- 8 Nisan 2011
- 2.024
- 2.057
- 333
Benim de dün aksam 7 de oldu aşılama karnım sisti gaz oldu sancı oldu ama bu sabah kalktigimda bisey yoktu sadece oturup kalkarken baskı hissediyorum karnımda. Crinone jel verdi doktorum vajinal onu kullanacagim bugunden itibaren. Zaman hic gecmeyecek kendimize ugraş bulmamiz lazim. Acaba yatip dinlenmek gerekiyor mu ya? Benim ilk asilamam bu ve bundan once dusuk yaptim bi kere kalbi durdu bebegin cok hassasım.Kızlar nasıl gidiyor beklemeler
Valla bende günler geçmiyor. Kasık ağrılarım vardı çatlatma iğnesinden sonra ama artık neredeyse yok diyebilirim. Cuma aşılmam oldu üzerine 3 gün kasık ağrısı ve bugün yok gibi.
progestan hapını sabah akşam kullandığım için sarhoş gibiyim sürekli uyuyup uyanıyorum. İlk aşılamamda da öyle olmuştu. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin. Amin.
Benim doktorum bol bol dinlen yat dedi. Zaten hap yüzünden çalışacak çok bir enerjimde yok zaten o yüzden yatıyorum sürekliBenim de dün aksam 7 de oldu aşılama karnım sisti gaz oldu sancı oldu ama bu sabah kalktigimda bisey yoktu sadece oturup kalkarken baskı hissediyorum karnımda. Crinone jel verdi doktorum vajinal onu kullanacagim bugunden itibaren. Zaman hic gecmeyecek kendimize ugraş bulmamiz lazim. Acaba yatip dinlenmek gerekiyor mu ya? Benim ilk asilamam bu ve bundan once dusuk yaptim bi kere kalbi durdu bebegin cok hassasım.
Ne kadar yatmak istesem de yemek işi bana bakıyor mecbur esim calistigi icin bi sure temizlik yapmam en fazlaBenim doktorum bol bol dinlen yat dedi. Zaten hap yüzünden çalışacak çok bir enerjimde yok zaten o yüzden yatıyorum sürekli
İmkanın varsa dinlenmeli geçir sürecini. Ben ilk aşılamada bu kısmına hiç dikkat etmedim. İnşallah bu sefer tutunur bebişler
Şimdilik iyi gidiyor canım bende cumartesi olmuştum 4.günüm bugün dedigin gibi benimde ilk üç gün kasık agrım vardı bide bel kemiğimde ağrı vardı bugün de biraz bel ağrım yine var kasıklarımdada bi dolgunluk hissi var sanırım oda gazla alakalı sabah mide ağrısı ve gaz sikayetim vardı biraz bal şerbeti yaptım iyi geldi onun dışında pek kalkmıyorum tuvalet ve namaz dışında birde ilişkilere özen gösteriyoruz ben hiç test yapmamaya söz verdim kendime sadece yapmam gereken zamanda yapıcam inşaallah sonra kafam cok bulanıyor düşünmemeye çalışıyorum biraz sıkılıyorum sadece ama yapacak birsey yok enazından bir hafta on güne tamamlayacagım istirahat edecegim inşaallahKızlar nasıl gidiyor beklemeler
Valla bende günler geçmiyor. Kasık ağrılarım vardı çatlatma iğnesinden sonra ama artık neredeyse yok diyebilirim. Cuma aşılmam oldu üzerine 3 gün kasık ağrısı ve bugün yok gibi.
progestan hapını sabah akşam kullandığım için sarhoş gibiyim sürekli uyuyup uyanıyorum. İlk aşılamamda da öyle olmuştu. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin. Amin.
Çatlatma iğnesinin etkisi 12gün sürüyor diye biliyorum ama erkendemi geçiyormuş canımBende belirti yok malesef testler yaptim negatif çıktı ignenin etkisi gecmis yani 12. Gun gelseydi bi
Yok 1 hafta benim bildgimÇatlatma iğnesinin etkisi 12gün sürüyor diye biliyorum ama erkendemi geçiyormuş canım
Canım benim geçen ay çatlatma iğnesiyle denedik biz benim testlerde pozitif çıkıyordu doktora sormuştum iğnenin etkisi nezaman gecer diye 12gün sonra demişti istersen bi araştır yineYok 1 hafta benim bildgim
İnşaallah canım seninde ilk mi olacakKızlar inşallah Allah bize de nasip eder sağllıklı hayırlı bebişlerBenim Perşembe aşılamam yapılacak hepimiz için dua ediyorum
Insallah guzel sekild3 olur biterKızlar inşallah Allah bize de nasip eder sağllıklı hayırlı bebişlerBenim Perşembe aşılamam yapılacak hepimiz için dua ediyorum
10 gun demisti bana bu doktorda 1 hafta dedi hergun test yaptim 6. Gun etkisi gectiCanım benim geçen ay çatlatma iğnesiyle denedik biz benim testlerde pozitif çıkıyordu doktora sormuştum iğnenin etkisi nezaman gecer diye 12gün sonra demişti istersen bi araştır yine
Evet canım Mayıs ayının sonunda bi kimyasal gebelik yaşadım doktorum aşılama dedi peşembe günü için ama tutmadı diye yazan çok olmuş moralim bozuldu açıkçasıİnşaallah canım seninde ilk mi olacak
Insallah guzel sekild3 olur biter
10 gun demisti bana bu doktorda 1 hafta dedi hergun test yaptim 6. Gun etkisi gecti
İnşallah sizde çook güzel haberler verirsiniz bizeInsallah guzel sekild3 olur biter
10 gun demisti bana bu doktorda 1 hafta dedi hergun test yaptim 6. Gun etkisi gecti
Anladım canım ama neye göre degısıklık gösteriyor onu anlamadım inan bende bi önceki ay hergün test yaptım hep pozitifti sadeve dokuzuncu gün negatif oldu sonra on onbir oniki hep ikinci silik cizgi vardı adet günüm de hatta öyleydi ogün olmadım birgün gecikti sonra ertesi gün oldum heveslenmiştim çokk üzüldüm sonra oyüzden bu sefer test yapıp durmıcam dedim kendi kendime Rabbim emeklerimizi boşa cıkarmasın hayırlısıyla tutsun hepimizin inşaallahInsallah guzel sekild3 olur biter
Ağrısı olanların tutmuş okuduğum kadarıyla inşallah sizinkide tutmuştur bize haber verin merak ederizMerhaba, ben de 15 Temmuz da ilk aşılamamı yaptırdım bugün 7. Günüm belimde ağrı başladı bugün. Umarım pozitif sonuç alırız. Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Bende dokuz ay önce bi kimyasal yaşadım canım hatta ondan sonra hiç düzene girmedi adetlerim mayısta doktora gittim artık cok erken falan olmaya başlamıştım kist falan cıktı işte tedaviye basladık degerleriniz hersey güzel catlatma ignesiyle bi deneyelim dedi onda da olmadı simdide asılama yaptık işte. Ama sana tavsiyem arastırsanda kıyaslama benimde öylemi böylemi diye umutsuzluğa sürükleme kendini unutma herkesin farklıdır bunyeside hamileliğide hastalıgıda baştan yenik başlama olacak de Allah a sığın inşaallah olacakEvet canım Mayıs ayının sonunda bi kimyasal gebelik yaşadım doktorum aşılama dedi peşembe günü için ama tutmadı diye yazan çok olmuş moralim bozuldu açıkçası
Amin inşaallah pozitif düşünelim pozitif olsunMerhaba, ben de 15 Temmuz da ilk aşılamamı yaptırdım bugün 7. Günüm belimde ağrı başladı bugün. Umarım pozitif sonuç alırız. Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?