- 5 Mayıs 2015
- 1.332
- 1.130
- 133
Bende öyle düşünüyorum dikkat edicem inşaallah ama stresten uzak durmak cok zor umarım yapabilirim. Buarada testim negatif demişsin çok üzgünüm ama Rabbim hayırlı sağlıklısını versin inşaallah en kısa zamanda umut ediyoruz bekliyoruz sonuç negatif olunca insan kötü oluyor ama bizim için hayırlısı ne bilmiyoruz. Ama duada ısrarcı olmak gerekiyor inşaallah olacakKesinlikle diyorlar ya normal yaşantına dönebilirsin diye bence normal yaşantına dönmebol bol dinlen sağlıklı beslen stresten uzak tut kendini ve vücudunu dinlememeye çalış gerçi diyene bak yarın test vercem diye heyecandan bu saate kadar uyuyamadım oda ayrı bi muamma ama neyse sen yine de temkinli davran süreç sabir işi bol bol sabret kendine vakit geçirebilecek biseyler türet dualarim sizinlerabbim utandırmasın
Ankara gazi hastanesi dirayetli olmak lazım yapcak bisey yok bu arada hasta oldun muB
En ilkinde çok üzüldüm şu an hiç bişey yapasim.yok hangi hastanede yaptiriyorsun
Inşallah rabbim büyük ben ona sığınıyorum isyan etmiyorum sonuna kadar cabalicam hayırlısı neyse o olsun takdir allahtanBende öyle düşünüyorum dikkat edicem inşaallah ama stresten uzak durmak cok zor umarım yapabilirim. Buarada testim negatif demişsin çok üzgünüm ama Rabbim hayırlı sağlıklısını versin inşaallah en kısa zamanda umut ediyoruz bekliyoruz sonuç negatif olunca insan kötü oluyor ama bizim için hayırlısı ne bilmiyoruz. Ama duada ısrarcı olmak gerekiyor inşaallah olacak
Devlette mı yani ben özelde yaptım.4 bini buldu devlette ne kadar oluyor maddi açıdan da zor oluyor özelde. Adet oldum ama çok az oluyorAnkara gazi hastanesi dirayetli olmak lazım yapcak bisey yok bu arada hasta oldun mu
Hayırlı olsun inşallah bebişin seninledir. Bende dün mikro çip ile aşılama yaptırdım. Dünden beri yatıp yuvarlanıyorum evde çünkü dr öyle istedi. Ve pazar günü bir ilişki olsun dedi. Benim eşiminin sperm problemi var kendimiz ne kadar denersek deneyelim olmadı. Ayrıca senin gibi benimde 2. Aşılamam. Bayrama sonuç belli olacak. Eğer hamile kalırsam çifte bayram olacak benim için. Rabbim gönlümüzden geçeni hayırlısı ile nasip etsin inşallah.Merhaba kizlar 2. Asilamam i oldum mikrocip yontemiyle 3. Günüm bugunler nasil gececek bilmiyorum insallah bu sefer olur
Ay ayni zamanda belli olacak Allah m insallah nasip eder yaa benm esimde de varikosel var ama sayimuz iyi insallah bu kez yüzümüz gülerrr.Hayırlı olsun inşallah bebişin seninledir. Bende dün mikro çip ile aşılama yaptırdım. Dünden beri yatıp yuvarlanıyorum evde çünkü dr öyle istedi. Ve pazar günü bir ilişki olsun dedi. Benim eşiminin sperm problemi var kendimiz ne kadar denersek deneyelim olmadı. Ayrıca senin gibi benimde 2. Aşılamam. Bayrama sonuç belli olacak. Eğer hamile kalırsam çifte bayram olacak benim için. Rabbim gönlümüzden geçeni hayırlısı ile nasip etsin inşallah.
Bende yatiyorum surekli ya bi lavaboya kalkiyorm bide yemek yerken hangi ilaclari verdi sanaHayırlı olsun inşallah bebişin seninledir. Bende dün mikro çip ile aşılama yaptırdım. Dünden beri yatıp yuvarlanıyorum evde çünkü dr öyle istedi. Ve pazar günü bir ilişki olsun dedi. Benim eşiminin sperm problemi var kendimiz ne kadar denersek deneyelim olmadı. Ayrıca senin gibi benimde 2. Aşılamam. Bayrama sonuç belli olacak. Eğer hamile kalırsam çifte bayram olacak benim için. Rabbim gönlümüzden geçeni hayırlısı ile nasip etsin inşallah.
Progestan hap verdi sabah akşam içilecek dedi. Dünden beri artık yatmaktan mı bilmiyorum belim ağrıyor ve aşırı şişkinim gazım var gibi. Sende nasıl durumlar.Bende yatiyorum surekli ya bi lavaboya kalkiyorm bide yemek yerken hangi ilaclari verdi sana
O korku hepimizde var maalesef, rabbim gönlümüzden geçeni hayırlısı ile nasip etsin inşallah. İlk aşılamadan deneyimliyim dedim dün aşılama esnasında nasıl acı çektim anlatamam. Rahim ağzı kapalıymış. Dönemsel olabilirmiş. Onu açıcam diye uğraştı doktorum bende deliler gibi bağırdım valla. Yani her şey olacağına varıyor. Olaya hakimim dedim beklemediğim yerde sıkıntı çektim. Hayırlısı olsun hepimiz için.Ben bayram öncesi ogrenicem 10 temmuzda oldu asilamam 2.asilamam bu 23 24 ünde kan vermem lazım ama korkuyorum bayram öncesi büyük yıkım olur negaitifi görürsem
Bende oyle ya bana vajinal jel verdi progesteron varmis icinde karin agrisi bel agrisi yatip duruyorum valaProgestan hap verdi sabah akşam içilecek dedi. Dünden beri artık yatmaktan mı bilmiyorum belim ağrıyor ve aşırı şişkinim gazım var gibi. Sende nasıl durumlar.
Guzel haberi ilk sen verirsin insallahhhBen bayram öncesi ogrenicem 10 temmuzda oldu asilamam 2.asilamam bu 23 24 ünde kan vermem lazım ama korkuyorum bayram öncesi büyük yıkım olur negaitifi görürsem
Benim bel ağrım sadece sağ tarafımda yoğun neden acaba? Dün çatalda doktor gelmeden bekletmeye başladılar. Bacaklarım ağrıdı indirmek istiyorum dedim tamam dediler. Sonra doktor geldi bu seferde aşılama esnasında ağrım çok oldu ve çok kastım kendimi ve şimdi bu bel ağrısı var sanırım dünün etkileri diyorum. He bu arada benim yumurtalar sağ tarafta büyüdü sadece solda ki ler büyümedi. Belimde ki ağrıda sağ tarafta acaba alakası var mı diye düşünmedim desem yalan olur.Bende oyle ya bana vajinal jel verdi progesteron varmis icinde karin agrisi bel agrisi yatip duruyorum vala
Asilamada o durus zaten insanin belini mahvediyor, benimde sagda oldu yumurtam ve pco var sağda. Ondandir bencede insallah bu kasik agrisi gecmez diyelim bebis olana kadarBenim bel ağrım sadece sağ tarafımda yoğun neden acaba? Dün çatalda doktor gelmeden bekletmeye başladılar. Bacaklarım ağrıdı indirmek istiyorum dedim tamam dediler. Sonra doktor geldi bu seferde aşılama esnasında ağrım çok oldu ve çok kastım kendimi ve şimdi bu bel ağrısı var sanırım dünün etkileri diyorum. He bu arada benim yumurtalar sağ tarafta büyüdü sadece solda ki ler büyümedi. Belimde ki ağrıda sağ tarafta acaba alakası var mı diye düşünmedim desem yalan olur.
Canl benim eşim hastanesi çalışıyor o yüzden biz sadec e ilaç parası verdik 500 tlDevlette mı yani ben özelde yaptım.4 bini buldu devlette ne kadar oluyor maddi açıdan da zor oluyor özelde. Adet oldum ama çok az oluyor
Ne güzelCanl benim eşim hastanesi çalışıyor o yüzden biz sadec e ilaç parası verdik 500 tl
Bende aynı gün ögrenegim sonucu hemde o gün evlilik yildönumumuz hakkımızda hayırlısı olur inşallah canimBen bayram öncesi ogrenicem 10 temmuzda oldu asilamam 2.asilamam bu 23 24 ünde kan vermem lazım ama korkuyorum bayram öncesi büyük yıkım olur negaitifi görürsem
Amin inşaallah hepimiz içinInşallah rabbim büyük ben ona sığınıyorum isyan etmiyorum sonuna kadar cabalicam hayırlısı neyse o olsun takdir allahtan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?