- Konu Sahibi cikolatakistim
-
- #4.181
Kanamanız yoksa iğneyi değiştirince nasıl bebek düşer dedi doktor anlamadım . Ben günde sadece 1 tane jel kullanıyorum onun harici iğne hap vs Bişi yok . Eğer embriyo sağlıksızsa vücut onu bir şekilde atacaktır ne kadar iğne ilaç olsak da . Ama sizde bir sıkıntı yoksa e iğneye de devam ederken nasıl bebek düşer dedi mantığım almadıptogestan kanama yapmiyor canim. ben progestani birakmak zorunda kaldim prolutex diye bi igne verdi simdi onun icin dedi kanama yapabilir diye. kanamam yok suan sukur. ama kullanan varmi merak ettim
Aynen herşeyin hayırlısı zamanı var demek kiBilmiyorum canım yazmışmiydim hatırlamıyorum inanki.. Hayırlısı olsun inşallah elimizden hiç bir şey gelmiyor taktir onun nasip etsin inşallah...
Yok yapmadı canım inşallah hepimizin sağlıkla tutunsunlaryani prolutex kanama yapmadi mi sizde insallah tuinur.
Canım cok geçmiş olsunAmin inş cümlemize canım
Anladım canım Allahım şifa versin bugün ben de ultrasonla karnıma baktırdım sıvı birikmesi olmuş ama seni öğrenince çok üzüldüm acil şifalarCanim olsa kesin anlarsın. Ben resmen hayattan koptum. Ya iyileseyim ya oleyim dedim o raddeye geldim. Mideme.kadar.sistim..yemek yiyemiyorim 2 3 kasik belki. Karnimda kocaman tas varmis.gibi yururken bile.zorlaniyorim. 6 aylik gibi o kadar belki daha fazla sisligim var. Uyuyamiyorum bile.geceleri.
yok igneyi tamamen birakirsak dondurulmus embriyo duser dedi. o yuzden progestan yerine prolutex verdi. ama progestan kadar etkili deil kanaman olmamasi icin jeli 2 ye cikardi. kanama olursa diye ben tedirgin oldum. benim gibi kullananlarda kanama oldu mu diye merak ettim.Kanamanız yoksa iğneyi değiştirince nasıl bebek düşer dedi doktor anlamadım . Ben günde sadece 1 tane jel kullanıyorum onun harici iğne hap vs Bişi yok . Eğer embriyo sağlıksızsa vücut onu bir şekilde atacaktır ne kadar iğne ilaç olsak da . Ama sizde bir sıkıntı yoksa e iğneye de devam ederken nasıl bebek düşer dedi mantığım almadı
cok sukur caniim insallah. dondurulmus embriyo mu sizinde.Yok yapmadı canım inşallah hepimizin sağlıkla tutunsunlar
Ben de benim doktorum söylediğini aynen aktarıyorum . Ben iğne mi jel mi dedim . Jelin de iğnenin de etkisi aynı sadece kanama olduğu zamanlarda jelin rahim tarafından emilimi yeterli gelmediği için iğne veriyoruz dedi . Ama doktorlar arasında bu denli görüş farklılığı çok ilginçyok igneyi tamamen birakirsak dondurulmus embriyo duser dedi. o yuzden progestan yerine prolutex verdi. ama progestan kadar etkili deil kanaman olmamasi icin jeli 2 ye cikardi. kanama olursa diye ben tedirgin oldum. benim gibi kullananlarda kanama oldu mu diye merak ettim.
gercekten ilginc ama icin rahatlattiniz. Allah razi olsun. peki sizinde dondurulmus embriyo muBen de benim doktorum söylediğini aynen aktarıyorum . Ben iğne mi jel mi dedim . Jelin de iğnenin de etkisi aynı sadece kanama olduğu zamanlarda jelin rahim tarafından emilimi yeterli gelmediği için iğne veriyoruz dedi . Ama doktorlar arasında bu denli görüş farklılığı çok ilginç
Evet benimki de dondurulmuş hatta sizinelnözelden de konuşmuştukgercekten ilginc ama icin rahatlattiniz. Allah razi olsun. peki sizinde dondurulmus embriyo mu
evet dogruEvet benimki de dondurulmuş hatta sizinelnözelden de konuşmuştuk ☺
Geçmiş olsun canim kendini zorladın mi şimdi nasilsinKızlar öglen aşırı adet sancım oldu 1 saat öncede kanamam geldi sol kasıgımda ve belimde hala agrıı var transferin 8.günü bugün
Ben de onu kullanıyorum. Sabah akşam hem de. 6. Denemem ilk defa kanamasız sıkıntısız devam ediyor bence gönül rahatlığıyla kullan hiç zihnini bulandırmakkizlar merhaba, size bir sey soracagim. ben dimdiye kadar progestan igne oluyodum her gun. ama 2 gundur alerji oldum her yerim sisti yuzum gozum ellerim. simdi kontrole gittim ignemi degistirdi hoca. ültiker olmusum bi cesit alerji ignede yapabilir streste dedi. ignemi denemek icin degistirdun gobekten yapilan prolutex verdi. bu igneyi kullanan varmi? progestan kadar etkili degil kanama yapabilir o yuzden crinon jeli gunde 2 ye cikar dedi. dondurulmus embriyo transferi olup prolutex kullanan var mi kanama oldu mu? cok korktum
Karşılamıyor maalesef eczane tanıdık diye 150 TL den alıyorum 3 gün de bitiyorCanim devlet karsiliyor mu cok pahali bu igne hala kullandiriyor benim dr
Canim nasilsinKızlar öglen aşırı adet sancım oldu 1 saat öncede kanamam geldi sol kasıgımda ve belimde hala agrıı var transferin 8.günü bugün
zorlamadım canım sürekli evdeyim birşey yaptıgım yok agrım hafifledi kanama pek yok iyiyimm şuan ama içim çok tuhafCanim nasilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?