Aşılama Temmuz ayinda asilama yapacak olanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayni sekilde vala bugun hic kalkma bence benm 3. Gun yatiyorum halen
Hadi ya bende diyorum ben nazlıyım herhalde herkes küçük bişey acısız normal hayatına dönüyon yazmış bana hiç öyle gelmedi kasıklarımda bi sancı var dayanılmayacak kadar degıl ama o hep devam ediyor birde aksam ve yarın aksam ilişki dedi doktor aksam demesi tuhafımıza gitti zaten bugün spermiyogram verdi ben desen öylece yatıyorum

Yat yat iyidir yatmak bende kalkmicam 1 hafta felan hizli agir hareketten kacin bence ben 1. Asilamamda yatamadim daha cok agrim vardi su an sadece belimde var

Napalim mecburen katlancaz bi sure benmkide pek anlamaz tarif ediyorm iste
Yapıyo demek ki ama benimkine zor geliyo bide çalışmıyormu eşin peki mecbur işe gidecek ben yalnız kalıcam napayım ufaktan kalkıcam yani namaza falan kalkıcam mecbur bugün duş almadıgım için içime sinmedi ama aksam kaza yapcam artık

Calisiyor isten gelince iste yapabildigi kadr yapiyor ev kotu durumda ama riske atmak istemiyorm bnde dus u geciktir bence hemen alma bugun

Calisiyor isten gelince iste yapabildigi kadr yapiyor ev kotu durumda ama riske atmak istemiyorm bnde dus u geciktir bence hemen alma bugun
Evi boş ver canım ya kimsede gelmesin gelende yadırgamasın artık su durumda..evet duş konusunda öyle bişeyler okudum ama doktorum birsey demedi aksamda ilişki dedi e illa yapacaksın banyo demekki sıkıntı yok dedm bende ama gelince yapmadım artık

Merhaba bayanlar canim sen beni etiketleyince bildirim geldi gormedim yazdiklarinizi insallah ptesi gidicem doktora artik karar vericez ne zaman yapicamizi sizde durum ne ?
Bende dedim konu sahibi yok biz yazısıyoz baktım merak ettim tatlım benimde bugün yapıldı canım aşılamam inşaallah hayırlısıyla tutar bakalım yatıyorum şimdi

Aşılama sonrası ilişki önermesinin nedeni geriden gelen yumurtan vardır mutlaka ve şansı arttırmak için söylemiştir benim doktor öyle söyledi dün. Ben dün aşılama oldum pazar ilişki dedi. Aşılamalarımızın sonucu inşallah hepimizin pozitif olur. Emeklerimizi boşa çıkartmasın rabbim inşallah. Sorgusuz sualsiz hamile kalıp sonra çocuk doğuran ve ağzını açtığında ayy çocuk yapma diyenlere inat rabbim bizlerede nasip etsin inşallah. Ben inanıyorum ki çocuğun değerini onlardan daha iyi biliriz. Hayırlısı olsun hakkımızda.

Aynen sicak su spermleri oldurebiliyo ya ılık su iyidir yapsan bile

Amin insallahhh zaten daha iyi olacagimiz kesin insallah tutacak hepimizin , senin kacinci günün.

Evet canım oyuzden söylüyor ama hani sabah daha sperm verdi enazından yarın başlatır diye düşünüyordum demekki nolur nolmaz vardır tabi sebebi.
Amin canım amin ben diyorum ki kimisine olması kimisine olmaması imtihan. Birde cocuk diye ölüp dogurup o cocugu dövüp bağırıp duranlar yokmu içim eriyor içim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…