anaaaammmmmmmmmmmmmmm anammmmmmmmmya bu müthiş ya bu ne böyle akşam akşam......ya bu bu kızzzz momiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!bu
bu haber böylecik verilirmi????????????
kocaman butonlarla yazcaktın..........olmadı davulla...............
ALLAHIM sen büyüksün...................sana binlerce şükür olsun...........agaçların yaprakları adedince..............çok mutluyum........çok mutluyum........
yoksa benmiyim hamile olan...............oley ya oley ya oley yaaa................
budur işte budur...............seni mihribandan sonra ikinci süpriz anne ilan ediyoruz.............seni seviyoruzzzzzzzzz ve tabiii bebişimizide.............
inşallah gelincik ve nzmyhn yide normal yolla kalan anne ilanı edeceğiz rabbimizn izni le..................
momi canım seni tebrik ederim... ne güzel bir haber...............canım meryem süresini memlekette olan annem benim için ramazan ayında kurana giderken ordaki herkez benim için meryem süresini okumuş dualamışlar..bana göndermişler..ama annemin demesine göre 41 ri geçmiş...................canım meryem süresi 41 ri geçersede olurmu.............darısı inşallllaaahhhh bizlerin başına.....
momicim canım benim ne güzel bi haber bu böyle ya. inan şuanda kendimi zor tutuyorum ağlamamak için. kendim hamile kalsam bu kadar sevinebilirdim. bu mucizeninde mucizesi güzel arkadaşım.
Rabbim sana şükürler olsun olmayan herkese nasip etsin inşallah. Sağlıkla sıhhatle inşallah kucağına alasın.
momi momi momi momi momi.....cok seviniyorum.....
selam kızlar temmuz annesi olamadım ama doğal yollardan eylül annesi oldum sanırım.
hamileyim. bende inanamadım dün akşamdan beri yüz tane sebep uydurdum yanlışlık vardır diye ama bugün keseyi gördüm.
bundan sonra tüm dualarım bizler gibi isteyen tüm kardeşlerime rabbim sırasıyla hepsine göndersin inşallah mucizelerini.
benimki mucize çünkü 2 kapalı tüple doktorların tüp bebek haricinde hamile kalamazsın dedikleri ben bile anlamadan gebe kalabiliyorsam bu Rabbimin mucizesi değilde nedir.
41 meryem suresini okurken daha yarısındayken hamile kalıvermişim. rabbimin rahmeti şevkati ne kadar büyuk. hala inanamıyorum ama ben hamileyim. :)
ayyyyyyyyyy canım nasıl sevindim anlatamam sana .inanmazsın sevinçten hem ağladım hem okudum...rabbim dualarını kabul etti.... inanmazsın o kadar mutlu oldumki anlatamam... canım çok tebrik ederim..rabbimden ümit kesmemek gerekiyor demekki....bende meryem suresinin yarın son günü .... ama bugün adet gördün..yerime arkadaşım okuyacak adetim bitincede orucumu tutarım...inşallah bu son adetim olurda bende veririm mujdeyi... hala şoktayım canım okadar çok sevindimki...kız inanmazsın hep içime doğuyordu...bu kız bu ay hamile kalacak diye....
rabbim sen nelere kadirsin sen bizleri daha bekletmeden tez zamanda nasip et...aminnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?