Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

hiramcım hadi gözün aydın olsun canım........güzel bence yumurta sayın inşaallah........hayırlısıyla güzel büyürde yumoşların sana bebiş olarak tekrar geri gelirler.............

Bende,ayin 21.de primoluta basliyorum insallah... Temmuzun 1.ni iplee cekiyorummm,heyecan dorukta kizlar hadi insallah hepimizde guzel haberler veririz burdan... zemuszemus
amin canım inşaallah....o dedigin igne gonalf mi lucrin gibi bişeymi...............adını duymadımda.......heyecanımız gerçekten çogalıyooooo

yaa kizlar size bir sorum var dr um bana her ihtimale karsi antibiyotik verdi simdi ben bu ay hem dogum kontrol hapi hemde de antibiyotik kullanacagim inssaallah temmuzun 7 sinde dee basliyacagiz sizinde dr unuz size anibiyotik verdimi tup bebek tedavisine baslamadan once

canım bize reçetede antibiyotik yazmış ama biz onu kullanmaya yumurta toplamadan birkaç gün önce başlıcaz.....hoş başlamakla bitirmemiz bir olacak........çünkü tek kullanımda bitirecekmişiz...yani tek doz olarak iki tableti aynı anda içecez....belki sizinki tedbir olsun diye verdi

NZMYHN

Canim primolut,adet sokturucu.. Bende polikistik over oldugu icin duzenli adetim yok onu 7 gun kullaniyorsun 3-5 gun sonrasi adetini sokturuyor :) Temmuzun 1'e denk gelmesi icin vermis doktor.

Kizlar bu arada,bana antibiyotik yazmamis doktor. Antibiyotigi ne icin veriyorlar ??? Gerci belki bana turkiyeye varinca verecektir,simdilik yazdigi PUREGON 300,ORGALUTRAN,OVITRELLE,PREGNYL.. .

saolun kızlar ilk iğnemi vuruldum 1.5 olduğu için kendim vuramıyorum hastaneye gidiyorum 3 gün 112.5 vurulup kontrole gidecem ben saçımı lucrinden önce boyattım nolur nolmaz diye :)

Niyeki 1.5 olunca ne oluyorki?? benim bildigim kendimiz vuracakmisiz igneleri yaniliyormuyum?? CADIARZU Vay uyaniiik vay demek sen boyattin ohh.. Ya bende rofle attirmak istiyorum,ama turkiyede yaptirmak istedigim icin mecburen beklemek zorundayim,kiz acaba puregon kullanirken yasakmidirki ..??? :uhm:

Huuuu huuuuuu ??!!! KIZLARR , bu ilaclari kullanirken sac boyamak varmiiii :uhm:

Bellimi olur canim belki hamis olurum,ozaman boyatamam saclarimi simdiden bi kendime ceki duzen vereyim dedim ehu ehu ehu zemuszemus

kızlarrrrrrr hepinize günaydınlar hayırlı tedavilerrrrrrrrrr herkesler çok iyidirler inşallah. hamile olan arkadaşlarımızada bebekleriyle birlikte sağlıklı günlerrrrrrrrr.herkesin günü aydın ,ömürleride aydınlıklar içinde geçsin...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bana da dün yazdı doktor antibiyotik ama şimdi kullanmayacaksın dedi. Adetin 3.günü gittiğimde söyleyecekmiş ne zaman kullanacağımı.

Tedbir amaçlı veriliyormuş vucudumuzda enfeksiyon varsa onu tedavi etsin diye hem erkek hem kadın kullanıyormuş.

Bana da dün yazdı doktor antibiyotik ama şimdi kullanmayacaksın dedi. Adetin 3.günü gittiğimde söyleyecekmiş ne zaman kullanacağımı.
Tedbir amaçlı veriliyormuş vucudumuzda enfeksiyon varsa onu tedavi etsin diye hem erkek hem kadın kullanıyormuş.
Bu arada ovitrelle ile pregnyl aynı ilaç ikiside yumurta çatlatmak için kullanılıyor sana niye ikisini de yazmış anlayamadım

iyiyim elhamdülillah...sen nasılsın......ben dün biraz kötü oldum.daha geçen sene evlenen bir kız henüz 18 yaşında.4-5 ay önce bebegi oldu.bir cümle etti ve benim kalbimi hakikaten kırdı.belki öyle demek istemedi ama ben belkide 7 yıldır hasretle bebek bekledigim için çok incindim............gece falan agladım durdum.yani ben böylelerine şaşıyorum.bebek özlemi çeken insanların halini hiç düşünmediler miki??????hiç kırılır falan diye akıl etmiyorlar.......şimdi daha az aklıma geliyo fazla üzülmüyorum....

Hmm,anladim,ozaman bende sorayim bi doktoruma antibiyotigi iyi fikir aslinda...

Canim valla bende anlamadim bize turkiyeden,recete gonderdi doktor. hem pregnyl var hem ovitrelle bak canim soyle yaziyor ...

PUREGON 300 IE
Gunde 0.25 mg Orgalutran
Ovitrelle 250 mcgr 1 kutu
Pregnyl 5000 IE (1 defalik)

Aynen bu sekilde yaziyor valla bende anlamadim internetten arastirdim,ovitrelle ile pregnyl ayni sey diye yaziyo yani catlatma ignesi diye geciyor.. Bana niye iki farkli sey yazdi anlamadim?? Gidince soreacam artik....

nyzmhan ben bitirdin salatı 4444 e tamamladım yarım kalmasın diye saol bu arada inş güzel büyür yumurtacıklarım

selam arkadaşlar neber ............nzmyhn uzulme canım boşver sen densızlerı yaşamayan ne bılsın.................ooooooooooo herşey derler............boşver canım rabbım kımseyı zorda komasın ınşşşşşşşşşş

benimki hazır iğne değil toz olunca kendin hazırlıyorsun zor yani tatlımmm

kızlar bu arada sonunda ananas buldum şimdiden yemeye başladım tadı çok güzelmişkaydirigubbakcemile3

nyzmhan ben bitirdin salatı 4444 e tamamladım yarım kalmasın diye saol bu arada inş güzel büyür yumurtacıklarım

canım Allah razı olsun..bende oumuştum 44ünü....artık tekrar başlattıgımıza ekleyelim benim okudugumu.....amin canım inşaallah en güzel olgunluga erişir yumoşların.........
ve bütün temmuz mucizesi bekleyen hanımların yumoşlarını...........:Saruboceq:

Kizlar,birazcik arastirdimda internetten... Ovitrelle ile pregnyl arasindaki fark... Pregnyl kalcadan vuruluyormus.. Ovitrelle,karindan vuruluyormus.. Bu durumda ovitrelle,daha iyi gibi.. Haa birde ovitrelle daha pahaliymis pregnyle gore.. Baya bi fiyat farki soz konusuymus,birde ovitrelleyi kendinde evde yapabilecegin icin hastalar icin bazen daha kolaylik oluyormus, cunki bazen geceye filan denk gelebiliyormus igneyi vurmamiz gereken saat.

Bence benim doktorum ikisinide kullanmak icin degil,ama duruma gore uygulama yapacak. Birde ben yurtdisindan geldigim icin hollandadan alacam ilaclarimi,burda direk sigortamdan paramizi geri almak icin belki onun icin ikisinide yazdirdi bilmiyorum... Yani ikisi ayni anda vurulmuyormus.

Neyse canlar benden bu kadar ben biraz daha arastirma yapacam :))
Kizlar harbiden catlicaaamm,bi hayirlisiyla baslayaydim su tedaviye,boyle Laptop recai gibi geziniyorum evde bilgisayar elimde kafamçokkarıştı

amin canım kardeşim..............gerçekten öyle bu hayat......nasrettin hocanın dedigi gibi damdan düşmeyen düşenin halinden anlar mı?????????????????????????

mihribanım artık takma kafana boşver...zamanı gelince hocaya sorarsın......hocam bu iki ilaçıdamı yapıcam diye.......çok sters yaptın yaaaaaa.....dur biraz bi rahatla bakalım.....nefes egsersizi yap bi....bir çay yudmla....bak bende gidip alıcam çayımı.................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…