Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

canım benim her akşam dualarımdaydın sende bundan sonra hep olacaksın taki senden de hamileyim haberini alana kadar.

hiç umudunu kaybetme olur mu. dualarını hiç bırakma olur mu. ben denizde bir kum tanesi kadar küçücük dua ettiysem rabbim engin denizler gibi rahmet verdi.

darısı önce senin sonra isteyen tüm kardeşlerim başına.

dün akşam kan testiyle sonucu öğrendikten sonra soluğu yine dualarda şükür secdesinde aldım. ağlaya ağlaya şükrettim rabbime... darısı sizin başınıza en kısa zamanda kolaylıkla diye hep dua ettim bundan sonra da edeceğim.

yakın hepinizin ki biliyorum hiç merak etme canım.

amiiiinnnnnnnnnn aminnnn.................O isteyince olmamak için neden yok......................O istemeyince olmak için çare yok.................

momi canım seni tebrik ederim... ne güzel bir haber...............canım meryem süresini memlekette olan annem benim için ramazan ayında kurana giderken ordaki herkez benim için meryem süresini okumuş dualamışlar..bana göndermişler..ama annemin demesine göre 41 ri geçmiş...................canım meryem süresi 41 ri geçersede olurmu.............darısı inşallllaaahhhh bizlerin başına.....

momicim canım benim ne güzel bi haber bu böyle ya. inan şuanda kendimi zor tutuyorum ağlamamak için. kendim hamile kalsam bu kadar sevinebilirdim. bu mucizeninde mucizesi güzel arkadaşım.
Rabbim sana şükürler olsun olmayan herkese nasip etsin inşallah. Sağlıkla sıhhatle inşallah kucağına alasın.

canım allah kabul etsin anneciğinin okuduklarını ama benim bildiğim isteyen kişinin kendisinin okuması. kendin oku canım arapça bende bilmiyorum FATİHA, FATİHA Suresi, FATİHA oku, FATİHA dinle, sure, süre, FATİHA suresi oku, kuran, kuran oku, kuran dinle, kurani kerim, kerim, kuran kerim / KURAN-I KERİM ( ARAPÇA - LATİN HARFLİ ) / KURAN.Gen.Tr, Kuran, Kur'an, Kuran-i Kerim, kuranike bu siteden okudum bende. türkçe yazılıştan yanlış olmasın diye hem dinledim hem okudum.

benim öğrendiğim 41 gün okuyorsun düzenli olarak atlamadan sen adetliyken senin niyetine ve senin yerine annen okuyabilir ama temizlenince sen devam edeceksin. 41 gün bittiğinde de 3 gün oruç tutuyorsun.

ben daha 41 günü bitirmeden göndermiş rabbim emanetimi.

inşallah sizinkilerde gelecek. umudu yitirmek ve dualardan ayrılmak yok tamam mı

gelincik darısı başınıza inşallah hepiniz hamileyim diye haberler verin hep beraber ağlayalım yine sevincimizden. rabbim için zor hiçbirşey yok sadece dualarla istemek lazım...

birde yazdım mı hatırlamıyorum ama peygamberimiz cocuğu olmayanlara neden istigfar etmiyorsunuz dermiş. çok istigfar okuyun her okumak için oturduğunuzda okuyun bol bol. salavatlarla dua etmek gerekirmiş peygamberimiz hürmetine kabul edermiş o zaman rabbim.

ben bir de rahman ve fetih surelerini cok okudum. ama iste guzel rabbim hemen gonderdi hiç bekletmeden ben farketmeden. inşallah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip eder. :Saruboceq::Saruboceq:

momi momi momi momi momi.....cok seviniyorum.....

canım benim bende anlatamam duygularımı durup durup ağlıyorum. az önce yine başladım ağlayıp şükretmeye ne yapsam azdır bilemiyorum ki nasil daha şükredebilirim rabbime....

Ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy..... Canimmm beniimmm yaaaa.. Su an inanki mutluluktan agliyorum,cooook sevindimmm.. Allahim tamamina erdirsin insallahh.. Mucizen hayirli olsun,saglikla gelsin insallahhh.. :1hug:

Rabbiim sen ne buyuksuunnn... SubhanAllah.. Cok sukur,Rabbim herkese boyle guzel mucizeler yasatsin insallaaahhhhh...

Valla kizlar cok duygulandim inaninn... Rabbim ne Merhametlisinn .. Icim cok tuhaf oldu ..

DUA her kapiyii acan DUA .. Allahim boyle mucizeleri insallah NZMYHN Ve GELINCIGIDE yasaat ne olursunnnnn.. :Saruboceq: Aminnn... ..

mihribancım bundan sonra dualarımız hep nzmyhn ve gelincik için onlarında güzel haberleri ile ağlayıp sevineceğiz buradan inşallah.

senin mucizenden sonra benimki de geldi hala inanamıyorum

ayyyyyyyyyy canım nasıl sevindim anlatamam sana .inanmazsın sevinçten hem ağladım hem okudum...rabbim dualarını kabul etti.... inanmazsın o kadar mutlu oldumki anlatamam... canım çok tebrik ederim..rabbimden ümit kesmemek gerekiyor demekki....bende meryem suresinin yarın son günü .... ama bugün adet gördün..yerime arkadaşım okuyacak adetim bitincede orucumu tutarım...inşallah bu son adetim olurda bende veririm mujdeyi... hala şoktayım canım okadar çok sevindimki...kız inanmazsın hep içime doğuyordu...bu kız bu ay hamile kalacak diye....
rabbim sen nelere kadirsin sen bizleri daha bekletmeden tez zamanda nasip et...aminnnnnnnnnnnnnn

çok tşk momi....ALLLAH razı olsun....temizleniyim kısmetse başlayacam....RABBıM inşaaaaallllaahhh tezde yakında bizide yollar muradımızı.....

bulutum canım sagol birtanem... rabbim bekletmeden kolaylıkla versin sana da minik yavrunu inşallah. sizlerinde güzel haberlerini alayım da bende düğün bayram yapayım hepinizle birer birer. hadi bakalım şimdi sıra sizlerde

inşallah momiciğim inşallah...rabbim bizlerede tez zamanda verir...bizlerinde özlemi diner inşallah....rabbim sen bizlerede mucizelerinden nasip et....dualarımızı kabul et...aminnnnnnnnnn....

herkes kayippppp kayra.. :))

Haa sana birsey soracaktim ben.. Baksana sen,bebegin cinsiyeti ne zaman ogrendin.. Ben simdi 16+ 1 haftalik oldum acaba ogrnebilirmiyim? Tickerz yanlis ona bakma.. Gitmeyi dusunuyorum bu hafta icinde ultrasona..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…