saol hiram cım iyiyim. benimde yarın kontrolüm var.....evet tekini kaybedenler üzülmeyin. lotus arkadaşımız dün doğum yaptı. ama malesef bugün üç bebekten ikisini kaybetti.... doğunca kaybetmektense şimdi kaybetmek daha iyi......
canım Rabbim sabrını artırsın.diger bebişine saglık versin inşaallah...lütfen güçlü olmaya çalış......kızlar bebekleimin biri gitti gelişememiş sizlerle paylaşmak istedim çok üzgünüm
selamünaleykümKizlar nerdesinizz yaawww,herkes kayiplara karistiii.. Suna bak topikk taaaa nerelere kaymiss yaa.. olmaz ama en azindan bi selam yazin.. Klasimiz sarsilmasinn :)
selam kızlar nasılsınız.... nzmyhn nerdesin hani beni merak eiyordunnn......
Kızlar bende de durumlar aynı mide bulantısı hayatımı bitirmiş durumda. İşyerinde kolidorun bir ucundan diğerine gidip duruyorum. Çıkarmaktan bir hal oldum, çok yoruyor. Eve nasıl gittiğimi bilmiyorum. Ayakkabılarımı çıkardığım gibi hemen yatıyorum. İyice işe yaramaz oldum akannehir
NZMYHN .... nerelerdesin giiiz bir kayboldun,pir kayboldun ...lmaz:
Yoksa gene kaynananmi geldi ehuhue akannehir
Kizlar bende davet veriyorum bu hafta 3. oldu bu ama eski performansim yok yaa,genede baya zorlaniyor gibiyim.. Ama cagirmadanda edemiyorum. Evde ramazan havasi yasansin istiyorum ,ama anam agliyor ... Bugunde gene davet verdim,Allahtan gec aciliyor biraz yapiyorum,oturup sonra devam ediyorum, oyle cok cesit´te yapmiyorum valla..
Sizlerin ramazani nasil geciyor ...............
bayramları sevmiyorum................gelmesin lütfen..................heleki geçen seneki ramazan bayramım.............ilk negatif haberini aldıgım bayramın ilk sabahı..........
kızlar yaaaa çok yalnızım ben şuan ve hüzünlü..............
bayramları sevmiyorum................gelmesin lütfen..................heleki geçen seneki ramazan bayramım.............ilk negatif haberini aldıgım bayramın ilk sabahı..........
kızlar yaaaa çok yalnızım ben şuan ve hüzünlü..............
Ayy kizlar siz cok kotu olmussunuz yaa ben atlattim o donemi , sizde atlatirsiniz yakinda insallah.. Benimki 6. hafta baslamisti 1 bucuk hafta oncesine kadar devam etmisti , ama cooook sukur simdi cok az arada sabah cikariyorum ...
Amandacim, canim sen o halda nasil calisiyorsun ya,ben kafami kaldiramiyordum... Izin alsana is yerinden yaa sonucta zaruri bir durum soz konusu,yazik degilmi sana canim, iskence gibi gelir calismak ya...
nerdesiiz kızlar...... salı hastaneye yatyorummmm... iki bebeğimi alacaklar benden. çok zor inanın..... nolur dua edinnn benim için. ve bebeklerimiçin..........
nerdesiiz kızlar...... salı hastaneye yatyorummmm... iki bebeğimi alacaklar benden. çok zor inanın..... nolur dua edinnn benim için. ve bebeklerimiçin..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?