ha yok artık aglamıyorumda....yinede telefonlar gelince kötü oluyoruz......aklımıza tekrar geliyo yaşadıklarımız.....zaten para konusu çok kötü......borcun biri ödenmeden bidaha alınırmı........
Ama umut ediyorum belki rabbim hiç tüp sıkıntısı yaşatmadan gönderiverir..........
ya kızlar bakın ne diycem......hiramın bebegi için aynı saatte dua edelim...yada bir tesbih çekelim...
ama hepbirden yapalım.....mesela hani vardır ya '''la havle vela kuvvete illabillahil aliyyilazim'''bunu herkes 1000 er çeksin 2 gün içinde.....ne dersiniz......kuvvet versin Rabbim bebeişimize.....
bende bişey anlamadım cnm herşey çok güzeldi 6 haftanın içindeyim kese büyüyor ama embriyo gözükmüyor yarın tekrar gidicem büyük ihtimal boş gebelik veya embriyo gelişmedi:gitme:
ha yok artık aglamıyorumda....yinede telefonlar gelince kötü oluyoruz......aklımıza tekrar geliyo yaşadıklarımız.....zaten para konusu çok kötü......borcun biri ödenmeden bidaha alınırmı........
ama umut ediyorum belki RAbbim hiç tüp sıkıntısı yaşatmadan gönderiverir..........
ya kızlar bakın ne diycem......hiramın bebegi için aynı saatte dua edelim...yada bir tesbih çekelim...
ama hepbirden yapalım.....mesela hani vardır ya '''la havle vela kuvvete illabillahil aliyyilazim'''bunu herkes 1000 er çeksin 2 gün içinde.....ne dersiniz......kuvvet versin Rabbim bebeişimize.....
kızlar bizim topiğimizdeki dualar yerini buluyor çok şükür Allah çok büyükopuyorumnanaktan
kızlar bizim topiğimizdeki dualar yerini buluyor çok şükür Allah çok büyükopuyorumnanaktan
pardon dış gebelik sorularım İLAYDA255 soruyorum...
KAYRA nasılsın kaç haftalık oldu seninki....
kızlar dualarınız için binlerce kez saolun bugün vajinal bakıldı veeeeeeeeeeeeeee bebişimin kalbini pıt pıt duyduk meğer ikiz kardeşi izin vermiyormuş önünde durmuş saklamış onu ikizinin kalbi henüz yok ama diğeri sağlıklı şükürler olsun hepinizi çooook seviyorum
ilayda aslında hatırlatmak istemiyorum ama sonucun düştümü ki canım...........niye öyle şeyler yazdın.............
arkadaşım senin adına çok sevindim.ne güzel darısı biz bekleyenlere...seninki tek mi ikizmi acaba.benim 7.gün(trasfer gününü saymazsak)şimdi öncelikle arkadaşları okudum iyi hbr verende var kötü hbr verende ALLAH HERKESE ÖNCELİKLE SABIR VE GÜÇÇÇ VERSİN.HERKES İÇİN DUA EDİYORUMÇKENDİM İÇİNDE...ARTIK BU BİZİM KADERİMİZ NAPALIM BİŞEKİLDE MUCİZEMİZ İÇİN BİÇOK ŞEYİ GÖZE ALICAZ.AMA DİKKAT ETDİM HERKES ÇEVRESİNDEN BAHSETMİŞ MİLLET KONUŞUR DURUR.SIRF BEN BU DURUMU YAŞAMAMAK İÇİN KİMSEYE SÖYLEMEDİM.ZAREN BU DURUMDA İNSAN SADECE KOCASINDAN DESTEK GÖRMEK İSTİYOR.ONUDA GÖRÜNCE ŞÜKREDİYOR.Bİ TEK EŞİM TERS BİŞEY SÖYLER YADA YÜZÜ DEGİŞİRSE MORALİM BOZULUR ÇEVREYİ OKADAR TAKMAM.HERKES KENDİ İŞİNE BAKSIN.BURDAN HERKESE İÇTEN DUA EDİYORUM ALLAH HERKESE YARDIM ETSİN HERKESİN KALBİNDEKİNİ VERSİN.şimdi bende de bi korku oluştu dış gebelik.bu konuyla ilgili bilgimde yok.senin yazdıklarını okudum.ne durumda oluşur bu emryoları rahmin iç tabakasını koymuyolarmı nasıl dış gebelik oluyor.dr göre degişiyormu..yardımcı olursanız sevinirim.bide bende hiç bir belirti yok gibi.ilk 4gün adet sancısı gibi sancım oldu.ondan sonra duruldum.şimdi iyiyim.
7 haftalık oldu güzelim. darısı başınıza inşallah.
demedimmi kız ben sana. amanda yla ikiniz birde nzmyhn sonucu hasta ettiniz beni. nzmyhn a hala üzülüyorumda . amandayla sana laf anlatamadım ki. burda yazdım başka yere topik açtın. orda yazdım gene toik açtın. hiç laf anlamıyon. bak kızıyom abla lafı dinleyin acık tamammı.......klava: klava:
kızlar dualarınız için binlerce kez saolun bugün vajinal bakıldı veeeeeeeeeeeeeee bebişimin kalbini pıt pıt duyduk meğer ikiz kardeşi izin vermiyormuş önünde durmuş saklamış onu ikizinin kalbi henüz yok ama diğeri sağlıklı şükürler olsun hepinizi çooook seviyorum
çok sevindim canım.bende duada 700 e gelmiştim ne var ne yok bakayım demiştim.darısı benim başıma haftaya.inşallah bende duyarım kalp atımlarını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?