hayırlısıyle tutmuştur inş sadece stres yapma agır kaldırma agır iş yapma yeter gerısı allahın ızınıyle gerısı gelır sıkma canını
eylül cüm hoşgeldin canım. hayırlı olsu tedavin.
mihriban bebişler büyüyo 15 gün sonra tekrar ultrason var. bakalım nolcak.
hiram tuzu çubuk kraker var ya şimdi adı crispi oldu galiba. çok bulantım olursa bastırıyooooo.
canım hemde 8 tane yaaaa....bak üzüldüm şimdi.....keşke bir yerden borç bulsaydınız.....bundan sonra her halükarda elinde embriyon olurdu.....tekrar düşündügünüzde o kadar çok para ve emek harcamamış olurdunuz...neyse hayırlısı böyl imiş demekki.....
rahim kalınlıgına gelince....çok takılmamanı tavsiye ederim.....benim en güzel düzeydeydi ne oldu??????????hiç tutunmuyor bile embriyolar......eger nasibinde varsa olur sen hiç kaygılanma.....bu 12 günün tadını çıkar.....hamilesin sen şlimdi.......
bany yapma bence ama yinede sen bilirsin....eger yaparsanda soguga yakın ılıkla yap....yani burdaki kızlardan ögrendigim kadarıyla.....sıcak su kaslarını gevşetiyomuş falan gibi şeyler diyorlardı......aklına getirme kötüsünü....boşverrr
amin amin amin.....
o kadar çok istiyorumki.................Allahım.........
kızlar bende umut kalmadı btun gun agladım 71 den 78 yukselmış yası bana gore dış gebelık benı lısteden cıkarın kısmet degılmış....
ya kızlar bakın ne diycem......hiramın bebegi için aynı saatte dua edelim...yada bir tesbih çekelim...
ama hepbirden yapalım.....mesela hani vardır ya '''la havle vela kuvvete illabillahil aliyyilazim'''bunu herkes 1000 er çeksin 2 gün içinde.....ne dersiniz......kuvvet versin Rabbim bebeişimize.....
Canim bence 10.gun icin deger iyi,cunki eger 12.gun yaptirmis olsaydsin bunun iki kati olacagina gore 64 filam olmus olurdu,doktorlarda 12.gun 5`0nin uzerinde cikan hcg sonucuna saglikli gebelik diyorlar,Buyuk ihtimalle tek gebeliktir.. Allah tamamina erdirsin insallah tebrik ederim :lepi:
eylül cüm hoşgeldin canım. hayırlı olsu tedavin.
mihriban bebişler büyüyo 15 gün sonra tekrar ultrason var. bakalım nolcak.
hiram tuzu çubuk kraker var ya şimdi adı crispi oldu galiba. çok bulantım olursa bastırıyooooo.
Sorma canım yüreğim ağzımda benimde. Şimdi test tekrarı için hastaneye gidiyorum. Bana dua edin. :Saruboceq:
cnm ne kadar iyisiniz sizi çok seviyorum ama malesef bebeğim yok doktor ümidini iyice yitirdi bu hafta son bekleyişim napacağımı şaşırdım leyla gibi dolaşıyorum galiba bunu kaldıramam :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?