Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

Hanımlar günaydın,

Momiciğim çok geçmiş olsun canım. Umarımın ameliyat olmadan şifa bulunsun ve biran önce anne olmak yolunda çalışmalara tekrar başlarsın.

Topiğe sahip çıkılmıyor diye bana gönderme yapan arkadaşlar, ben yine arada sırada durumumla ilgili gelişmeleri bildiriyorum, sizlerden bir dönüş veya nasıl olduğunuza dair bir yazı görmüyorum yaniiiiiiiii......

Neyse sizlerin canı sağolsun.
Bende durum aynı mide bulantıları ve kusmalar devam.... 26 Eylül'de ikili testim var. Şimdilik bu kadar.

Bu arada ben bayram sonrasına kadar nete giremem sanırım o nedenle şimdiden sizlere ve ailelerinize hayırlı Bayramlar diliyorum........... opuyorumnanaktan

sagol amandacım.

kızlar hepinize hayırlı cumalar ve sonrasında da sevdiklerinizle beraber huzurlu, sağlıklı, keyifli, ağız tadıyla geçireceğiz bir bayram diliyorum.

anaaaaaaaaaa bu taş bana mı kııııııııııı................. ben hep burdayım iyiyim dün doktoragittim...benim sıpalar iyi biri kız olduğu kesinleştide.diğeri oğlanda olabilirmiş..... el salladı bana....

kızlar kerkesin bayramı şimdiden mübarek olsun.......ben kaynanatörün yanına gidiyom.....bana dua edin kııı

slm kızlar bayramınız mübarek olsun şimdiden bende iğne vuruluyorum hala 1 tane kaldı bebekler için perş randevum var bakalım nolmuşlar bayadır gitmedim okullar var malum ondan çok giremiyorum nete

mihribancım ben bebişlere hiçbişi alamıyorum çünkü daha fikrine bile alışamadım inş sağlıklı olurlarda ama inan heryerden hediye geliyor bende getirmeyin çok erken diyorum

MOMı canım yeni öğrendim çok geçmiş olsun ..tez zamanda şifanı bulursun inşallah...ne yaptın meryem suresine devam ediyormusun..
HERKESıN RAMAZAN BAYRAMI KUTLU OLSUN....

arkadaşlar herkesin bayramı mübarek olsun . rabbim daha çok bayramlar görmeyi nasip etsin.. eşimizle çoçuklarımızla ve tüm sevdiklerimizle beraber....

Zummin ...

Kiz sen nerelerdesin hic ugramaz oldun,bayramin mubarek olsun oncelikle :) Iyidir valla,Allaha sukur iyiz,bebegin cinsiyetini daha ogrenemedim,burada 20. haftada ultrasona giriliyor rutin kontroller icin,ozaman cinsiyetinide soyleyecekler ,tabi bizimkisi gosterirse.. Cok merak var ama..

Ee sen neler yaptin 13 haftana girmissin masallah,nasil gidiyor hamilelik?? bulantilarin filan varmi? Seninkinin cinsiyetti bellimi?

saol canim...seninde bayramin mübarek olsun....hamd olsun iyiz....hamilelik iyi gidiyor...öyle mide bulantilari felan yok Allaha sükürler olsun...
ben daha cinsiyetini ögrenmedim, bidaha öbür ay gitcem doktora...o zaman ögrenirim belki...sende baya ilerlemisin masallah 17 hafta....yariya az kaldi...
insallah bebislerimiz saglikli bi sekilde gelirler...Allaha emanetisn

Olurmu hiç Kayracığım sana taş atmam mümkün mü?
Ben sadece kimse artık topiğe gelmiyor diye şikayet ediyoruz ama niyede kendimizde birşeyler yazmıyoruz demek istedim. Yoksa ne sana ne de diğer arkadaşlara taş atmaya kıyabilir miyim?

Bebişlerin ister kız ister erkek olsun yeter ki sağlıklı ve hayırlı evlatlar olsunlar. Allah gönlüne göre versin... Yine de biri de erkek olurda Allahın izni ile erkek evladın da tadını alırsın inşallah...:1hug:

kızlar kerkesin bayramı şimdiden mübarek olsun.......ben kaynanatörün yanına gidiyom.....bana dua edin kııı

Canım nasılsın? Sende bir kaynana yolu tutturdun vazgeçemiyorsun kaydirigubbakcemile3
Neyse umarım güzel bir Bayram geçirmişsindir.
Ben Anne ve Büyükanneler hariç kimseye gidemedim. Bu mide bulantıları beni mahvediyor. Herşey heryer kokuyor sanki... Ama önümüzdeki hafta itibari ile azalmasını bekliyorum Allahın izni ile...
Birde bu Cumartesi ikili testim var heyecanla onu bekliyorum, inşallah güzel sonuçlar alırız...

arkadaşlar benim bücür büyük ihtimalle kız.bugün dr geldik iki bacak arası boş kız olma ihtimali yüksek dedi.12 haftalığız.içim kıpır kıpır oldu.

slm kızlar benimde randevum yarına inş bebişlerim sağlıklıdır bugün mide bulantım çok fazlaydı sürekli yattım kayracım cinsiyeti maşallah belli olmuş acaba benimde yarın söylermiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…