Gozun aydin canim zaman hemen gecsede ogrensek keskeBenimde aşılamam oldu bugün Allah ın izniyle hayırlısıyla sağlıklı evlatlarımız olsun inşaallah
Sağol canım aynen valla nasıl gececek bilmiyorum biraz zorlandım bide ben yatıyorum hastaneden geldiğimden beri inşaallah hayırlı haberler alırızGozun aydin canim zaman hemen gecsede ogrensek keske
Ayni sekilde vala bugun hic kalkma bence benm 3. Gun yatiyorum halenSağol canım aynen valla nasıl gececek bilmiyorum biraz zorlandım bide ben yatıyorum hastaneden geldiğimden beri inşaallah hayırlı haberler alırız
Hadi ya bende diyorum ben nazlıyım herhalde herkes küçük bişey acısız normal hayatına dönüyon yazmış bana hiç öyle gelmedi kasıklarımda bi sancı var dayanılmayacak kadar degıl ama o hep devam ediyor birde aksam ve yarın aksam ilişki dedi doktor aksam demesi tuhafımıza gitti zaten bugün spermiyogram verdi ben desen öylece yatıyorumAyni sekilde vala bugun hic kalkma bence benm 3. Gun yatiyorum halen
Yat yat iyidir yatmak bende kalkmicam 1 hafta felan hizli agir hareketten kacin bence ben 1. Asilamamda yatamadim daha cok agrim vardi su an sadece belimde varHadi ya bende diyorum ben nazlıyım herhalde herkes küçük bişey acısız normal hayatına dönüyon yazmış bana hiç öyle gelmedi kasıklarımda bi sancı var dayanılmayacak kadar degıl ama o hep devam ediyor birde aksam ve yarın aksam ilişki dedi doktor aksam demesi tuhafımıza gitti zaten bugün spermiyogram verdi ben desen öylece yatıyorum
Sana bakan biri varmı peki canımYat yat iyidir yatmak bende kalkmicam 1 hafta felan hizli agir hareketten kacin bence ben 1. Asilamamda yatamadim daha cok agrim vardi su an sadece belimde var
Yok canim ya esim bakiyoSana bakan biri varmı peki canım
Snaa varmiSana bakan biri varmı peki canım
Benimde eşim var şuan ama keske annem kaynanam kardeşim biri olsaymış biraz zor olacak gibi yemekten falan anlamaz naptımsa öğrenmedi sağolsunSnaa varmi
Napalim mecburen katlancaz bi sure benmkide pek anlamaz tarif ediyorm isteBenimde eşim var şuan ama keske annem kaynanam kardeşim biri olsaymış biraz zor olacak gibi yemekten falan anlamaz naptımsa öğrenmedi sağolsun
Yapıyo demek ki ama benimkine zor geliyo bideNapalim mecburen katlancaz bi sure benmkide pek anlamaz tarif ediyorm iste
Calisiyor isten gelince iste yapabildigi kadr yapiyor ev kotu durumda ama riske atmak istemiyorm bnde dus u geciktir bence hemen alma bugunYapıyo demek ki ama benimkine zor geliyo bideçalışmıyormu eşin peki mecbur işe gidecek ben yalnız kalıcam napayım ufaktan kalkıcam yani namaza falan kalkıcam mecbur bugün duş almadıgım için içime sinmedi ama aksam kaza yapcam artık
Merhaba bayanlar canim sen beni etiketleyince bildirim geldi gormedim yazdiklarinizi insallah ptesi gidicem doktora artik karar vericez ne zaman yapicamizi sizde durum ne ?
Evi boş ver canım ya kimsede gelmesin gelende yadırgamasın artık su durumda..evet duş konusunda öyle bişeyler okudum ama doktorum birsey demedi aksamda ilişki dedi e illa yapacaksın banyo demekki sıkıntı yok dedm bende ama gelince yapmadım artıkCalisiyor isten gelince iste yapabildigi kadr yapiyor ev kotu durumda ama riske atmak istemiyorm bnde dus u geciktir bence hemen alma bugun
Bende dedim konu sahibi yok biz yazısıyoz baktım merak ettim tatlımMerhaba bayanlar canim sen beni etiketleyince bildirim geldi gormedim yazdiklarinizi insallah ptesi gidicem doktora artik karar vericez ne zaman yapicamizi sizde durum ne ?
Aşılama sonrası ilişki önermesinin nedeni geriden gelen yumurtan vardır mutlaka ve şansı arttırmak için söylemiştir benim doktor öyle söyledi dün. Ben dün aşılama oldum pazar ilişki dedi. Aşılamalarımızın sonucu inşallah hepimizin pozitif olur. Emeklerimizi boşa çıkartmasın rabbim inşallah. Sorgusuz sualsiz hamile kalıp sonra çocuk doğuran ve ağzını açtığında ayy çocuk yapma diyenlere inat rabbim bizlerede nasip etsin inşallah. Ben inanıyorum ki çocuğun değerini onlardan daha iyi biliriz. Hayırlısı olsun hakkımızda.Evi boş ver canım ya kimsede gelmesin gelende yadırgamasın artık su durumda..evet duş konusunda öyle bişeyler okudum ama doktorum birsey demedi aksamda ilişki dedi e illa yapacaksın banyo demekki sıkıntı yok dedm bende ama gelince yapmadım artık
Aynen sicak su spermleri oldurebiliyo ya ılık su iyidir yapsan bileEvi boş ver canım ya kimsede gelmesin gelende yadırgamasın artık su durumda..evet duş konusunda öyle bişeyler okudum ama doktorum birsey demedi aksamda ilişki dedi e illa yapacaksın banyo demekki sıkıntı yok dedm bende ama gelince yapmadım artık
Amin insallahhh zaten daha iyi olacagimiz kesin insallah tutacak hepimizin , senin kacinci günün.Aşılama sonrası ilişki önermesinin nedeni geriden gelen yumurtan vardır mutlaka ve şansı arttırmak için söylemiştir benim doktor öyle söyledi dün. Ben dün aşılama oldum pazar ilişki dedi. Aşılamalarımızın sonucu inşallah hepimizin pozitif olur. Emeklerimizi boşa çıkartmasın rabbim inşallah. Sorgusuz sualsiz hamile kalıp sonra çocuk doğuran ve ağzını açtığında ayy çocuk yapma diyenlere inat rabbim bizlerede nasip etsin inşallah. Ben inanıyorum ki çocuğun değerini onlardan daha iyi biliriz. Hayırlısı olsun hakkımızda.
Evet canım oyuzden söylüyor ama hani sabah daha sperm verdi enazından yarın başlatır diye düşünüyordum demekki nolur nolmaz vardır tabi sebebi.Aşılama sonrası ilişki önermesinin nedeni geriden gelen yumurtan vardır mutlaka ve şansı arttırmak için söylemiştir benim doktor öyle söyledi dün. Ben dün aşılama oldum pazar ilişki dedi. Aşılamalarımızın sonucu inşallah hepimizin pozitif olur. Emeklerimizi boşa çıkartmasın rabbim inşallah. Sorgusuz sualsiz hamile kalıp sonra çocuk doğuran ve ağzını açtığında ayy çocuk yapma diyenlere inat rabbim bizlerede nasip etsin inşallah. Ben inanıyorum ki çocuğun değerini onlardan daha iyi biliriz. Hayırlısı olsun hakkımızda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?