selam kızlar temmuz annesi olamadım ama doğal yollardan eylül annesi oldum sanırım.
hamileyim. bende inanamadım dün akşamdan beri yüz tane sebep uydurdum yanlışlık vardır diye ama bugün keseyi gördüm.
bundan sonra tüm dualarım bizler gibi isteyen tüm kardeşlerime rabbim sırasıyla hepsine göndersin inşallah mucizelerini.
benimki mucize çünkü 2 kapalı tüple doktorların tüp bebek haricinde hamile kalamazsın dedikleri ben bile anlamadan gebe kalabiliyorsam bu Rabbimin mucizesi değilde nedir.
41 meryem suresini okurken daha yarısındayken hamile kalıvermişim. rabbimin rahmeti şevkati ne kadar büyuk. hala inanamıyorum ama ben hamileyim. :)
amanda ikili test yapılmadı bana.... yani kanda bakılmadı.... ultrasondaki zaten bakılıyo ense ölçümü.... ikili test kandan ve ultrasondan bakılıyor...
Kızçeler günaydın,
Yaaaa ikili test yaptırmadınız mı? Hiçbir bilgi yazmıyorsunuz?
Eğer yaptırdıysanız testten ne kadar sonra Dr.tekrar muayeneye çağırdı. Benim dr. test sonucun iyi çıkarsa 3 hafta sonra gelirsin dedi. Allaha şükür test sonucum iyi çıktı. Şimdi bekle ki zaman geçsin. Elimden olsa her hafta gideceğim. Çok merak ediyorum sürekli görmek istiyorum bebişimi... Sizce bir anormallik mi var bende :kedi:
kayracım bişey sorcam bizim muhtemel doğum hangi aya geliyor doktorun bişey söyledimi mart faln diye
ne güzel mihribancığım.... hamileliğin en güzel zamanları başladı.tadını çıkar.ağrılarını sancılarını dinleme..çünkü karnın gerilmeye başladı yakında ağrılar sancılar başlayacak... onları duymazdan gel... bebeğinle konuş oseni duyuyor hissediyor... bir kadının ömrü boyunca yaşayabilecei en güzel zamanları yaşıyorsun... ben henüz net olarak hissedemiyorum... bir kaçhafta sonra başlar sanırım... acelem yok.. bir daha hamile kalma gibi bir lüksüm yok onedenle sadece kendimi dinliyorum.. gizden günler bir daha gelmeyecek..tabi başka güzel günler gelecek inşallah evlatlarla ama hamilelik başka.... hepinize söylüyorum... hamileliğin tadını çıkarın... kimselere takılmayın... mesela çok mızmızsın çok yiyorusun az yiyorsun biz böylemiydik hamleyken şu kadar iş yapardık.......vb..laflarla moralinizi bozmayın.... sizden başkası yokmuş gibi davranın... yatın dinlenin ...bebeğinizin ve kendinizin hayatını sağlığını tehlikye sokacak herşey hariç canınınız ne istiyorsa onu yapın.... ağrılarınızı sancılarınızı.kusmalarınızı. hamilelik şikayetlerini kendinize dert edip eşinize ve kendinize dünyayı dar etmeyin... unutmayın..hayatta çok kez hamile kalınmaz... meşakkatlaeri olacak tabiki.. ama siz güzel yönlenirini düşünün güzel vakit geçirin... size uzun gibi elebilir ama çok kısa bir süre aslında.... bebeğiniz 2 yaşına gelince belkide daha önce göreceksiniz özleyeceksiniz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?