Aşılama Temmuz ayinda asilama yapacak olanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yaaa kacinci gündü ki ? Erken degil mi daha yerlesme kanamasi olmasin?
7. Gündü işte. Zaten benim reglimin döngüsü 23-25 arasında oluyor. Şu anda 26. Gündeyim döngüme göre bu yüzden bir iki güne kalmaz gelir. Hamilelikle alakam yok çünkü hiç bir şey hissetmiyorum ve reglim gelecek belli. Yaaa 1. Aşılamadaki hislerim geri geldi. Üzülüyorum.

Tam 7 günde rahime inmiş oluyor aslinda yerlesme kanamasi olma ihtimali de yuksek oyle olmasini dilerim. Yumurtlamadan sonra bu kadar cabuk adet olunmamalı ya.

İyi akşamlar bende özelde yaptırdım rapor cıkartılıyor ilaçlar 3000i bulcakken 600falan ödüyosun rapor olunca aşılama ücreti ayrı tabiki onu hastaneye ödüyorsunuz

Yani çok erken değilmi canım daha asılamadan sonra 14. Gün test yapılıyor birde adet tarihinde ondan sonra olmuyormu adetin kaçıncı gün yapılmıstı senin aşılaman

Yani çok erken değilmi canım daha asılamadan sonra 14. Gün test yapılıyor birde adet tarihinde ondan sonra olmuyormu adetin kaçıncı gün yapılmıstı senin aşılaman
Reglim bittikten 6. Gün sonra başladı doktor benim tedavime. Napalım hayırlısı bu demek ki. Vardır bunda da bir hayır.

Bende ısrarla dedim ki bayramdan sonra geleceğiz doktorum da dedi ki yumurtaların şu anda çok iyi başlayalım tedaviye. Gördüm çok iyi yumurtaları.
Cok uzuldum ve cok sinirlendim senin adına. Ama vardir bir hayir diyelim, insallah durust bir doktora denk gelirsin bir dahakinde.

Iğnenin tanesi 130 tl burada ama indirim yapan eczaneler oluyor. Bana 8 tane iğne yetti mesela ama daha fazla igneye gerek duyulan durumlar da oluyor. Sizin nasıl oluyor ? Her gün doktora mi gitmek zorunda kaliyorsunuz?
Bizde tum tedaviye cok cuzi bir miktar odeniyor. Adetin ilk gunu gidiyoruz sonea hap yada igne bitince tekrar gidiyoruz yumurta varsa catlatma ignesini yapiyor yoksa ertesi gunu tekrar asilamayi hastanede yapiyor yan odada sperm ayrisiyo hemsire getiriyor doktor asiliyor arasinda 2 dkk gecmiyor. Orda nasil bilmiyorum.

Reglim bittikten 6. Gün sonra başladı doktor benim tedavime. Napalım hayırlısı bu demek ki. Vardır bunda da bir hayır.
Ya öyle seymi olur bittikten sonra birde o resmen üstünde birşeyler denemiş ya biz bosunamı adet olunca gidiyoruz bi hafta ilaç kullanıp bi hafta kontrol ardında yapılıyor. Çok şaşırdım yani öyle seymi olur. Canım gercekten doktorunu degıstır eger içine de sinmiyorsa. Hakkımızda hayırlısı bizimde nolcak belli değil Rabbim en dogru zamanı biliyor

İyi akşamlar bende özelde yaptırdım rapor cıkartılıyor ilaçlar 3000i bulcakken 600falan ödüyosun rapor olunca aşılama ücreti ayrı tabiki onu hastaneye ödüyorsunuz
Rapor nasıl çıkartılıyor uzun sürüyor mu? Süreç hakkında biraz bilgilendirebilir misiniz?

Rapor nasıl çıkartılıyor uzun sürüyor mu? Süreç hakkında biraz bilgilendirebilir misiniz?
Benim doktorum aradı rapor cıkartın diye hastanenin tüp bebek merkezini sonra hemşire yönlendirdi zaten sonra biz indik asagı ilaçları gösterdi labaratuvardaki hemşire iğneleri nasl yapacagımı falan recete numarası veriyorlar eczane raporu görüyor işte sisteme biraz geç düşebiliyor eczanede onbeş yirmi dk beklemiştik biz ama hepsi toplam bir saatini falan alır enfazla yani oda beklemen gerekirse okadar ugrastırıcı bişey yok ama benim kişisel tavsiyem tanıdık eczacınız varsa ona gidin bu tarz ilaçlar kıymetli ve iyi saklanması gerekiyor etrafımda bozuk ilaç satılan insanda cok duydum tedbirli olmakta fayda var yani

Kızlar sanırım benim reglim gelecek. Regl sancısı gibi kasıklarıma ağrı girmeye başladı ve sanki bir lekelenmem oldu gibi. Aynı ilk aşılamada yaşadığım manzara gibi.
Insallah gelmez bende de akinti var surekli neden oluyor bilmiyorum

Kızlar merhaba ben 15 temmuzda çipli aşılama oldum bugün çok şiddetli kasık ağrım var dayanamadım Ağrı kesici içtim hatta normal mi bu kadar şiddetli ağrı 14 _15tane yumurtam Vardı aşılma yapmadan hemen önce baktı 1 tanesi çatlamış dedi çoğul gebelik riskini de göze aldık

Yani ağrı kesici almasaydın keske doktoruna sordun mu canım. 14–15yumurta derken öyle hepsi gelişmişmiydi

Yani ağrı kesici almasaydın keske doktoruna sordun mu canım. 14–15yumurta derken öyle hepsi gelişmişmiydi
Parol içtim aradım ameliyattaymış tekrar arıcam da hepsi büyük değildi 5 Tanesi 20 mm üzerindeydi sonrasında ilişki olmasın dedi her ihtimale Karşı ben de kortum biraz ama alanında başarılı bi doktor çok yorum vardı hakkında bir şey olmaz herhalde dedim

Paroldan sıkıntı olmaz herhalde ya hamilelerde kullanıyo bildiğim kadarıyla ama okadar dayanılmayacak sancı olması birden fazla döllenme olmasından falan mı acaba hayırlısı olsun canım ama kötü bişey oldugunu sanmıyorum sen içini ferah tut

Birde doktorun kim hangi şehirde acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…