kızlar dün onuncu günümdü test sonucum 14.62 cıktı sızce sonucum nasıl[/QUOTEcok ıyı degıl ama 2 gun sonra tekrar yaptır ıkıye katlanması lazım
ne bilelim senin gelceni. bilseydik irerdik kk ya....ateşim yüksek çıktım kapının önünde oturdum valla.komşularla sohbet ettik kusura bakma..
acaba nrd yaptırdın hanı hastanede v malıyetı ne kadar oldu acaba
amandacım bu ateş meselesi evet geçmicek galiba. ateşi düşürüyorum bir şekilde ama . halsizlik çok zor. çamaşırı makşnadan alamıyorum. bırak asmayı. yemek yapamıyorum. gözlerim kararıyo görmüyorum inan. üçüzler topiğindekilerle görüşüyorum. onlarda 3 aya kadar böyle olmuşlar. yatıyorum ama kızım perişan olcak bu gidişle yazık..
Saol canım tsk ederİmmmm
kızlar dün onuncu günümdü test sonucum 14.62 cıktı sızce sonucum nasıl[/QUOTEcok ıyı degıl ama 2 gun sonra tekrar yaptır ıkıye katlanması lazım
ilayda msjıma bakarmısın ne diyosun bu lekede kafamı karıştırdı.
kızlar.....berat kandiliniz mübarek olsun.........benimde transferim dün oldu...... 12 gün bekleme sürecindeyim.......allah dualarımızı kabul eyler inşallah.......:1hug:
slm.kandiliniz mübarek olsun....bişey sorcam ben sabah şu erken gebelik testlerinden yaptım hani %99 diyo ya.benim bugün 9.günüm sabah 9da yaptım zaten verdikleri şu idrarı çeken aparat var ya onuda dogru düzgün kullanamadım.neyse bunu yapınca 10dk bekleyin diyo bekledim tek cizgi zaten saniyede çıktı öbürünü 15 dk bekledim çıkmadı sonra yattım.11 edogru uyandım bi daha baktım bi silik pembe bi çizgi annemde gördü acaba idrarı yeterli koymadımda oyüzdednmi geç çıktı anlamadım ama çok bariz belli olmasada baktıgında görünen 2.çizgi var.bide dün gece kahverengi bi damla leke gelmiş.şimdi yok.ne diyosunnnnnn
kandiliniz mübarek olsun kızlar...
Bu güzel günler hürmetine rabbim inşallah bebek bekleyenlerin sağlıkla kucağına almayı, bebek isteyenlere de tez zamanda hamile kalmayı nasip eder inşallah rabbim.
Eylülcüğüm hep söylüyoruz test tarihi öncesi böyle kafa karıştırmayın az sabredin diye ama maalesef insan dayanamıyor. Bence şuanda yapacağın en sağlıklı şey sakince test tarihini beklemek. Çünkü her bünyede farklı gelişmeler oluyor. Geç döllenme, kana ve idrara hormanun geç geçmesi gibi bir süre olasılık sayılabilir ama bunların hepsi boş.. Sabırlı ve ümitli ol inşallah test günü olumlu haberler vereceksin bize canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?