Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

mihribancım bence güzel bir fikir............hem ben gazetede okumuştum artık amerikada kadınların %50-60'ı evinde dogum yapmayı tercih ediyorlarmış.evinin rahat ortaminda ve hatta yatagında.....eger tam techizat gelicekse hayırlısıyla dogur kız....ne güzel valla....

asicim sagolasın.............sanada iyi pazarlar..................kız bu isimde bir degişik oldu haaaaaaaaaa

kızlar herkeslere merhabalar... mihribancığım nasılsın bebişin çok yaramaz diyorsun olsun kız sağlıklı olsunda...nzmyhn canım sen nasılsın neler yapıyorsun...ben valla kendimi temizliğe verdim...birazda olsun kafamı değişik şeylerle meşgul etmeye çalışıyorum..temizlikten sonrada başka şeylerle...diğer arkadaşlar yok gezmedeler herhalde...

bulutcum aynen bende senin gibiyim haa................kendimi temizlige verdim...........artık ellerim delik deşik oldu çamaşır suyundan..............insan düşünmedigi için rahatlıyooo gerçektende.............
kızlar valla pazar oldugundanmı ne yoklar..................kızzzzzzzzzzzlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr uyuyonuz mu yoksa..............

vallaaaaaaaaa uyuyorlar herhalde tembellerrrrrrrrrrrr kız günahlarını almayalım ....ben bu sıra doğal tedaviler uyguluyorum..en başta kafamdan attım eşim dün diyor artık bir süre tedaviyok bende dedim düşünmüyorum tedavi filan attım kafamdan tedaviyi ....bol bol incir yiyorum aslında kurusunu kaynatıp içmek gerekmiş bana taze mevsiminde olan şuan taze inciri tavsiye ediyorum..bol bol dua ediyorum rabbime sığınıyorum....çörek otu yağı varmış bezle çamışıra koyacakmışsın o yumurtalıklara iyi geliyormuş... işte böyle arkadaşım..inşallah rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar verir...

Canim,burda oyle secemiyorsun beni profesor dogum yaptirsin diye,zaten eger gebelikte yada dogum aninda herhangi bi komplikasyon olursa profesor yada doktor bakiyor.

Normalde,seni surekli takip eden ebe dogum yaptiriyor,ama ebelerde egitimli insanlar hani oyle gelisi guzel degil,avrupada genelde hep bu sistem oluyor. Zaten hastanede;de dogum yapsan gene seni takip eden ebe geliyor dogum yaptirmaya.. :) Sagol canim amiinn,rabbim hepimize kucagimiza evladimizi almayi nasip etsin.. Kiz sen 40 haftalik hamilemisin tickerz varda,ben yeni goruyorum yaa,..

He giz,benim ebede oyle diyor genelde evde tercih ediyorlar ev ortami daha sicak ve daha guvenli geldigi icin.. Ama bende geri dusunuyom ortalik iyice berbat olur haa.. kan revan icinde kalir odam yatagim.. gerci nasil oluyor bilmiyorumda.. ne biliyim :)) Aman hele baya var hayirlisiii olsun.... Kiz benim evide inan 4 haftadir yeni temizledim dun,anaaaaa nekadar pis olmusss,temizleyince piril piril parladi tremizlik gibisi yok yaa.. ohh valla boyle rahatladimki sorma.. :))

Iyim Allahima sukur,yuvarlanip gidiyoruz canimm.. Cok sukur hersey yolunda,bebek bizi biraz korkuttu kanama olunca ama sukur gecti.. Sen nasilsin.. Kur yapiyorsun ha.. iyi ediyorsun valla.. Bende okadar klomen tedavisi gordum o esnada olmadi sonra nasil olduysaa,hic birsey kullanmadigim ve hiiiic kafama takmadigim bi anda geliverdi mucizemm :))) Ve adet gormuyordum 4 aydir.. Giz birde pplates yapiyordum hergun yarim saat,guya tup bebege baslamadan zayiflayim dedim.. :)megerse hamileymisim o esnada.. Yani olacaksa oluyor vallaa kurleri dene,kafan rahat olsun boyleee oohh gel keyfim geel yapp.. Insallah olacaktir yakin zamanda..

mihribancım yurt dışında olduğunu unutmuşum canımm..neyse canım hakkında hangisi hayırlıysa RABBıM onu nasip etsin..dualarım senle canım..inşallah hayırlısıyla kolay bir doğumun olur..opuyorumnanaktan ...yok canım daha değilim.. öylesine koydum..RABBıM inşalllah bu yıl bitmeden hamiş kalmak için ugraşan herkezin emeklerini boşa çıkarmaz.:Saruboceq:

arkadaşlar hepinize günaydınlar.... ben biraz erkenciyim ayyyy ne hikmetse artık sabahları uyuyamıyorum önceden öğlene zor kalkıyordum...gerçi bizim burda erken kalkan erken yol alır erken evlenen erken döl alır... evlenirken yaşım geç değildide acaba sabahları geç kalktığımdanmı döl alamadımmmmmm.... hııııııııııııııııııı...ayyyyyyyy ayyyyyyy
nedersiniz...:dance::dance::kedi:
mihribancığım iyi olduğuna sevindim..kız varmı temizlik gibisi ama sen kendini çok yorma....duaların içinde teşekkürle arkadaşım inşallah benim bebişim de en kısa zamanda seninki gibi süpriz yaparda gelir....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Kızlar günaydın, ıyi haftalar olsun ınşallahhhh

Nasılsınız arkadaşlar ben artık çok sık yazamıyorum. Şirkette işler yoğun evde de internet yok malesef.

Nzmyhn canım kaynananın gitmesine sevindim, gözünaydın diyeyim...
Mihribancığım sana da Allah sabırlar versin. Gerçi sende söylemişsin çokta abartırlarsa tepki gösteririm diye... Bence kendini biraz iyi hissetmeye başladığın zaman onların gelmesine fırsat vermeden sen git, hep yürüyüş olur hemde bir uğrayayım nasılsınız der istediğin zamanda kalkıp gidersin delikafadulden
Yada en güzeli karşına alıp konuşursun bir çözüm bulunur elbet. Sen kendine ve bebişine iyi bak gerisi yalan...

arkadaşlar kimse bugün burayla ilgilenmiyor...herkes çok yoğun galiba...işleriniz çok...
momi...nzmyhn....mihriban...ve diğer arkadaşlar...ben hep merak ediyorum o kadar alıştımki sizlere...hamişlerin güzel haberlerini duymak başka güzel....inşallah bizlerde hamiş olunca paylaşırız onlar gibi tüm mutlulukları....

bulutcum selam canım iyiyiz valla ne olsun iş güç bebek sevdası aynı devam ediyor hayat.

sen nasılsın canım benim??? düzene girdi mi adetlerin?

yok be canım .ama bu son adetim normalde olduğum gibi oldum. çünkü öncekilerde arada olanlarda af edersin çamur gibi birşeydi yani kırmızı değildi şimdiki normal renkte. birde ozamanlar benden bi,liyorsun ya et parçası gibi birşeyler gelmişti. açaba canım oarada hani doktorların gözünden kaçan birşeyler vardıda onlarmı temizlendi...aklıma geliyor...
şimdi adet görünce kendimi temizliğe verdim ...çünkü adetim bitince pek fazla ağır işlerle uğraşmıyorum...kendimi yormamaya çalışıyorum..ama yine yok...her gün benim için ayrı bir umut oluyor arkadaşım..hani birde sebep yokya ...her an olabilir diyorlar dikkat et...
sen ne yaptın meryem suresini okuyormusun...ben okumaya başladım adet olunca bir tane hamile olan ablamız var apartmanda ona rica ettim o devam ediyor. dedim sen hamilesin senin duan çabuk kabul olurmuş..inşallah kabul olrda birdaha o hastanelere gitmeden bebişlere kavuşuruz canım...

inşallah kavuşuruz güzelim. bende okuyorum ama arkadaşlar uyardı seninde bilgin olsun. 58. ayeti secde ayeti meryem suresinin okuma/tilavet secdesi deniyor. bilmiyorsan özelden yazarım sana....

kızlar size bi hbrim var bugün dr gittim.benim tek keseydi ya dr içinde iki kalp sesi duydu tek yumurta ikizleri yani....tabi devam ederse kalp atışları....çok mutlu olduk ailece...darısı tedaviye başlıyacak arkadaşlara....

Hayırlı olsun eylülcüğüm Allah sevincinizi daim etsin. İnşallah bebişlerini sağlıkla kucağına alırsın... kaydirigubbakcemile5

Selam kizlarrrr... eee nasilsiniz bakalim ??? Benim gunlerim baya yogun geciyor,davetten davete gidiyorum,bugunde benim misafirlerim var.. BIrazdan yemeklere baslayacagim simdi dinlenmekle meskulum,eski performansim yok haliyle hemen yoruluyorum,onun icin cok agir menuler secmiyorum soframa.. Misafir umdugunu degil buldugunu yesin artik :)))

Bulut ,momi.. ee kizlar sizin ramazaniniz nasil geciyorrr..???

canım fazla kendini yorma. dinlenmeye bak. ne yapalım iş güç gidiyor. eeee ramazanıda nerdeyse yarı yaptık mübarek gün çok çabul bitiyor. bende evde temizlil işleriyle uğraşıyorum . ama bugün öyle güzel yağmur yağıyorki anlatamam. cam silecektim kaldı.bende işlerim bitsin davet etmeyi düşünüyorum dostlarımı akrabalarımı...ne güzel söylemişsin misafir umduğunudeğil....yaniiii

slm kızlar bugün ayın 1i malum okulda seminerler başladı işe gitmek bu kadarmı zor olur bide sabah olunca elimde torbayla geziyorum okulda bulantıdan Allah yardımcımız olsun eylül ikizlerine maşallah ama çok zor valla Allah sanada yardım eder inş cnm benim dikkat et kendine ilk 3 ay ikizlerde özellikle çok önemliymiş hepinizi çok öpüyorum kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…