanmıyorım aslındaAma mesela 13.gün cikmayip 16.gün cikan da var bunu da göz önünde bulundurmamiz lazim
Hayirli haberler bekliyorumİnşaallah ya yapıcam galiba tamam atarım tabi hayırsıyla cıkar inşaallah bakalım. Şuan negatifte olsa pozitifte olsa sabah kan vericem zaten çok bozulcagmı sanmıyorım aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?