- 9 Haziran 2012
- 3.800
- 15.493
- 408
- Konu Sahibi cikolatakistim
-
- #1.441
Merhaba kızlar 8 inde transferim oldu ve ben dayanamadım bugün test yaptım 2. Çizgi silik çıktı sizde durumlar nasıl merak ediyorum
mrb.benim de 8inde oldu doktor 20sinde yap önce idrar testi yapma dedi kesinlikle.cok erken değilmi.umarim çift çizgiyi net görürsünüzMerhaba kızlar 8 inde transferim oldu ve ben dayanamadım bugün test yaptım 2. Çizgi silik çıktı sizde durumlar nasıl merak ediyorum
Ben 7. Gün yapmıştım çıkmıştıMerhaba kızlar 8 inde transferim oldu ve ben dayanamadım bugün test yaptım 2. Çizgi silik çıktı sizde durumlar nasıl merak ediyorum
Be imde aynısı icımden bır ses yap diyor ama sonra dıyorumm bosver ne kaldı pztsı ye bazen idrarda cikmayın kanda cıkıyor morel bozmak istemiyorum sanırımmrb.benim de 8inde oldu doktor 20sinde yap önce idrar testi yapma dedi kesinlikle.cok erken değilmi.umarim çift çizgiyi net görürsünüz
Canım seni de ekliyim Listeye kaçıncı gün Embriyosu ve ne zaman oldu TransferBe imde aynısı icımden bır ses yap diyor ama sonra dıyorumm bosver ne kaldı pztsı ye bazen idrarda cikmayın kanda cıkıyor morel bozmak istemiyorum sanırım
Sanırım bende cuma yapicam 7.gun:)Ben 7. Gün yapmıştım çıkmıştı ☺
Canim pıhtılaşma için ne iğne veya ilaç kullaniyorsunSenin adına sevindim canım pıhtılaşma çıkmamasına. O da bi sıkıntı çünkü. Ben de çıktı uğraşıyorum şimdi iğne miğne.
Canım benimkiler de orta kalite 5bc, 5cc. Ama çok inanıyorum ben onlara. Yüzümüzü güldürecekler inşallah
Canım eski transferlerde oksapar kullanıyordum şimdi oksapar yok piyasada Muadili hibor kullanıyorum. Bi de coraspin içiyorumCanim pıhtılaşma için ne iğne veya ilaç kullaniyorsun
3. Gün taze embriyo 2 tane 8 temmuzCanım seni de ekliyim Listeye kaçıncı gün Embriyosu ve ne zaman oldu Transfer
Hayırlısı olsun insaallah tez zamanda kavuşursunuzEvet rahim dinlendirme oluyor .Benim doktorum da öyle karar verdi , vücudun ilaçlardan arınmış oluyor hem daha rahat oluyorsun .Benimde geçen ay yumurtalarım toplandı , pazartesi transferim var inşallah
Gayet sakin olun.Hiçbirşey yapmana gerek yokHayırlısı olsun insaallah tez zamanda kavuşursunuz
Yalniz benim bir endişem var yarın yumurta toplama yapılacak ben çok heyecanliyim birazda tedirginim ne yapayım nasıl davranayım bilemiyorum
Tavsiyeniz için teşekkürler doktorum neden söylemedi ki böyle bir durum olabilir diyeGayet sakin olun.Hiçbirşey yapmana gerek yokAsıl Opu dan sonra heyecan basıyor , kaç tane yumurta döllendi , kaç tanesi embriyo oldu felan diye .Yumurta toplama çok basit , anestezi alıyorsun zaten hemen bitiyor .Sadece yanına ped al , hafif kanama olabilir belki ama bende olmadı .
Bana da söylenmedi yani açıkçası buradaki arkadaşların deneyimlerinden yola çıkarak söylüyorum sana .Olmaz büyük ihtimalle ama yanında dursun yine deTavsiyeniz için teşekkürler doktorum neden söylemedi ki böyle bir durum olabilir diyeşuanda herşey güzel umarım tutanlar olurda sonunda kavuşurum bizde
Kesinlikle alicam yanıma ne olur ne olmazBana da söylenmedi yani açıkçası buradaki arkadaşların deneyimlerinden yola çıkarak söylüyorum sana .Olmaz büyük ihtimalle ama yanında dursun yine de
Hangi hastane canım ?Canım dün yarım saat dolunca üç kere geldiler çıkış yapın diye, yarım saat daha yattım zorla. Dediğin gibi nemrutluk var çalışanlarda. Dün 2 litre içtim ama o da çok geldi.
Ben de çok korkarak yaptım bişey çıkmayacak diye ama inşallah hepimize nasip olur sağlıkla hayırlısıylaP papatya2110 ayy ne güzel tebrik ederim canım hayırla sağlıkla kucağınada almak nasip olsun inşallahaynı gün transfer olmuşuz bende yapayım diyorum ama cesaretim yok
Bana da öyle demişti de dayanamadımmrb.benim de 8inde oldu doktor 20sinde yap önce idrar testi yapma dedi kesinlikle.cok erken değilmi.umarim çift çizgiyi net görürsünüz
Çok teşekkür ederimAy ne güzel, şimdiden tebrik ederimSağlıkla kucağına almak nasip olsun test gününe daha var sanırım,erkenden geliyorum demiş ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?