Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

selam kızlar,ya paranoyak oldum çıktım.onu yapma,bunu yeme,onu içme bunu iç,eğilme kalkma,ama ama yazık bize ya.ilgi de bunaltıyo.bir ara öyle put gibi otururken buldum kendimi.sonra dedim onlara bir şey olmaz allahın izniyle.yoksa delircem.ne büyük sorumluluk bu.allah cümlenize tattırsın.sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip etsin.

oley oley oley şampiyon eylül................
kız sen ne güzel haber verdin öyle...........onlar birbirlerinin tıpkısı olurlar yaaa çok güzel.............

kkkkkkaaaaaaaayyyyyyyyrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaa
NERDESıN????????????????MERAKTAN ÇATLIYCAM

ayyyyyy canım ne güzel ...inşallah sorunsuz birşekilde doğum yapıp kucağına almak nasip olur...onlar şimdi tıpkısının aynısımı olacaklar ne güzel...ama ilerde inşallah o günleri göreceksin yaramazlık yaptıklarında ayırt edemezsin ozaman zor.. yok kız o işin şakası ...rabbim hayırlısnı versin sağlıklı şekilde... bizlerinde yüzünü güldürsün teklere de rağzıyız canım...darısı bizim başımıza ....hihoyyythihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile5

arkadaşlar cevap veren herkese çok teşekkür ediyorum.yalnız ben hep tek oldugunu düşündügüm için bu çok süpriz oldu ve hala eşimle biaraya gelemedik.bu haftasonu artık evime gidiyorum.sizden ricam tek yumurta ikizleriyle ilgili yada ikiz gebelikle ilgili bildiklerinizi benle paylaşırsanız sevinirim çünkü size güvenim çok fazla.bilgilerimizi okuduklarımızı paylaşırsak hem başka insanlarada faydamız olabilir....hepinize hayırlı geceler diliyorum.

kkkkkkaaaaaaaayyyyyyyyrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaa
NERDESİN????????????????MERAKTAN ÇATLIYCAM

efendiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim.......................................................

noldu ki ne yi merak ediyon... sende herkes gibi dördüzleriyse bilmiyom. içerdeler sanırım..... ultrasona da her istediğin zaman girilmiyor.... beni merak ediyorsan tırlatmış durumdayım..... siteye girmiyorum artık okuyorum arada çıkıyorum. moralim bozuk hiç bir şeye adapte olamıyorum.... sevinenle sevinip üzülenle üzülemiyorum... bebişlerin konusu hakkında hiç karar vermedim. ne yapacağımıda bilmiyorum... herkesin fikri farklı ama ben iki tarafada makul bakamıyorum.... ne ölmelerine ne kalmalaına...... duygularımı yitirdim..... şu haldn çıkana kadar da siteye girmek istemiyorum..... yorum yapmak konuşmak istemiyorum. aslında teslimiyet gerek ama kulum işte beceremiyorum ........bugün pitos doğuma gitti o nedenle girdim... biraz kendimle kalmak istiyorum. rabbim neyi nasip ettiyse onu görene kadar......

Kayraa,canim hersey olacagina varir cok fazla kafana takma ne olur,bak hem bu ne senin icin neden bebeklerin icin iyi olur. Sakin ol.. Canim sonucta eger haram degilse,yani bu gibi zaruri durumlarda aldirma ruhsati varsa bunu yapmalisin eger doktorunda bu gebelige karsiysa cok riskli diyorsa.

Canim varya ,sen bu olayi iyce bi din adamlarindan arastir tamammi.. Ona gore kanaat getir,vicdanin rahat olur en azindan Buna gore bi karar verirsin.. Yapacak baska birsey yok..

eylul canim tebrik ederim,demek ikizmis senin bebisler ayy ne gguzelll yaa .. Allah tamiiminaa erdirsin insallah. Cok tatli olurlarr yaa,ayy yerim bennn onlariii

canımçok zor bir karar Allah yardımcın olsun.ben redüksiyonu yaptırdım ikiye indirdik.5 gün sonra 1 tanesinin kalp atımları durdu rahimdeki şekil bozukluğundan dedi dr şu an tek kaldı.çok üzgünüm.dr tutturdu 8hafta diye sonrası zor oluyor diye.bitanesi kendiliğinden durcakmış boşuboşuna redüksiyon yaptırdılar bana.şimdi tek kalana bir şey olur diye korkuyorum.psikolojim bozuldu.seni etkilemek istemem.rahimden dolayı ikizde benim için çok riskliydi.Rabbim böyle nasip etmiş hayırlısı demekki böyle.

Seni o kadar iyi anlıyorum ki hiram... Benim gebeliğim tek olmasına rağmen 6.haftadan bu yana mide bulantısı çekiyorum 7/24. Birde çalışıyor olmak üstüne tuz biber oluyor. Heryer herşey ve herkes kokuyor sanki delikafadulden Akşam yemeği haricinde hiçbirşey yiyemiyorum doğru düzgün. Allah sana da ikizlerine de sağlık versin canım az daha sabır 12.haftadan sonra rahatlayacakmışız..... akannehir

En güzelini yapıyorsun arkadaşım. Bizler burada elbette senin dinleyip elimizden geldiği kadarıyla destek olmaya çalışıyoruz ama kafada karıştırıyoruz bazı zaman. Sonuçta zor bir karar ve dingin bir düşünme süreci çok daha sağlıklı karar vermene neden olur diye düşünüyorum bende... Allah yardımcın olsun, hakkınızda hayırlısı ne ise onu versin Rabbim opuyorumnanaktan

Kizlar nerdesinizz yaawww,herkes kayiplara karistiii.. Suna bak topikk taaaa nerelere kaymiss yaa.. olmaz ama en azindan bi selam yazin.. Klasimiz sarsilmasinn :)

canım geçmiş olsun ..üzülme dmekki nasip değilmiş..rabbim diğer yavrunu sana bağışlasın..sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin..inşallah bizlerde görürüz o günleri. keşke olsada tek olsun hiç fark etmez hayırlı sağlıklı olsun yeter...rabbim benim gibi evlat hasreti çeken herkeslere nasip etsin...aminnnnnnn...

aa kayra şimdi gördüm bebişler 3ten 4e çıkmış maşallah.hayırlısı olsun,doktorun sana en uygun olanı söyleyecektir.
benim de ikizmiş ama biri gelişememiş:sinifsinif: Allahım inşallah beni bebegime kavuştursun ve hiç ayırmasın.

hullis gecmis olsun canim,insalalh diger bebegini saglikli bir sekilde kucagina alirsin.. Allahtan hayir+lisi bundada vardir bir hayr canim..

kayra nasılsın cnm benim ben bugün kontrole gittim şükür bebişlerimi gördüm ikili test yapıldı ense kalınlıkları ölçüldü salı günü çıkıcakmış sonuçlar sen naptın
bebişlerinin tekini kaybeden arkadaşlarada geçmiş olsun Rabbim hayırlısını versin demekki bölesi hayırlıymış
mihriban senin bebiş nasıl benim mide bulantıları azda olsa düzeliyor sanki ilerde nolur bilmem

saol hiram cım iyiyim. benimde yarın kontrolüm var.....evet tekini kaybedenler üzülmeyin. lotus arkadaşımız dün doğum yaptı. ama malesef bugün üç bebekten ikisini kaybetti.... doğunca kaybetmektense şimdi kaybetmek daha iyi......

Benim bebis iyi teyzesi,icimde dans edip duruyordu en son gordugumde iste 4 hafta sonra tekrar randevumuz var ultrason icin,rutin kontroller icin,cinsiyetini ozaman ogrenicem insallah. Cok merak ediyorum acaba kizmi erkekmi diye :)) Ama herseyden oncesi saglikli olmasi tabiiki.. Mide bulantilarina gelince... Canim hiiic merak etme,inan bana baya bi azaliyor haftalar gectikce,cunki bende cok kotuydum yemek filan yapamiyordum,mutfaga giremiyordum bulantidan,ama simdi cok sukur baya rahatim.. Sende rahatlarsin cok surmez yani.. Ha ama sunuda soyleyim ben hala et,tavuk yiyemiyorum.. Cok fazla beslenmeme dikkat edemiyorum,illede saglikli besleneyim diye bi caba gosteremiyorum nedense.. genelde ne yiyorsam simdidie ayni sekilde besleniyorum.. ( Bazi anne adaylari cok fazla ozeniyor ben ayni ozeni gosteremiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…