Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

Kizlar yaa,sizler nasil besleniyorsunuz ben fazla sebze yemiyorum galiba yaa.. Vicdan azabi cekiyorum bazi anne adaylarinin boyle beslendikleri sekli okyyuncaa,ben eskiden nasilsam ayni besleniyorum tek fark sut iciyorum,ve meyve cok yiyorum...

SLM KIZLAR ya kızlar adetime bir hafta var kasıklarımda batmalar oluyor özellikle sol tarımda ve çok nadir olsa sancı oluyor gibi sonra geçiyor off acaba hamiemiyimki allahım ya geçen ay 5 gün önce olmuştu adetim belki bu ayda erken olucak ondan böyleyimdir

Kızlar bende de durumlar aynı mide bulantısı hayatımı bitirmiş durumda. ışyerinde kolidorun bir ucundan diğerine gidip duruyorum. Çıkarmaktan bir hal oldum, çok yoruyor. Eve nasıl gittiğimi bilmiyorum. Ayakkabılarımı çıkardığım gibi hemen yatıyorum. ıyice işe yaramaz oldum akannehir

çok zor amandacım aynı durumdayım.... 3 kilo verdim hala da vermeye devam ediyorum..... yemek yapamıyorum. yiyemiyorum. kızımla bile ilgilenemiyorum...

Ayy kizlar siz cok kotu olmussunuz yaa ben atlattim o donemi , sizde atlatirsiniz yakinda insallah.. Benimki 6. hafta baslamisti 1 bucuk hafta oncesine kadar devam etmisti , ama cooook sukur simdi cok az arada sabah cikariyorum ...

Amandacim, canim sen o halda nasil calisiyorsun ya,ben kafami kaldiramiyordum... Izin alsana is yerinden yaa sonucta zaruri bir durum soz konusu,yazik degilmi sana canim, iskence gibi gelir calismak ya...

NZMYHN .... nerelerdesin giiiz bir kayboldun,pir kayboldun ... lmaz:

Yoksa gene kaynananmi geldi ehuhue akannehir

Kizlar bende davet veriyorum bu hafta 3. oldu bu ama eski performansim yok yaa,genede baya zorlaniyor gibiyim.. Ama cagirmadanda edemiyorum. Evde ramazan havasi yasansin istiyorum ,ama anam agliyor ... Bugunde gene davet verdim,Allahtan gec aciliyor biraz yapiyorum,oturup sonra devam ediyorum, oyle cok cesit´te yapmiyorum valla..
Sizlerin ramazani nasil geciyor ...............

canım seni özledim yahuuu..................ama lotusa çok üzüldüm şimdi.......pitos ondan önce degilmiydi.....o ne yaptı..............ayyyy gideyim ben en iyisi üçüz topigini okuyayım...........

kızlar bebekleimin biri gitti gelişememiş sizlerle paylaşmak istedim çok üzgünüm
canım Rabbim sabrını artırsın.diger bebişine saglık versin inşaallah...lütfen güçlü olmaya çalış......
Kizlar nerdesinizz yaawww,herkes kayiplara karistiii.. Suna bak topikk taaaa nerelere kaymiss yaa.. olmaz ama en azindan bi selam yazin.. Klasimiz sarsilmasinn :)
selamünaleyküm
selam kızlar nasılsınız.... nzmyhn nerdesin hani beni merak eiyordunnn......

ramazan çok güzel geçiyor yaaaa...........hiç bitmese keşke........ben sabahları mukabelelerde oluyorum.gelemem......akşamda iş güç be anacım......akannehirakannehir

bayramları sevmiyorum................gelmesin lütfen..................heleki geçen seneki ramazan bayramım.............ilk negatif haberini aldıgım bayramın ilk sabahı..........
kızlar yaaaa çok yalnızım ben şuan ve hüzünlü..............

canım ya öncelikle rabbim sabrını arttırsın kolay değil bende senin gibi bayramları sevmiyorum rabbim affetsin ama bayraamlarım zehir oluyo bana ben dört yıldır doya doya mutlu bi bayram geçiremedim sabredelim canım bozma moralini bugünlerimizde gececek aaallahın izniyle

canım seni anlıyoruzz;ama sen gayet sabırlı ve inançlı bir insansın belkide sana bir bayram mucizesi gelecekkk ;üzülme lütfenn canım benim RABBİM inş hayırlısı ile kucağını dolduracak senindeee...

NZMYHN Canim negatiflere takilip kalma sakin bak kiziyorum ama haaa.. Insallah,olacak canim sabir biraz daha, demekk Allah senin dualarini cok seviyor ve bu kulum bana biraz daha guzel dualarindan etsin diye henuz olmuyordur.. Hakkinda hayirli zamanda hayirli bi sekilde bebegini versin insallah--.

nerdesiiz kızlar...... salı hastaneye yatyorummmm... iki bebeğimi alacaklar benden. çok zor inanın..... nolur dua edinnn benim için. ve bebeklerimiçin..........

Kayra......

Ayy canim yaa,cok zorrr Allah yardimcin olsun,hakkinda hayirlisini versin insallah... Bundadsa vardir bi hayr diyelim.. Iyi dusun iyi olsun insallah... Allah bebislerini sana bagislasin,vicdanin rahat olsun,hernekadar zor ve acida olsa,dogrusu galiba buydu .. Allah korktugumuza ugratmasin insallah..

kayracım korkma canım bol bol dua et.rabbim yardımcın olsun.içini de rahat tut bence de en doğrusu buydu sanırım.stres yapma öyle zor bir işlem değilmiş.allah bebişlerini sana bağışlasın.

Mihribancığım sorma sabahları yataktan ağlayarak kalkıyorum nerdeyse bir görsen acırsın halime. Gerçekten çok zor oluyor ama ne yapabilirim izin almam söz konusu değil Yönetici Asistanlığı yaptığım için izin aldığımda yerime bakacak kimse olmuyor ve müdürümde bir yere kadar idare ediyor. Aslında hiç çalışmak istemiyorumda tedavi masraflarını şirketten aldım. Her ay maaşşımın yarısı kesilerek ödüyorum. Eğer böyle zorlanmaya devam edersem büyük ihtimalle iş yaşamıma ara vereceğim yıl sonu gibi. Zaten doğumumda Nisan başı olacak Allah kısmet ederse. 3-3,5 ay daha idare edeceğim

nerdesiiz kızlar...... salı hastaneye yatyorummmm... iki bebeğimi alacaklar benden. çok zor inanın..... nolur dua edinnn benim için. ve bebeklerimiçin..........

Kayracığım tahmin ediyorum çok zor ama ne olur moralini yüksek tutmaya çalış. Rabbim yardımcın olsun. Hayırlısı böyleymiş demekten başka birşey gelmiyor elden diğer bebeklerin ve kızın için güçlü olmak durumundasın. Hayırlısıyla bunuda atlatırsın inşallah kardeşim...:1hug:

hayırlısı olsun canım.seni çok iyi anlıyorum.Rabbim sabır dayanma gücü versin.diğer bebeklerini sağ salim kucağına alırsın inşallah.

hepiniz saolsun kızlar..... alınacak bebeklere üzülüyorum... bir taraftan diğer ikside giderse diyede korkuyorum.......

kızlar merhabalar.... hamişler biraz zor gidiyor galiba hamilelikler... ama olsun sonu güzel birde onu düşünün...yazdıklarınızı okurken diyorum rabbim sen bana nasip et razıyım onlardan gelen güzel rahatsızlıklara ....bilmiyorum şuan yaşamadığımdanmı bana kolay geliyor ...hani diyoruz yaşamayan anlamıyor diğerinin durmunu buda öyle birşey galiba....ama yinede olsun rabbim o güzellikleri sizlere yaşşattı şurda 9 ay sabredeceğiniz...sononda anlatılmaz bir mutluluk olsa gerek....,

kayracığım canım üzülme demek kolay değil ama demekki arkadaşların dediği gibi hayırlısı öyleymiş diğer 2 bebeğini rabbim sana bağışlasın....rabbim bizlerede yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…