Teşekkür ederim canım ilaçtan sonra geçti gibi ilacın etkisi mi bilmiyorum da Neslihan gürbüz izmirde yorumlarda aşılaması tutanlar yazmışlar hepBirde doktorun kim hangi şehirde acaba
Kasıklarımda hiç geçmeyen hafif bir sancı yanma var canım akıntı bende de var ama normalde de olur zaten bi farklılık degıl suan için bende birde kalktıgımda başım dönüyor ama bütün gün yattıgımdan muhtemelenKizlar nasilsiniz belirtileriniz varmi ? Bende akinti var sebebini bilmiyorum ama yorgun hissediyorum kendimi birazda onun disinda civi gibiyim
Bunu bende duymuştum doğruluğunu bilmiyorum bu gece olmasıyla ilgili aöa hz. Zekeriyanın cocuk için duasının gectigini biliyorum sanırım burdada ondan bahsediyor ama dua sonucta bi zarar gelmez niyetimiz belli inşaallah bende okurum yatsıdan sonraMerhabalar bu gece zilhicce ayninin 3.gunuymus ve bu dualarin okunmasi cok yararliymis bebek olmasi icin. Ben okuyacagim size de faydasi olur insallahAllah kabul etsin hepimizin dualarini. Bende daha belirti yok 4.gunum bitti guzel haberler almak nasip olsun zamani gelince
Benim kasiklarima ara ara agri giriyor ama akintiyi anlamadim neden oluyor. Bugun hic yatmadim disarida dolastim eve gelince oturdugum yerde uyuyup kalmisimKasıklarımda hiç geçmeyen hafif bir sancı yanma var canım akıntı bende de var ama normalde de olur zaten bi farklılık degıl suan için bende birde kalktıgımda başım dönüyor ama bütün gün yattıgımdan muhtemelen
Anladım canım teşekkür ederimBenim doktorum aradı rapor cıkartın diye hastanenin tüp bebek merkezini sonra hemşire yönlendirdi zaten sonra biz indik asagı ilaçları gösterdi labaratuvardaki hemşire iğneleri nasl yapacagımı falan recete numarası veriyorlar eczane raporu görüyor işte sisteme biraz geç düşebiliyor eczanede onbeş yirmi dk beklemiştik biz ama hepsi toplam bir saatini falan alır enfazla yani oda beklemen gerekirse okadar ugrastırıcı bişey yok ama benim kişisel tavsiyem tanıdık eczacınız varsa ona gidin bu tarz ilaçlar kıymetli ve iyi saklanması gerekiyor etrafımda bozuk ilaç satılan insanda cok duydum tedbirli olmakta fayda var yani
Merhaba sana yardimci olmayi cok isterdim ama ben yurt disinda tedavi goruyorum orada cok farkli yapiyorlar ama bir suru ayni kaderi paylastigimiz arkadaslar var onlar yardimci olurlar canimKızlar bende asılama tedavısı goruyorum suan doktorum adetımın 2. Gununden ıtıbaren 6 gun gonalf 75 ml ıgne kullandırdı fakat bugun kontrolde gelısme olmadıgı ıcın 112.5 ml cıktık 3 gun vurulup pazartesı tekrar gıdıcem acaba 3 gun yuksek vurulmam etkı ederme gelısme olurmu cok merak edıyorum sızlerın de basına boyle bırsey geldımı cvplarsanız sevınırım
Yorulmuşsun demekBenim kasiklarima ara ara agri giriyor ama akintiyi anlamadim neden oluyor. Bugun hic yatmadim disarida dolastim eve gelince oturdugum yerde uyuyup kalmisim
Rica ederim hayırlısıyla gönlüne göre olur inşaallahAnladım canım teşekkür ederim
Yani bu konu hakkında bilgim yok basıma da gelmedi ama daha çok erken olduğu için büyür bence moralini bozma kac mm olmus 6günde?Kızlar bende asılama tedavısı goruyorum suan doktorum adetımın 2. Gununden ıtıbaren 6 gun gonalf 75 ml ıgne kullandırdı fakat bugun kontrolde gelısme olmadıgı ıcın 112.5 ml cıktık 3 gun vurulup pazartesı tekrar gıdıcem acaba 3 gun yuksek vurulmam etkı ederme gelısme olurmu cok merak edıyorum sızlerın de basına boyle bırsey geldımı cvplarsanız sevınırım
Ben malesef oturmayi sevmiyorum o yuzden ilk gun uzandim sonra normal hayatima dondum ablamla alisverise gittik yahu havalani gibi giris yapmislar okadar yurudukYorulmuşsun demekama yeni degılmı daha senin hemen niye dışarı cıktın kız biraz daha dinlenseydn
Bende sevmiyorum hiç bana göre degıl hatta evi dip köşe yapmama rağmen asılama öncesi suan temizlik yapamadıgımdan içim sıkılıyo ama sabrediyorum. Çünkü benim cevrem ciddi anlamda kesinlikle yat bol bol dedi ve eger dinlemez hamile kalamazsam cok takılırm aslında olacaksa olacak zaten ama yinede vicdan azabı duyarım diye sabrediyorumBen malesef oturmayi sevmiyorum o yuzden ilk gun uzandim sonra normal hayatima dondum ablamla alisverise gittik yahu havalani gibi giris yapmislar okadar yurudukama asilamanin ertesi gunu akinti basladi bende sık araliklarla olmasada yinrde oluyor.
Ben ilk asilamamda dinlenmistim ama tutmadi bunda da hic bir duygu hissetmiyorum o yizden giderken bile esime dedim ya icimde gram duygu yok diyeBende sevmiyorum hiç bana göre degıl hatta evi dip köşe yapmama rağmen asılama öncesi suan temizlik yapamadıgımdan içim sıkılıyo ama sabrediyorum. Çünkü benim cevrem ciddi anlamda kesinlikle yat bol bol dedi ve eger dinlemez hamile kalamazsam cok takılırm aslında olacaksa olacak zaten ama yinede vicdan azabı duyarım diye sabrediyorum
Hayırlısıyla olur inşaallah canımBen ilk asilamamda dinlenmistim ama tutmadi bunda da hic bir duygu hissetmiyorum o yizden giderken bile esime dedim ya icimde gram duygu yok diye
Insallah hepimizin olirHayırlısıyla olur inşaallah canım
Uzulme canim bir dahakine olur insallah bu soylediklerimiz seni ne kadar teselli edicek bilmiyorum ama vardir bir zamani o zamani bekleyelim.Negatifi gördüm kan da da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?