Aşılama Temmuz ayinda asilama yapacak olanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlar nasilsiniz belirtileriniz varmi ? Bende akinti var sebebini bilmiyorum ama yorgun hissediyorum kendimi birazda onun disinda civi gibiyim

Merhabalar bu gece zilhicce ayninin 3.gunuymus ve bu dualarin okunmasi cok yararliymis bebek olmasi icin. Ben okuyacagim size de faydasi olur insallah Allah kabul etsin hepimizin dualarini. Bende daha belirti yok 4.gunum bitti guzel haberler almak nasip olsun zamani gelince

Eklentiler

• IMG-20200724-WA0006.webp
    65 KB · Görüntüleme: 30
Kizlar nasilsiniz belirtileriniz varmi ? Bende akinti var sebebini bilmiyorum ama yorgun hissediyorum kendimi birazda onun disinda civi gibiyim
Kasıklarımda hiç geçmeyen hafif bir sancı yanma var canım akıntı bende de var ama normalde de olur zaten bi farklılık degıl suan için bende birde kalktıgımda başım dönüyor ama bütün gün yattıgımdan muhtemelen

Bunu bende duymuştum doğruluğunu bilmiyorum bu gece olmasıyla ilgili aöa hz. Zekeriyanın cocuk için duasının gectigini biliyorum sanırım burdada ondan bahsediyor ama dua sonucta bi zarar gelmez niyetimiz belli inşaallah bende okurum yatsıdan sonra

Son düzenleme:
Benim kasiklarima ara ara agri giriyor ama akintiyi anlamadim neden oluyor. Bugun hic yatmadim disarida dolastim eve gelince oturdugum yerde uyuyup kalmisim

Kızlar bende asılama tedavısı goruyorum suan doktorum adetımın 2. Gununden ıtıbaren 6 gun gonalf 75 ml ıgne kullandırdı fakat bugun kontrolde gelısme olmadıgı ıcın 112.5 ml cıktık 3 gun vurulup pazartesı tekrar gıdıcem acaba 3 gun yuksek vurulmam etkı ederme gelısme olurmu cok merak edıyorum sızlerın de basına boyle bırsey geldımı cvplarsanız sevınırım

Anladım canım teşekkür ederim

Merhaba sana yardimci olmayi cok isterdim ama ben yurt disinda tedavi goruyorum orada cok farkli yapiyorlar ama bir suru ayni kaderi paylastigimiz arkadaslar var onlar yardimci olurlar canim

Benim kasiklarima ara ara agri giriyor ama akintiyi anlamadim neden oluyor. Bugun hic yatmadim disarida dolastim eve gelince oturdugum yerde uyuyup kalmisim
Yorulmuşsun demek ama yeni degılmı daha senin hemen niye dışarı cıktın kız biraz daha dinlenseydn

Yani bu konu hakkında bilgim yok basıma da gelmedi ama daha çok erken olduğu için büyür bence moralini bozma kac mm olmus 6günde?

Yorulmuşsun demek ama yeni degılmı daha senin hemen niye dışarı cıktın kız biraz daha dinlenseydn
Ben malesef oturmayi sevmiyorum o yuzden ilk gun uzandim sonra normal hayatima dondum ablamla alisverise gittik yahu havalani gibi giris yapmislar okadar yuruduk ama asilamanin ertesi gunu akinti basladi bende sık araliklarla olmasada yinrde oluyor.

Bende sevmiyorum hiç bana göre degıl hatta evi dip köşe yapmama rağmen asılama öncesi suan temizlik yapamadıgımdan içim sıkılıyo ama sabrediyorum. Çünkü benim cevrem ciddi anlamda kesinlikle yat bol bol dedi ve eger dinlemez hamile kalamazsam cok takılırm aslında olacaksa olacak zaten ama yinede vicdan azabı duyarım diye sabrediyorum

Ben ilk asilamamda dinlenmistim ama tutmadi bunda da hic bir duygu hissetmiyorum o yizden giderken bile esime dedim ya icimde gram duygu yok diye

Kızlar göğüslerimde sızı başladı bugün benimde kasıklarımdaki o sancı da geçti gibi bişey. Sizde ne var ne yok bugün 8.günüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…