Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

canım çok sevindim.Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.

arkadaşlar nasılsınız.ben pek nete giremiyorum.çok fazla kasık ağrım var.geçirdiğim rahim operasyonlarından dolayı dedi dr.hep yatıyorum.

Kızçeler günaydın,

Yaaaa ikili test yaptırmadınız mı? Hiçbir bilgi yazmıyorsunuz?
Eğer yaptırdıysanız testten ne kadar sonra Dr.tekrar muayeneye çağırdı. Benim dr. test sonucun iyi çıkarsa 3 hafta sonra gelirsin dedi. Allaha şükür test sonucum iyi çıktı. Şimdi bekle ki zaman geçsin. Elimden olsa her hafta gideceğim. Çok merak ediyorum sürekli görmek istiyorum bebişimi... Sizce bir anormallik mi var bende :kedi:

mihriban sayfadasın seni görünce çok sevindim..........nasılsın kardeşim...........

Tanyeli gecmis olsun canim... Allah sifani versin.. Insallah tez zamanda atlatirsin bu agrilari..

Amanda...

Canim ben hic bir test yaptiradim, kan grubu/ hiv / seker .. testi disinda..
Onun icin birsey diyemeyecegim,doktor sordu istermisiniz diye bizde hayir dedik)(Down syndrome ).. Zaten risk cok yuksek degil sizin yasinizdakiler icin dedi (bu arada yasim 26) . Hakkimizda hayirlsii insallah..

O bebegi surekli gorme istegi hepimizde var sanirim,bizler biraz zor buldugumuz icinmidir nedir bilemiyorum,cok sabirsiziz,ben ultrasona gitrdigimin ertesi gunu hemen,nasil gececek bu 4 hafta diye simdiden gun saymaya basladim :)) Yani biraz pskopat gibi oluyor insan :) Cevremdekilerde boyle birsey gormedim ben yaa ..

yim canim benim sen nasilsin nasil gidiyor... ??/ Ne zama tedavi dusunuyorsun bir daha ??..( insallah hic gerek kalmaz )

amanda ikili test yapılmadı bana.... yani kanda bakılmadı.... ultrasondaki zaten bakılıyo ense ölçümü.... ikili test kandan ve ultrasondan bakılıyor...

ben yaptırdım ikili test epey oldu 1 ay sonrada 3 lü test var şükür benimde iyi çıktı sonucum

kayracım bişey sorcam bizim muhtemel doğum hangi aya geliyor doktorun bişey söyledimi mart faln diye

amanda ikili test yapılmadı bana.... yani kanda bakılmadı.... ultrasondaki zaten bakılıyo ense ölçümü.... ikili test kandan ve ultrasondan bakılıyor...

canım dr banada yapmadı üçüz gebelikten teke düştüğü için değer yüksek çıkar doğru sonucu vermez dedi.diğer iki kese küçülene kadar hormon salgılamaya devam ediyormuş.üçlü test yapalım dedi.test sonucu iyi gelirse rahim agzı dikişi atcak iki kez rahim operasyonu geçirdim diye riske atmayalım dedi.

canım bebeği görme isteği hepimizde var.ben kalp atımı varmı acaba birşey oldumu bugün moralim bozuktu bebek etkilendimi diye düşünüyorum.

kayracım bişey sorcam bizim muhtemel doğum hangi aya geliyor doktorun bişey söyledimi mart faln diye

doktor bişey demedi...tek bebek olsa mart ayını bulurduk hiramcım ama..sanırım şubatta olur.... ama yinede çok erken gelmezler inşallah..... 36.haftaları görsek iyidir sanırım.ikiz annelerinin tecrübelerine dayanarak söylüyorum..

Merhaba kizlarrrrrrr,nasilsiniz bakalim??? Forum gene arkalara kaymis.. lmaz: Hic kimse yazmiyor yaa..

Siz ikili uclu testden bahsediyorsunuz,ben hicbirini yaptirmadim,ama simdi kafama takildi.. Eger,olculer istedigimiz gibi gelmezse ne yapiliyor ne oluyor anlamiyorum ben tam olarak ???

Ha bu arada,oglusumu iki gundur cok net hissediyorum tekmeliyor süprizzzzz yaramazmi olacak ne :)), bazen erken degilmi diyorum,ama bu gaz maz degil anacim resmen cok degisik farkli birsey.. ...

ne güzel mihribancığım.... hamileliğin en güzel zamanları başladı.tadını çıkar.ağrılarını sancılarını dinleme..çünkü karnın gerilmeye başladı yakında ağrılar sancılar başlayacak... onları duymazdan gel... bebeğinle konuş oseni duyuyor hissediyor... bir kadının ömrü boyunca yaşayabilecei en güzel zamanları yaşıyorsun... ben henüz net olarak hissedemiyorum... bir kaçhafta sonra başlar sanırım... acelem yok.. bir daha hamile kalma gibi bir lüksüm yok onedenle sadece kendimi dinliyorum.. gizden günler bir daha gelmeyecek..tabi başka güzel günler gelecek inşallah evlatlarla ama hamilelik başka.... hepinize söylüyorum... hamileliğin tadını çıkarın... kimselere takılmayın... mesela çok mızmızsın çok yiyorusun az yiyorsun biz böylemiydik hamleyken şu kadar iş yapardık.......vb..laflarla moralinizi bozmayın.... sizden başkası yokmuş gibi davranın... yatın dinlenin ...bebeğinizin ve kendinizin hayatını sağlığını tehlikye sokacak herşey hariç canınınız ne istiyorsa onu yapın.... ağrılarınızı sancılarınızı.kusmalarınızı. hamilelik şikayetlerini kendinize dert edip eşinize ve kendinize dünyayı dar etmeyin... unutmayın..hayatta çok kez hamile kalınmaz... meşakkatlaeri olacak tabiki.. ama siz güzel yönlenirini düşünün güzel vakit geçirin... size uzun gibi elebilir ama çok kısa bir süre aslında.... bebeğiniz 2 yaşına gelince belkide daha önce göreceksiniz özleyeceksiniz....

ama bu anları yaşadıkça tevekkülü yani bunları bize yaşatanın rabbim olduğunu unutmayın.. daima şükredin ve tevevkküle birlikte olmayanlarında hamile olmaları için dua edin....dualarınızın rabbimin katında hamile olduğunuz için öncelikli olduunu unutmayın.....

Kayra......
Evet gercekten cok guzelll,cok farkli birsey dedigin gibi hamile oldugumu yeni yeni anliyor idrakina variyo gibiyim.. Onu hissetmek,cok guzel birsey,dedigin gibi belkide bir daha nasip olmayacak birseyi yasiyorum diye dusunuyorum bazen.. Kim bilir Allahu alem..

Allahtan,cevremde o dedigin insanlardan cok yok.. Daha dogrusu gorustugum cok fazla insan yok iki insan disinda.. Onlarda zaten,bana negatif duygular getirecek hic birsey soylemezler,sadece yureklendirirler.. Disardaki insnlarla selam kelam okadar,insan zaten bu devirde kimseye guvenemez hale geldi..
Selam veriyorsun borclu cikiyorsun. Insanlar birbirini kirmaktan,birbirine zarar vermekten zevk alir hale gelmisler.Onun icin cok fazla insanla muhatap olmak istemiyorum.. Ben kirmaktan,kirilmaktan cok korkarim,ama insanlar cok curetkar yaa,nasil karsimdakini didiklerim diye firsatini kolluyorlar.. Allah islah etsin,ne kotu birsey..

Aynen dedigin gibi yapiyorum,valla keyfime gore,tadini cikarmaya calisiyorum.. Cok sukur biraz halsizlik uyku hali disinda sikayetim yok ..

Cocugum yakinda duymaya baslayacak beni insallah,neler yapabilirim onun icin simdi,nasil egitmeye baslayabilirim diye dusunuyorum.. Yani en azindan Allah kelami duymasini istiyorum,acaba simdiden etkilermi bunlar..???

Rabbim bu duygulari yasamayi isteyen herkeslere nasip etsin,Rabbim kimseyi darda koymasi insaallah.. Bizimde ne olacagimiz belli degil hayirlisi olsun hakkimizda.. ALLAHIM,tedavide olanlar,olmayanlar isteyen herkes ama herkese nasip etsin evlat sahibi olmayi..

Kizlar oglum icin,isim araniyor... tavsiyelerinizi bekliyorum..

Benim aklimda.. bi kac isim var.

Bilal
Suheyl
Samil

Sizlerinde fikirlerini bekliyorum... a.s.

Hmm,kayrada guzel evet... Allahin lutfu anlaminda olduguna eminmisin,ben o sozluklerdeki isim anlamlarina pek guvenmiyorum.. Dur bir arastirma yapayim.. Ecr (in)lutuf,hediye,karsilik anlaminda oldugunu biliyorum,ama Kayrayi duymamistim.. Kulaga cok hos geliyor,ama anlamindanda emin olmak istiyorum.. :) .. Bazilari kafasina gore isimlere anlam yukluyorlarmis.. Sahabe ismi olmasini istiyorum.

Aslinda Muhammed Suheyl istiyorum.. ama bilmiyorum.. Muhammed isminide coook istiyorumm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…