Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

hayırlısıyle tutmuştur inş sadece stres yapma agır kaldırma agır iş yapma yeter gerısı allahın ızınıyle gerısı gelır sıkma canını

çok teşekkür ederim.doktorum inşallah bir tanesi tutar dedi drum çogul gebelige karşı biri.benim ilk denemem o yüzden çok panigim mesala bugün karnımda hiç bişey hissetmiyorum sadece vajina bölgesinde ıslaklık var gögüslerim zaten büyük oldgu için anlamıyorum ama agrıyo.okadar hormondan sonra normal.ne bileyim işte belirtiler için erken herhelde....

canım hemde 8 tane yaaaa....bak üzüldüm şimdi.....keşke bir yerden borç bulsaydınız.....bundan sonra her halükarda elinde embriyon olurdu.....tekrar düşündügünüzde o kadar çok para ve emek harcamamış olurdunuz...neyse hayırlısı böyl imiş demekki.....
rahim kalınlıgına gelince....çok takılmamanı tavsiye ederim.....benim en güzel düzeydeydi ne oldu??????????hiç tutunmuyor bile embriyolar......eger nasibinde varsa olur sen hiç kaygılanma.....bu 12 günün tadını çıkar.....hamilesin sen şlimdi.......
bany yapma bence ama yinede sen bilirsin....eger yaparsanda soguga yakın ılıkla yap....yani burdaki kızlardan ögrendigim kadarıyla.....sıcak su kaslarını gevşetiyomuş falan gibi şeyler diyorlardı......aklına getirme kötüsünü....boşverrr

çok teşekkür ederim arkadaşım.senin 3.dü heralde ALLAH TAMAMINA ERDİRİR İNŞALLAH...çok seviniyorum bu pozitifleri okuyunca.sizlerde bize tecrübelirinizi anlatırsanız sevinirim.momi vardı heralde bursada tedavi gören bende ordayım .rastlarsam konuşmak isterim gerçi drlarımız farklı ama....olsun ne olur olmaz..

ama okadar para veriyosun bide bozulma ihtimali fazla bide ben sizleri okumadan önce bu döllenme olayıı bu kadar zor oldugunu bilmiyodum.ben herkesinkinin mutlaka döllendigini düşünüyordum sizleri okuyunca tecrübe oldu.banyoyu dedigin gibi soguga yakın yaptım.rahatladım.UMARIM ALLAH SENİNDE DİLEKLERİNİ KABUL EDER..

kızlar bende umut kalmadı btun gun agladım 71 den 78 yukselmış yası bana gore dış gebelık benı lısteden cıkarın kısmet degılmış....

ne desın pazartesı tekrar yaptır dedı ama okuyorum ınternetten belıtlıler belı ya dıs gebelık ya da kımıyasal elden ne gelır(

cnm ne kadar iyisiniz sizi çok seviyorum ama malesef bebeğim yok doktor ümidini iyice yitirdi bu hafta son bekleyişim napacağımı şaşırdım leyla gibi dolaşıyorum galiba bunu kaldıramam :gitme:

cnm durum cok kotu 71 den 78 oldu dış gebelık ya da kımıyasal allahım sen bıze sabır ver(

cnm benım moralım cok bozuuk 12.cı gun 71.3 4 14.cu gun 78.12 dış gebelıkmı sence?

cnm ne kadar iyisiniz sizi çok seviyorum ama malesef bebeğim yok doktor ümidini iyice yitirdi bu hafta son bekleyişim napacağımı şaşırdım leyla gibi dolaşıyorum galiba bunu kaldıramam :gitme:

canim,ne oldu yaa en son ne zaman gittinki sen ultrasona?? kac haftaliksin simdi sen?? ama hamilelik belirtilerinin var canim,nasil olur yaa..

ilayda daha pazartesi gelmedi...............bakalım bir sonucun çıksın....................eger dedigin gibiyse bundada vardır bir hikmet be güzelim........ama daha testi yaptırmadan ümitlerini bu kadar tüketme......

kızlar dünden beri bekiyorum.......kimse gelmedi desem bi mihriban bi ilayda bi hiram bide eylül geldi...........hiramın bebegi için tesbih çekelim demiştim ama sadece dedigimle kaldı.........hadi katılın hep birlikte çekelim......hepinizin işi mi çıktı yahuuuu ..............nerelerdesiniz..................kızlar bi geliverin bakeeeeemmmmmmmmmm

kızlar ben hep burdayım ... takipteyim ama başım kalkmıyor kii....... sürekli yatıyorum. dün 1 saat çarşıya gittim eşimle arabamızla. zor döndüm eve gidelim diye de yalvardım. bacaklarım titiyor.başım dönüyor. bugün de acık mutfak işi yapıyım dedim.kışlık attım dolaba. ayy 2 saatimi almadı ama 2 saatte yatmak zorunda kaldım. halada dönüp duruyor beynim. zor geçecek galiba.

dedimya takipteyim. hiram için. nzmyhn ve momi içinde hep dua ediyorum ....ilayda sende acele etme bak amandanın ikici testi güzel çıktı.....

canım yaa...inşallah Allah kuvvet versin sana............zor evet ama sonu çok güzel olucak.........bir anda ne güzel kalabalık bi aile olucaksınız.........maaşallah barekallah............hep bende istiyorum.....darısı bana inşaallah......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…