Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

kızlar.....berat kandiliniz mübarek olsun.........benimde transferim dün oldu...... 12 gün bekleme sürecindeyim.......ALLAH dualarımızı kabul eyler inşallah.......:1hug:

ordamısın......hu hu.......belki aynı şehirde oldugumuz için tecrübelerimizi karşılaştırabiliriz.nerde yaptırdın dr kimdi kaç yumurtan oluştu kaç tanesi döllendi.kaç embriyo koydular.vs vs ben bursa tüp bebekde yaptırdım uluyoldaki.dr armagan ulubaş.daha önceden tanıdıklarımıza yapmıştı tutdugu için başka dr araştırmadım.şimdi o yüzden soruyorum tutmazsa aynı dr gitmiycem 2.başka d gitcem.oyüzden çok soru soruyorum. cevap verirsen sevinirim.

ya eylülüm bence silik çıkan çizgi boş degildir.....yani inşaallah kan testinde güzel çıkar diye düşünüyorum..........

ya Rabbim...berat kandilinde bir sene içerisinde dogacak ve ölecek ve yaşanacak bütün olayların listelerini verirsin.........Rabbim bizde bu gece hürmetine listede yaratılmasına izin verdigin evlatlarımızında isimlerinin olmasını istiyoruz..rabbim ne olur sen bu hasretle bekleyen yüreklerimizin muradını ver ve onları halg et Allahım...Rabbim kullarının rahimlerine koydurdugun bebeklerimizinde saglık ve sıhhatle dogmalarını ve hayırlı evlatlar olmalarını berat hürmetine nasip et Allahım.....ya Rabbi bizleri ailerimizle birlikte iki cihandada aziz eyle......zelil olmaktan sana sıgınırız.....bizleri afv eyle...

iyi kandiller arkadaşlar.bugün hepimiz için dua edelim.dualarımızın kabul edileceği bir gece bu geceyi boş geçirmeyelim ne dersiniz.

amin canım.Rabbim inşallah bu gece dualarımızı kabul eder.senin için dua edicem.çok iyisin.

ya eylülüm bence silik çıkan çizgi boş degildir.....yani inşaallah kan testinde güzel çıkar diye düşünüyorum..........

inşallah arkadaşım benim aklıma takılan testi uyguladım 15 dk bekledim bişey yok.yattım sonra 1.30 saat sonra uyandım bi bakdım çift çizgi biri silik pembe ama testde yazıyo renkde olabilir diye.ben heralde idrar miktarını ayarlayamadım.o yüzdenmi geç belli oldu diye sordum herkese....kardeşim yeni uyandı ona bile soruyorum burda kaç çizgi var diye o da bilmiyo ya bu konuları çift çizgi var ne olduki diyooooo....sence durum nedir

canım inşallah pozitiftir.sabah ilk idrarınla yaparsan daha belirgin olur.

canım benim ne güzel dua etmişsin. AMİN AMİN AMİN diyorum.

bu geceyi boş geçirmeyelim hem kendimiz hem bizler gibi evlat hasretiyle yananlar için bol bol dua edelim inşallah...

amiiin

degerım 37 ye yükselmıs sımdı hamılemı oluyorum ben

İlk değerin 14,62 çıkmıştı sanırım. Aslında güzel yükselmiş ama takip altında olman gerektiğini düşünüyorum. Bence doktorunda sürekli irtibat halinde ol ve test tekrarı yap canım. İnşallah bu bir geç döllenmedir ve mutlu sona erecek bir masalın başlangıcıdır. Rabbim bu mubarek gecede yaptığımız dualarımızı ve gönlümüzdekini hayırlısı ile yaşamayı nasip etsin.

amin cümlemize.....

amin amin amin..okurken ağladım ne güzel dua etmişsin. her gece saat 3,5 4 te uyanıyorum 1 saat kadar uykuya dalamıyorum dua ediyorum.. ve ilk aklıma sen geliyosun.. diğer arkadaşalr içinde ediyorum tabii ki..ama sen her zaman aklıma geliyosun.. Allahım bütün dualarını kabul etsin inşallah.. Senin için herşeyin çok güzel olacağına inanıyorum rabbimin izniyle..Hepimizin kandili mübarek olsun.............

allah razı olsun burgecim keşke asıl ismini biliyor olsaydım sana isminle dua ederdim.....ama gönlümde ettigimi ve senin kim oldugunu nasılsa Rabbim biliyor...........

Amiiiiiiinnnn, binlerce kere amiiiin... Rabbim duy bizii,ne olur butun gebe olanlarin evlatlarini saglikla ishhatle kucagina almayi nasip ett... Hamile olmak isteyen evlat hasretiyle yanan butun bacilarimaa enn kisa zamanda hayirlisiyla evlatlarini gonder, Onlarada bu guzel duyguyu tattirrr en kisa zamanda insallah.. amiiinnn ,,, :Saruboceq:

amin.arkadaşım.inşallah. Allah kabul etsin.bütün dualarımızııı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…