Herkese Merhaba,
Nasılsınız bakalım anneler ve anne adayları. Ben yoğun bir şekilde çalışıyorum. Bu nedenle sizlerle sohbet etme tadından mahrum kalıyorum. İnanmayacaksınız ama benim bulantılarım azalsada hala devam ediyor. Özellikle bugün yine tavan yapmış durumda, şimdiden iki kere çıkardım. Allah sonumuzu hayırlı etsin...
bazı insanların 9 ay devam ediyor.inşallah seninkide öyle değildir..benimkiler bitti sayılır..arada bir oluyor...geçen haftaya kadar kusuyordum.şurda bir haftadır rahatım.
slm kızlar bende Kuran okuyorum dinlemeleri için ayrıca bulantım benim ilk günden beri var sabahları mutlaka çıkıyor ama akşamları şükür kalmadı
bende şiddetli baş ağrısı başladı sizdede varmı burun kanaması birde zor nefes alıyorum özellikle akşamları tabi birde 5 kilo almışım 55 oldum biraz ara verdim yemeye ..
İnşallah 9 ay sürmez canım ya yoksa ben ne yaparım. Hiç birşey yiyemiyorum. Yediğimde anında çıkıyor. Daha hiç kilo almadım. Tedavi öncesi 50 kiloydum, tedavi sonrası 53 kilo oldum şimdi ise 50-51 Kilo arasında gidip geliyorum.
Birkaç gün öncesi daha iyidi bayağı azalmıştı bulantı, uyku hali ama bu hafta tekrar geri geldi. Şimdi de 16.haftadan sonra geçer rahat edersin diyorlar. Bekleyip göreceğiz... Allah başka dert vermesin kızlar........
55 le tedavi başladım.58 oldum...kusmalarla geri 55 oldum..şimdi ise 57 58 civarındayım..... korkma normal yani....
bende bisey sorcam ya...ben 58 kiloyla hamile kaldim...simdi 62,3 olmusum...ya bu fazla degilmi benim haftama göre...kitaplara bakiyorum...yok 16. haftada dahalik 2,5 kilo alinmasi gerekiyormus....bense masallah ha bire artis var...doktorum bana kizcak galiba...ama napim...mide bulantisi olmadi bende...yedim yedim bu ay birden kilo aldim...cok sasirdim...ya...hep esimin sucu
Yok canim,fazla almamissin,5 kiloya kadar normal sayiliyormus ustelik fazla kilonda yokmus hamiel kalmadan once,bence super gidiyorsun merak etme.. Bende 62 ile basladim 2-3 kilo arasinda gidip geliyorum,zaman zaman cikardigim icin..
bende bisey sorcam ya...ben 58 kiloyla hamile kaldim...simdi 62,3 olmusum...ya bu fazla degilmi benim haftama göre...kitaplara bakiyorum...yok 16. haftada dahalik 2,5 kilo alinmasi gerekiyormus....bense masallah ha bire artis var...doktorum bana kizcak galiba...ama napim...mide bulantisi olmadi bende...yedim yedim bu ay birden kilo aldim...cok sasirdim...ya...hep esimin sucu
saol canim benim....normalse sorun yok...benim göbegim cikti baya...gören 5-6 aylikmi diye soriyor...:1shok: yok diyom dahalik 4. aya yeni bastik...bakalim insallah 9 ayamiza kavusursak ne kadar sisko olcam...daha 2 hafta var kontrolüme.......o zaman insallah cinsiyetini de ögreniriz....isim düsündünmü ?
Benimkide cikti biraz,disardan belli oluyor artik... Isim olarak Muhammed suheyl geciyor icimden ama tam kesin karar vermedik daha ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?