Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

Kızlar günaydın,
Dün akşamdan bu yana kasıklarım ağrıyor sizce normal mi? Böyle adet ağrısı gibi ve ara ara batmalar oluyor.

Hepimiz mayıştık herhalde eski performans yok kimsede, baksana bizim topic bayağı gerilerde kalıyor artık... Özletmeyin kendinizi kaydirigubbakcemile3

Kızlar günaydın,
Dün akşamdan bu yana kasıklarım ağrıyor sizce normal mi? Böyle adet ağrısı gibi ve ara ara batmalar oluyor.

normal canım.bendede çok ağrı oluyor dr parol diye ağrı kesici var içebilirsin dedi.kanaman olursada endişelenme normalmiş.bende ara ara oluyor takip yaptırdığım dr normal dedi.merkezdeki drda başta kanaman ve ağrın olabilir endişelenme bunlar normal diye uyardı.

amandacım tek kesemiydi senin bebiş.

Canım henüz bilmiyorum tek mi çoğul mu :uhm: Son adet tarihim 28 Haziran.
12.gün değerim 91,72 - 14.gün değerim 230,5 çıktı. İlk muayene için 17 Ağustosta çağırdı... Sanırım gittiğimde hem keseye hem kalp atışına bakacak.

amandacım Allah hepinize sabır versin..........onlar için katlanılır be güzelim.............
inşaallah geçiverir agrılarınız..........ama bu bebişler nazlı anam bunlara güven olmaz yani.......heran size biraz benimle ilgilen sinyali verebilirler yani............

arkadaşlar benim büyük günüm yaklaştı.çok heyecenlıyım.cmtsi test günüm.lütfennnn benim için dua edin sizlerin dualarına inanıyorum.inşallah benim ve eşiminde yüzü güler.....

amin canım inşaallah Rabbim bahtınızdan güldürsün............cumartesi bir hamiş haberi daha geliyo oley oley oley

kızlar hiram sevinçten bizi unuttu galiba haaaaa..........
ve gelincik...............lütfen bir ses ver..............seni çok merak ediyorum...................

YALNIZ BıŞEY DıYCEM millet nerde kimse girmiyo artık 2 veya 3 kişi ancak giriyoz.benden başka test günü bekleyen yokmuydu acaba.sanki heyecanlı birileri daha vardı.yanlışmı hatırlıyorum.arkadaşlar NERDESıNıZZZZZZZZZZZZZ.

seninle birlikte olan gelincik var........onunda hemen hemen sonuç günü gelmiş olmalı...........
hadi inşaallah ikinizde hamiş olucaksınız................

Kizlar merhaba .. nasilsinizz... Ben fazla giremiyorum gunlerim cok yogun geciyor eltimlerle filan gelip gidiyorum hava cok sicak pek evde durmuyorum...

Kizlar dun ve bugun benim cok hafif kahverengi lekelenmem geldi tuvalette,oyle ic camasirima filan gelmiyo.. birde gun boyu degil,dun bi defa cok hafif boyle akintiyla karisik,birde bugun biraz once .. Biraz korktum insallah hayirdir.. aryica karniminda cok kasildigini hissediyorum boyle icten esniyor gibi iyce,acaba rahim genisledigi icinmi oluyor bu agrilar ve lekeler.. cunki cok hissediyorum gerildigini...

hemen korkma canım olur birazcık. ama doktoruna söyle .progestan verebilir.

evet mihribanım..........hemen korkma Allahın izniyle bişeycik olmaz bizim yegenimize............kız bak ne diycem senin ki erkek olacak gibi bi his var içimde..............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…