Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

aminnn...bende şu dış gebelik olayına takıldım umarım kimsenin başına gelmeden sonuca ulaşılır...sorma bende kredi çektim tedavi parasını bak hepimiz aynıyız.ve 3yıl ödüycem düşünsene negatif olursada her ay aklıma gelcek.olsun yinede yılmıycam devam edicem.allahıma güveniyorum ve sıgınıyorum...

eylülcüm sagol canım destegin için.......
ama sende belirtim falan yok diye kafana takıp durma olurmu?????????herkes aynı şeyleri yaşamıyo....
dün bi topikte okudum...kızlar ayaklarının çok üşüdügünü yazmışlar..eger ayakların çok üşüyosa kesin hamilesindir diyenler falan vardı birbirine....benim öyle çok üşüyoduki ayaklarım hatta su ısıtıp koyuyordum ama sonuç negatif.....herkesinki aynı degil yani....

Momı hatta oldugunu gÖrdÜm buralardaysan sana bursada nerde tedavı grdÜn ben burda tÜp bebekde gÖrdÜm.dr armagan ulubaŞ.bıkaÇ sorum olcakdı...

canım ben bu akşam çekmeye çalşırım.

bende bişey anlamadım cnm herşey çok güzeldi 6 haftanın içindeyim kese büyüyor ama embriyo gözükmüyor yarın tekrar gidicem büyük ihtimal boş gebelik veya embriyo gelişmedi:gitme:

canım inşallah hayırlı haberlerle dönersin.senin için bu gece dua edeceğim.Rabbim bebeklerimizi sağlıklı analı babalı kucağımıza almayı nasip eder inşallah.

AMİN AMİN AMİN ......... işallah bi bakıyorsun bu ay hamilesin bide tedaviden sonra hala yumurtalar çogalıyormuş ignelerin etkisiyle rabbim tedavisiz kucagını saglıklı bebeklerle doldursun işallah seni gece uyutmasınlarkaydirigubbakcemile5

be 100 tane okudum.Allah kabul etsin inşallah....

kızlar dualarınız için binlerce kez saolun bugün vajinal bakıldı veeeeeeeeeeeeeee bebişimin kalbini pıt pıt duyduk meğer ikiz kardeşi izin vermiyormuş önünde durmuş saklamış onu ikizinin kalbi henüz yok ama diğeri sağlıklı şükürler olsun hepinizi çooook seviyorum

kızlar bizim topiğimizdeki dualar yerini buluyor çok şükür Allah çok büyükopuyorumnanaktan

cnmmmmmmmmmm ne kadar mutlu oldum bılemezsın allahın mucızelerını goruyormusun heyyy buyuk allahım hepımızı sevındır yarabbı ben o kadar mutsuzumkı benı sevındırdın ya allah ne muradın varsa versın benımkı duştu cnm ama olsun burda kaç gundur konusuyoruz sevınıyoruz aglıyoruz bır aıle gıbıyız etrafımızdakılerden alamadıgımız destegı burdan aldık sen ıyısın ya bebegın bırı de hayatta ya gerısı onemı yok bak sımdı sankı ben haısım gıbı zıplıyorum esım delırdınmı dıyor:))) evet delırdım sevıncten hepınızı cok sevıyorummmm

pardon dış gebelik sorularım İLAYDA255 soruyorum...

cnm sen hersyden once bu dış gebelıgını kafandan sıl bır moralını bozma ıkı bızden başka kımseyıle konuşma 3 cunku mora suanda cok onemlı benım gıbı sagda solda bakıp okuyup te moralını bozma sakın suanda ne olacagını kımse bılemez ama hepımız allaha sıgındık ondan başka daha ıyısını kımse bılemez onun için sen canını sıkmamaya bak bol bol dınlen dış gebelıge gelınce onu olup olmadıgını kı inş yoktur suanda dr bıle bılemez cnm.bunlarla kafanı takma da boş zamanı harcama cnm olacagına varır sunu unutma allah hepımıze sabır ve sagılıklı bebışler bagışlar inş.kendıne cok ıyı bak optum

KAYRA nasılsın kaç haftalık oldu seninki....

7 haftalık oldu güzelim. darısı başınıza inşallah.

demedimmi kız ben sana. amanda yla ikiniz birde nzmyhn sonucu hasta ettiniz beni. nzmyhn a hala üzülüyorumda . amandayla sana laf anlatamadım ki. burda yazdım başka yere topik açtın. orda yazdım gene toik açtın. hiç laf anlamıyon. bak kızıyom abla lafı dinleyin acık tamammı.......klava:klava:

yaaa hiramım yaaa tüylerim diken diken oldu...............
ne kadar mutluyum anlatamam.............eşimede söylemiştim oda çok sevindi şuan.......ikimizide mutlu ettin gece gece............Rabbim sag salim inşaallah o nazlı bebişi kucagına aldıgın günleride göstersin...........

ilayda aslında hatırlatmak istemiyorum ama sonucun düştümü ki canım...........niye öyle şeyler yazdın.............

İlk önce çok teşekkür ederim. Dr.söylediğine göre %90 tek bebek, Allah sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin. İnşallah sizlerde en kısa zamanda bu mutluluğa erişirsiniz..Bende şuanda birkaç arkadaşım ve sizler dışında kimseye söylemedim. Bence bir süre kimsenin bilmemesi daha iyi gibi geliyor. Sorularına gelince dış gebelik doktorların elinde olan bir durum değil elbette onlar rahim içine yerleştiriyor embriyoyu fakat bazen rahim doğal kasılma hareketleri ile tüpe doğru ilerleyip dış gebelik olabiliryor tabii bu bir olasılık. Belirti olmaması durumu kişiden kişiye değişiyor bazı durumlar yaşamanın kesin gebelik oluşuyor ya da hiç belirti yok gebe kalamadım denemiyor. Transfer sonrası yapılan işlemler sebebi ile kasık ağrılarının olması gayet normal hatta bunların hamiş haberini alana yada aldıktan sonraya kadar devam etmesi bile normal. Benden sana en iyi tavsiye kafanda birşeyler kurma oluruna bırak ve hoşlandığın şeyleri yap bu süreçte. İnşallah 5 gün sonra hayırlı haberler verirsin canım... :CüvCüv:

Ablam niye kızdın sen yine, biz seni elbette dinliyoruz ama arasıra insan endişeye kapılıyor. Aman gözünü seveyim bize kızacaksın diye bebişleri de germe. Sen ne dersen odur :tomato:

Canımmmm sevincimi anlatacak kelime bulamıyorum. Rabbim ne büyüksün. Eeeee o yaramazlar bir doğsun popolarını ısırıp bu yaptıklarını ödetmezmiyim :sm_cool: Şaka bir yana Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim. Artık kendini üzme bol bol dua etmeye devam. Bizde seni çok seviyoruz, tabii yaramaz bebişlerini de..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…