saol canim...seninde bayramin mübarek olsun....hamd olsun iyiz....hamilelik iyi gidiyor...öyle mide bulantilari felan yok Allaha sükürler olsun...
ben daha cinsiyetini ögrenmedim, bidaha öbür ay gitcem doktora...o zaman ögrenirim belki...sende baya ilerlemisin masallah 17 hafta....yariya az kaldi...
insallah bebislerimiz saglikli bi sekilde gelirler...Allaha emanetisn
nzmyhn kız kaynanandan ayrılamadın bakıyom........ sizler nasılsınız kızlar....... ben hamdolsun iyiyim...mide bazen zorluyo kusuyorum ama olsun ... iyiyiz artık şükür...
cumanız mübarek olsun kızlaaarrrrrrrrrrr
GELİNCİĞİM evet toparladım canım saolasın..iyiyim hamdolsun..... sen nasılsın..... ekim geldi az kalmış demekki.. sabırlı ol gülüm.inşallah hayırlıyla verecek rabbim..... zaten sabrımızı sınıyor.imtihanımız bu .... hayırlı haberlerini bekliyoruz canım..
Gelincik... Canim benim hakkinda hayirlisi insallah.. Engeller kalksin hersey cok guzel olacak insallah,rabbim tez zamanda gondersin mucizeni insallah..
Bu arada bi yonden sanslisin tedavinin agirligini uzerinden atmis olursun,ve igneydi suydu buydu demeden donmus mucizelerine kavusursun insallah .. Allahim isteyen herkesin yuzunu bi an evvel guldursun.. Amin...
NZMYHN ... Aleykum selam hosgeldin kiz,nerelerdesin Kaynanandan ayrilamadin herhalde ne kadar ozlemissin laelaelaelaelae
Canim arkadaslarinda dedigi gibi,bencede laf soyletmemek icin soylemistir onu.. Ee seni sormali sen nasilsin neler yaptin bayramin nasil gecti?? Benim bayramin cok guzel gecti diyemem,cunki ailemden uzaktayim,ve avrupada bayramlarin acikcasi pek tadi yok,o atmosferi yasayamiyoruz.,,
Benim bebis iyi gibi,yani en son 11. haftada gitmistim bir sonraki ultrason 20.hafta daha var,yani simdilik neler yapiyor nasil bilemiyorum.. Iyidir insallah :)
Ee canim,sen napacaksin bi sonraki tedavi icin palnlarin nedir,yada ne zaman merak ediyorum..??
evet canım iğne felan olmayacak çok şükür yeteri kadar iğne oldum valla tedavim bitmesine rağmen eski sağlığıma kavuşmak için 2 iğne daha kullanmıştım.
neyse o günler geçti dediğin gibi tedavinin o ağırlığı gitti üzerimden hayırlısı bakalım..
sizlerin arkasından yetişmek istiyorum:kedi:
11.haftadan 20.haftaya 9 hafta var.mihriban bizim burda 4 haftada bir gidiliyor doktora.orda neden öyleki...
Kizlar... Mart ayinda dogum yapacaklarin cogunun bebisleirnin cinsiyeti ERKEK.. Mart ayi anneleri topiginde baktimda.. Benimki ne acaba cok merak ediyorum..
Kayra seniki neydi ,biri KIZ´di sanirim digeri ne zaman belli olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?