- 5 Mayıs 2015
- 1.332
- 1.130
- 133
Bende öyle düşünüyorum yapabildigim kadar soğuğa yakınla yaparım inşaallahAynen sicak su spermleri oldurebiliyo ya ılık su iyidir yapsan bile
Bende öyle düşünüyorum yapabildigim kadar soğuğa yakınla yaparım inşaallah
Insallah tutar canim3temmuzda oldum bakalım bende beklemedeyim
Insallah tutar canim buradaki herkesinkisi tutar insallah bizede umit olursunBende dedim konu sahibi yok biz yazısıyoz baktım merak ettim tatlımbenimde bugün yapıldı canım aşılamam inşaallah hayırlısıyla tutar bakalım yatıyorum şimdi
Adet görmeye başladın mı iyiceNe güzel
Inşallah canım kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbimAmin inşaallah hepimiz için
İnşaallah canım Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepimize inşaallahInsallah tutar canim buradaki herkesinkisi tutar insallah bizede umit olursuncok mutlu oldum bayanlarin buradaki paylasimlarina devam edin arkadaslar
Amiiinn Rabbim duy sesimiziInşallah canım kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbim
Amin insallah canim hepimize insallah guzel haberler alalim vereli.İnşaallah canım Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepimize inşaallah
Evet bugün iyice söküldü seninki nasilAdet görmeye başladın mı iyice
Ben olmadım leke geliyo ama selpaga silince ilaçlardan heraldeEvet bugün iyice söküldü seninki nasil
Canim yerlesme kanamasida olabilirBen olmadım leke geliyo ama selpaga silince ilaçlardan heralde
Evet normal bende de olduydu hatta hemşire uyardı. Lekelenmen olur korkma diye. Zaten ertesi gün geçiyor.Kızlar bende namaza kalktım simdi cok hafif lekelenme olmuş normaldir herhalde dimi sonuçta birşeyler ile uğraşıldı orada
Benim iki gün peceteye silince leke oldu üçüncü gün adet oldum ama çok azdı dördüncü gün yani dün iyice oldum canimBen olmadım leke geliyo ama selpaga silince ilaçlardan heralde
Bende zırt pırt doktoru rahatsız etmek istemedim normaldir herhalde dedim canım sağolEvet normal bende de olduydu hatta hemşire uyardı. Lekelenmen olur korkma diye. Zaten ertesi gün geçiyor.
Anladım canım benim de öyle olcak heraldeBenim iki gün peceteye silince leke oldu üçüncü gün adet oldum ama çok azdı dördüncü gün yani dün iyice oldum canim
Test negatif nasıl olacak kiCanim yerlesme kanamasida olabilir
Canim hamilelik belirtisi ilk kanda gorunuyormus daha sonra idrara karisiyormus. Hatta burada okudugumda hep kanama bittikten en az 5 gun sonra test yapin yaziyordu onun icin negatif olabilirTest negatif nasıl olacak ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?