Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

Zaman geciyor valla,simdi bende onu nezaman hissedecegim heyecani basladi.. Insallah yakinda tekmelerinide hissederim :)

Tanyeli ...

Masallah sende baya ilerlemissin, demek kiz yegenimiz geliyor ayy yerimmm ben onuu.. Cok seviyorum kiz cocuklari boyle cicili bicili giydirirsin insallah yakinda... :)

Kizlar dikkatimi cekti mart annelerinin cogunun bebislerinin cinsiyeti KIZ sanki.. Dur bakalim henuz ogrenmeyenlerinki ne olacak :))

Hiram ...

Canim,nasilsin iyisin insallah.. ? Insallah bebisleri iyidir canim.. Allah saglik sihhat versin butun bebislerede.. Seninkilerin cinsiyeti bellimi ??

nzmyhn kız kaynanandan ayrılamadın bakıyom........ sizler nasılsınız kızlar....... ben hamdolsun iyiyim...mide bazen zorluyo kusuyorum ama olsun ... iyiyiz artık şükür...

nzmyhn kız kaynanandan ayrılamadın bakıyom........ sizler nasılsınız kızlar....... ben hamdolsun iyiyim...mide bazen zorluyo kusuyorum ama olsun ... iyiyiz artık şükür...

Kayracığım iyi olmana çok sevindim. Sorma o mide bulantılarını.... Ben salı gününden bu yana yediğim herşeyi dakikasında çıkarıyorum. Su içmek istiyorum onuda çıkarıyorum diye içemiyorum. Bu da beni çok bitkin düşürüyor. Hiç çalışamıyorum. Eğer hafta sonuna doğru geçmezse serum verecekmiş doktor şimdilik bekleyelim dedi. Çıkarmaktan başımda zokluyor, inşallah en kısa zamanda bunu da atlatırızda özlemini çektiğimiz hamişliğin tadını çıkarırız.... opuyorumnanaktan

ben geldimmmmmmmmmmmmm............................selamünaleyküm....................................
herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun.........................
nasılsınız????????
kız benim kaynana millete ne demiş biliyonuz mu????benim gelin somya kaldırmış bebegi düşürmüş.......anaaa millet bana hiç somya kaldırılırmı diye kızıyoooooooooo:gitme:

eee sizler neler yaptınız bu aralar??????????hamişler bebişlerle aranız nasıl gidiyo?????????kız meraktan çatlıycam galiba ben siz dogurana kadar...............hemen dogar dogmaz koyun bebişlerimizin fotolarını lütfennnnnnnnnnnnnn

yaşlılar işte bence niyeti kötü değil aslında............................... tutmamış dese elalem işte hakkında konuşacak gelini kısır şu bu diyecek...... demesinler diye öyle demiştir... kaynanalar gelinlerini sevmezler ama lafda söletmezler.....

mrb arkadaşlar. geçmiş bayramınız mübarek olsun. nasılsınız?
kayracım maşallah iyisin toparladın kendini inşallah.
nzmycim bu durumda gülünürmü kızılırmı bilemedim doğrusu :)ama kayranında dediği gibi kötü niyetinden söylememiştir bencede..
amandacım geçmiş olsun canım. belli bi süre sonra geçermiş benim yakınlarımda da senin durumunda olanlar vardı sonraki aylarda çok rahat ettiler bi sorunları kalmadı sen yeğenimize iyi bak..
beni sorarsanız ben hala mucizeme kavuşamadım. oracıkta donup kaldı yumişlerim. biran önce kavuşmak istiyorum ama hep bi engel çıkıyor. Allah nasip edersen ekim ayında transferim yapılacak inşallah.dualarınızı eksik etmeyin ne olur. beklemek çok zor inanın ama sabretmeye çalışıyorum gücüm yettiğince... hayırlısı böyle diyorum ne gelir elden başka...

cumanız mübarek olsun kızlaaarrrrrrrrrrr

GELİNCİĞİM evet toparladım canım saolasın..iyiyim hamdolsun..... sen nasılsın..... ekim geldi az kalmış demekki.. sabırlı ol gülüm.inşallah hayırlıyla verecek rabbim..... zaten sabrımızı sınıyor.imtihanımız bu .... hayırlı haberlerini bekliyoruz canım..

NZMYHN ... Aleykum selam hosgeldin kiz,nerelerdesin Kaynanandan ayrilamadin herhalde ne kadar ozlemissin laelaelaelaelae
Canim arkadaslarinda dedigi gibi,bencede laf soyletmemek icin soylemistir onu.. Ee seni sormali sen nasilsin neler yaptin bayramin nasil gecti?? Benim bayramin cok guzel gecti diyemem,cunki ailemden uzaktayim,ve avrupada bayramlarin acikcasi pek tadi yok,o atmosferi yasayamiyoruz.,,

Benim bebis iyi gibi,yani en son 11. haftada gitmistim bir sonraki ultrason 20.hafta daha var,yani simdilik neler yapiyor nasil bilemiyorum.. Iyidir insallah :)

Ee canim,sen napacaksin bi sonraki tedavi icin palnlarin nedir,yada ne zaman merak ediyorum..??

Gelincik... Canim benim hakkinda hayirlisi insallah.. Engeller kalksin hersey cok guzel olacak insallah,rabbim tez zamanda gondersin mucizeni insallah..
Bu arada bi yonden sanslisin tedavinin agirligini uzerinden atmis olursun,ve igneydi suydu buydu demeden donmus mucizelerine kavusursun insallah .. Allahim isteyen herkesin yuzunu bi an evvel guldursun.. Amin...

çok sağol kayracım. inşallah sizlere güzel haberler verebilirim canım. dualarını eksik etme.

evet canım iğne felan olmayacak çok şükür yeteri kadar iğne oldum valla tedavim bitmesine rağmen eski sağlığıma kavuşmak için 2 iğne daha kullanmıştım.
neyse o günler geçti dediğin gibi tedavinin o ağırlığı gitti üzerimden hayırlısı bakalım..
sizlerin arkasından yetişmek istiyorum:kedi:

11.haftadan 20.haftaya 9 hafta var.mihriban bizim burda 4 haftada bir gidiliyor doktora.orda neden öyleki...

Evet canim cok iyi,bu sekilde bedeninin direnci filan hepsi daha yerinde olur,zaten trasnferden oncede vitaminlerini filan eksik etme,cok saglikli beslen,insallah yetiseceksin arkamizdan canim.. :1hug:

11.haftadan 20.haftaya 9 hafta var.mihriban bizim burda 4 haftada bir gidiliyor doktora.orda neden öyleki...

kiz burda,toplam hamielik boyunca zaten 2 defa gidiliyor,aslinda gidebiliriz ama ozele giriyor 50 euro normal renksiz ultrason,diger renkli ve 3 boyuntluda en az 75 euro. Yani baya pahali,aslinda bekleyecek sabrim kalmadi ama,surda 3 hafta daha sabredeyim diyorum .. Hayirlisi Allahtan,ama insan merakda etmiyor degil hani,gelisimi filan nasil iyimi diye.. :uhm:

Kizlar... Mart ayinda dogum yapacaklarin cogunun bebisleirnin cinsiyeti ERKEK.. Mart ayi anneleri topiginde baktimda.. Benimki ne acaba cok merak ediyorum..

Kayra seniki neydi ,biri KIZ´di sanirim digeri ne zaman belli olacak

selam kızlar temmuz annesi olamadım ama doğal yollardan eylül annesi oldum sanırım.

hamileyim. bende inanamadım dün akşamdan beri yüz tane sebep uydurdum yanlışlık vardır diye ama bugün keseyi gördüm.

bundan sonra tüm dualarım bizler gibi isteyen tüm kardeşlerime rabbim sırasıyla hepsine göndersin inşallah mucizelerini.

benimki mucize çünkü 2 kapalı tüple doktorların tüp bebek haricinde hamile kalamazsın dedikleri ben bile anlamadan gebe kalabiliyorsam bu Rabbimin mucizesi değilde nedir.

41 meryem suresini okurken daha yarısındayken hamile kalıvermişim. rabbimin rahmeti şevkati ne kadar büyuk. hala inanamıyorum ama ben hamileyim. :)

yaaaaaaaaaaaaaaaa....ne güzel bir haber bu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.........................bugün bundan daha güzel bir haber olamazdı.....

gözün aydın...eşininde seninde gözün aydın gülüm benim.............. o kadar buruk bir sevinç yaşıyoruz ki temmuzda hamile kalanlar .......... bu haberler bizi gerçek mutlulupa ulaştırıyor inan..... hep beraber başladığımız bu yolda biz pozitif siz negatif alınca inannın sevincimiz yarımdı.inşallah nzmyhn gelincikin haberleriyle dahada mutlu olacağız..................

canım arkadaşım benim..... bak demedimmi hayırlı zaman var diyeeeeeeeeeeee......... rabbim ne büyük ne merhametli..... sonsuz hamd olsun................................... inşallah nzmyhn gelincik rabbim onalrada ve tüm kardeşlerimizede göster ....................................

Kizlar... Mart ayinda dogum yapacaklarin cogunun bebisleirnin cinsiyeti ERKEK.. Mart ayi anneleri topiginde baktimda.. Benimki ne acaba cok merak ediyorum..

Kayra seniki neydi ,biri KIZ´di sanirim digeri ne zaman belli olacak

17 ekimde belli olur inşallah..... bacım burda ücretsiz ultrasona giremiyoruz ki. her ay ücretli... benim her ay doktora verdiğim en az para 150 tl.............

anaaaammmmmmmmmmmmmmm anammmmmmmmmya bu müthiş ya bu ne böyle akşam akşam......ya bu bu kızzzz momiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!bu
bu haber böylecik verilirmi????????????
kocaman butonlarla yazcaktın..........olmadı davulla...............
ALLAHIM sen büyüksün...................sana binlerce şükür olsun...........agaçların yaprakları adedince..............çok mutluyum........çok mutluyum........
yoksa benmiyim hamile olan...............oley ya oley ya oley yaaa................
budur işte budur...............seni mihribandan sonra ikinci süpriz anne ilan ediyoruz.............seni seviyoruzzzzzzzzz ve tabiii bebişimizide.............

kayracım canım sagol kardesim.... rabbimin rahmeti o kadar büyük ki. dualarımız dualarınız olmasa gelmezdi bu mucize bana....

2. denemeye gerek kalmadan 2 kapalı tüple benim için OL demiş rabbim. daha ne isterim.

nzmyhn gelincik dualarımda hep varsınız. her gece ellerimi açıp okurken sizide geçiriyorum içimden.

inşallah rabbim sizede bekletmeden kolaylıkla verecek mucizelerinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…