7. Gündü işte. Zaten benim reglimin döngüsü 23-25 arasında oluyor. Şu anda 26. Gündeyim döngüme göre bu yüzden bir iki güne kalmaz gelir. Hamilelikle alakam yok çünkü hiç bir şey hissetmiyorum ve reglim gelecek belli. Yaaa 1. Aşılamadaki hislerim geri geldi. Üzülüyorum.Yaaa kacinci gündü ki ? Erken degil mi daha yerlesme kanamasi olmasin?
Tam 7 günde rahime inmiş oluyor aslinda yerlesme kanamasi olma ihtimali de yuksek oyle olmasini dilerim. Yumurtlamadan sonra bu kadar cabuk adet olunmamalı ya.7. Gündü işte. Zaten benim reglimin döngüsü 23-25 arasında oluyor. Şu anda 26. Gündeyim döngüme göre bu yüzden bir iki güne kalmaz gelir. Hamilelikle alakam yok çünkü hiç bir şey hissetmiyorum ve reglim gelecek belli. Yaaa 1. Aşılamadaki hislerim geri geldi. Üzülüyorum.
İyi akşamlar bende özelde yaptırdım rapor cıkartılıyor ilaçlar 3000i bulcakken 600falan ödüyosun rapor olunca aşılama ücreti ayrı tabiki onu hastaneye ödüyorsunuzİyi akşamlar kızlaröncelikle hayırlısıyla inşallah aşılamalarınız tutar
sizlere bir sorum olacak. Aşılamayı rapor çıkartıp özelde yaptırabiliyor muyuz? Yani aşılama ücretiniz devlet karşılamaz sanırım ama ilaçlar için diyorum... Tüp bebekte dediğim şeyin olduğunu biliyorum ama aşılamada var mı bilemiyorum.
Yani çok erken değilmi canım daha asılamadan sonra 14. Gün test yapılıyor birde adet tarihinde ondan sonra olmuyormu adetin kaçıncı gün yapılmıstı senin aşılaman7. Gündü işte. Zaten benim reglimin döngüsü 23-25 arasında oluyor. Şu anda 26. Gündeyim döngüme göre bu yüzden bir iki güne kalmaz gelir. Hamilelikle alakam yok çünkü hiç bir şey hissetmiyorum ve reglim gelecek belli. Yaaa 1. Aşılamadaki hislerim geri geldi. Üzülüyorum.
Bir önceki aşılamamda 9. Gün lekelenmem başlamıştı. Yine aynı olacak belli.Tam 7 günde rahime inmiş oluyor aslinda yerlesme kanamasi olma ihtimali de yuksek oyle olmasini dilerim. Yumurtlamadan sonra bu kadar cabuk adet olunmamalı ya.
Reglim bittikten 6. Gün sonra başladı doktor benim tedavime. Napalım hayırlısı bu demek ki. Vardır bunda da bir hayır.Yani çok erken değilmi canım daha asılamadan sonra 14. Gün test yapılıyor birde adet tarihinde ondan sonra olmuyormu adetin kaçıncı gün yapılmıstı senin aşılaman
Nee ? Şaka mı bu doktor? Adetin 3.günü basliyor genelde her doktorReglim bittikten 6. Gün sonra başladı doktor benim tedavime. Napalım hayırlısı bu demek ki. Vardır bunda da bir hayır.
Bende ısrarla dedim ki bayramdan sonra geleceğiz doktorum da dedi ki yumurtaların şu anda çok iyi başlayalım tedaviye. Gördüm çok iyi yumurtaları.Nee ? Şaka mı bu doktor? Adetin 3.günü basliyor genelde her doktorbence siz bi doktor degistirin
Cok uzuldum ve cok sinirlendim senin adına. Ama vardir bir hayir diyelim, insallah durust bir doktora denk gelirsin bir dahakinde.Bende ısrarla dedim ki bayramdan sonra geleceğiz doktorum da dedi ki yumurtaların şu anda çok iyi başlayalım tedaviye. Gördüm çok iyi yumurtaları.
Nasip kısmet inşallah bakalım hayırlısı olsun. Umarım sizlerin sonuçları pozitif olur emekleriniz karşılık bulur inşallah.Cok uzuldum ve cok sinirlendim senin adına. Ama vardir bir hayir diyelim, insallah durust bir doktora denk gelirsin bir dahakinde.
Bizde tum tedaviye cok cuzi bir miktar odeniyor. Adetin ilk gunu gidiyoruz sonea hap yada igne bitince tekrar gidiyoruz yumurta varsa catlatma ignesini yapiyor yoksa ertesi gunu tekrar asilamayi hastanede yapiyor yan odada sperm ayrisiyo hemsire getiriyor doktor asiliyor arasinda 2 dkk gecmiyor. Orda nasil bilmiyorum.Iğnenin tanesi 130 tl burada ama indirim yapan eczaneler oluyor. Bana 8 tane iğne yetti mesela ama daha fazla igneye gerek duyulan durumlar da oluyor. Sizin nasıl oluyor ? Her gün doktora mi gitmek zorunda kaliyorsunuz?
Ya öyle seymi olur bittikten sonra birde o resmen üstünde birşeyler denemiş ya biz bosunamı adet olunca gidiyoruz bi hafta ilaç kullanıp bi hafta kontrol ardında yapılıyor. Çok şaşırdım yani öyle seymi olur. Canım gercekten doktorunu degıstır eger içine de sinmiyorsa. Hakkımızda hayırlısı bizimde nolcak belli değil Rabbim en dogru zamanı biliyorReglim bittikten 6. Gün sonra başladı doktor benim tedavime. Napalım hayırlısı bu demek ki. Vardır bunda da bir hayır.
Rapor nasıl çıkartılıyor uzun sürüyor mu? Süreç hakkında biraz bilgilendirebilir misiniz?İyi akşamlar bende özelde yaptırdım rapor cıkartılıyor ilaçlar 3000i bulcakken 600falan ödüyosun rapor olunca aşılama ücreti ayrı tabiki onu hastaneye ödüyorsunuz
Benim doktorum aradı rapor cıkartın diye hastanenin tüp bebek merkezini sonra hemşire yönlendirdi zaten sonra biz indik asagı ilaçları gösterdi labaratuvardaki hemşire iğneleri nasl yapacagımı falan recete numarası veriyorlar eczane raporu görüyor işte sisteme biraz geç düşebiliyor eczanede onbeş yirmi dk beklemiştik biz ama hepsi toplam bir saatini falan alır enfazla yani oda beklemen gerekirse okadar ugrastırıcı bişey yok ama benim kişisel tavsiyem tanıdık eczacınız varsa ona gidin bu tarz ilaçlar kıymetli ve iyi saklanması gerekiyor etrafımda bozuk ilaç satılan insanda cok duydum tedbirli olmakta fayda var yaniRapor nasıl çıkartılıyor uzun sürüyor mu? Süreç hakkında biraz bilgilendirebilir misiniz?
Insallah gelmez bende de akinti var surekli neden oluyor bilmiyorumKızlar sanırım benim reglim gelecek. Regl sancısı gibi kasıklarıma ağrı girmeye başladı ve sanki bir lekelenmem oldu gibi. Aynı ilk aşılamada yaşadığım manzara gibi.
Yani ağrı kesici almasaydın keske doktoruna sordun mu canım. 14–15yumurta derken öyle hepsi gelişmişmiydiKızlar merhaba ben 15 temmuzda çipli aşılama oldum bugün çok şiddetli kasık ağrım var dayanamadım Ağrı kesici içtim hatta normal mi bu kadar şiddetli ağrı 14 _15tane yumurtam Vardı aşılma yapmadan hemen önce baktı 1 tanesi çatlamış dedi çoğul gebelik riskini de göze aldık
Parol içtim aradım ameliyattaymış tekrar arıcam da hepsi büyük değildi 5 Tanesi 20 mm üzerindeydi sonrasında ilişki olmasın dedi her ihtimale Karşı ben de kortum biraz ama alanında başarılı bi doktor çok yorum vardı hakkında bir şey olmaz herhalde dedimYani ağrı kesici almasaydın keske doktoruna sordun mu canım. 14–15yumurta derken öyle hepsi gelişmişmiydi
Paroldan sıkıntı olmaz herhalde ya hamilelerde kullanıyo bildiğim kadarıyla ama okadar dayanılmayacak sancı olması birden fazla döllenme olmasından falan mı acaba hayırlısı olsun canım ama kötü bişey oldugunu sanmıyorum sen içini ferah tutParol içtim aradım ameliyattaymış tekrar arıcam da hepsi büyük değildi 5 Tanesi 20 mm üzerindeydi sonrasında ilişki olmasın dedi her ihtimale Karşı ben de kortum biraz ama alanında başarılı bi doktor çok yorum vardı hakkında bir şey olmaz herhalde dedim
Birde doktorun kim hangi şehirde acabaParol içtim aradım ameliyattaymış tekrar arıcam da hepsi büyük değildi 5 Tanesi 20 mm üzerindeydi sonrasında ilişki olmasın dedi her ihtimale Karşı ben de kortum biraz ama alanında başarılı bi doktor çok yorum vardı hakkında bir şey olmaz herhalde dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?