Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

benimki hazır iğne değil toz olunca kendin hazırlıyorsun zor yani tatlımmm

kızlar bu arada sonunda ananas buldum şimdiden yemeye başladım tadı çok güzelmişkaydirigubbakcemile3

Kendimiz karisitramiyormuyuz bu tozlari,hergun hastaneye gitmekte gicik olur yaa.. Ay hepsidemi boyle toz halinde...??

Kizlar gonal f ile puregon arasindaki fark nedir,benim puregon.. Ama gonal fi cok duuyuyorum burda ??

mrb arkadaşlar, ne güzel başlamışınız sizler iğnelere ben bekliyorum uzun protokol olacağı için adetimin 21. günü bekliyorum.çok stresliyim bu aralar çok çabuk sinirleniyorum, çabuk ağlıyorum niye böyleyim bilmiyorum.içimde hiç tedaviye başlama hevesi yok oysaki zaman hemen geçse biran önce başlasam diye gün sayıyordum.sizlerde benim gibi oldunuzmu tedavinin stresimi acaba? içim sıkılıyor, daralıyorum napacağımı bilmiyorum. dua edin bana arkadaşlar dualarınıza çok ihtiyacım var.

Yok kiz kafama cok takmiyorum aslinda,sadece arastirayim bilgileneyim diye. Allaha sukur oyle asiri derecede korkmuyorum.. heuheuhe .. Sadece heyecan varrr kiiizz.. bebisslerimizz geliyor ayoooll sabirsizlaniyorum .. ne olursa olsun sonucta 1-2 hafta bizimle olacaklar insallah bir omur boyu bizimle olurlarrrrr aminnnnn... :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

NZHYNM... Baksana canim sende kapalisin herhalde dimi,canim sirkeci taraflarinda bildigin bayan kuaforu varmi yaaa?? ben istanbulun yabancisiyim ilk defa geliyorum yaa hicbiryeri bilmiyorum... Kuafor lazim bana,ama erkek girmeyecek... Bildigin bi yer varmi ya ??:uhm:

Canim hiiiiic SIKMA canini,hem ne gerek ne guzel bebislerine kavusacaksin insallahhh,bosver takma kafana olumlu pozitif ol rahat ollll,sonucta hersey olacagina varir sen cektigin SIKINTI stres yanina kar kalir.. BiraK HERSEY OLACAGINA VARIR .. Bende temuuzun birinde basliyorum ignelerime,heyecan var bendede... Birbirimize dua edelim insallah olacaktir,yer gok dua ile.. ama olmazsada bundada vardir bi hayr canim.. Rabbim gec versin guc vermesin insallah.. Tabi en yakin zamanda versin insalllaahhh.. Şeniz

kız kapalıyımda.....istanbulda degilim ki.kaydirigubbakcemile3....ama burdaki kızlardan bilen vardır herhelde.....seni süslü seni......

evet gelincik yaaa......inşaallah bebişlerini düşününce rahatlarsın.....onları kucagına alıp kokladıgını düşün......banyo ettigini falan.....hatta daha ötelere götür hayalini okuyup işe girdikleri günü..........o zaman heyecanlanırsın belkim.....

heyyyo Listede 35. sıradayım zemuszemus

yaş da 35 ....bi de İzmirli olsaymışım tam olucaktı kaydirigubbakcemile3

gerçi daha yumoşlar yeterince büyümedi 10.günümdeyim 13 mm hala :sinifsinif:

ooooooo maaşallah............sen erken sonuç alanlardan olacaksın canım ablam..............temmuzun başları gibi herhalde......
herkesin sonuç tarihleri az çok belli olunca tekrar liste yapalım inşaallah.....dualarımız seninle...

kız kapalıyımda.....istanbulda degilim ki.kaydirigubbakcemile3....ama burdaki kızlardan bilen vardır herhelde.....seni süslü seni......

Hmmm,yanlis adres ozaman :)) EEE nerdensin ozaman sen?? yazmiyorda? Seni gizemli kiz seniii :))... Aman napiyim kiz,uzun zamandir hep ayniyim,hamile olmadan bi degisiklik olsun diyorum.. Hem moral olur,kendimi simartmak istiyorum biraz hem tedavi esnasinda birazda moral olur zemuszemus (Hemende hamile oldum) Dereyi gormeden pacalari sivadik ama olsun,umit etmek guzel seydir dimi..

OoO,sen yolu yarilamissin,hadi hayirlisiii... INsallah buyurler,merak etme... hic takma kafana. Ona gore doz ayarlamasi yapacaktir doktorun.. Hadi kiz bize umut ol,soyle kocaaamaaan HAMILEYIM yazda sevinelim insallah... opuyorumnanaktan

teşekkür ederim nzmyhn kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
inşallah ilk sırada ben olurum :kedi:

aynen bende böyle düşünüyorum :jeyyar:
saç boyatıcam ama zararı var mı bu aşamada
gonal f ve Lucrin kullanıyorum

moral güzel şeyyy
en sevdiğiniz şeyleri yapın hihoyyyt

mihriban inşallah canım

ne güzel dedin dozayarlanacaktır tabii

:icecream:
dondurma ikram ediyim sana buyur cınımm

Ahhhhh caniiiimmm sagolasin havada sicak iyi gider dondurma opuyorumnanaktan Ha soyleee,SIKMA tatli canini hersey olacagina varir merak etme,onlar ayarlarlar sen takma kafana,keyfini cikar yakinda bebis geliyor :ecrin_bebek:

Aslinda bende bilmiyorum boyamak varmi diye,burda avazim ciktigi kadar bagirdim sordum boyamakkk varmi diye kimse cevap yazmadi anacim bilemiyorum klava: ... Insallah vardir kiz valla ne guzel olur .. Yanliz benim kuafor bulmam lazim erkeklerin girmedigi bi kuafor kapaliyim ben ,istanbulunda yabancisiyimmm.. Neyse baska forumlara bi soruyum bari ..

Bence de sen bir dr. sor. Benim de dün yazıldı ilaçlarım tabi herkesinki birebir aynı olmuyor. Bugün Lucrin'e başlayacağım. Hepimiz için hayırlısı olsun :Saruboceq:

Lucrin 5mgr
Puregon 300
Pregnyl 5000 amp
Zitrotek 500 mgr
Folbiol tb

Evet oyle yapacam artik canim,ama zaten doktoruma guveniyorum sonucta bi bildigi vardir mutlaka.. hem dedigin gibi herkesin sorunu farkli oldugu icin,tedavi sekilleride farkli oluyor kullandigimiz doz hersey farkli .. Hayirlisi olsun hakkimizdaaa .. onemli olan guzel sonuc alabilmek dimi..

kaydirigubbakcemile2 Hadi kizlar,hepimizde sisirelim insallah karinlarimiiiizziii.. :CüvCüv: heyyyt :)

canım bende iyiyim teşekkürler.evde biraz yapmam gereken şeyler var onları yapmaya çalışıyorum transfer gününe kadar çünkü ondan sonra yardımcı olacak kimse yok eşimden başka oda işe gidiyor..diyorumki kendi kendime işlerimi yapayım transfere kadar birde gebelik olursa inşallah inşallah inşallah dahakolay kolay yormam kendimi onun için yapmam gerekeni yapıyorum. evet benim eltim benden 2 sene sonra evlendi ilk 2 ay içinde gebe kaldı şimdi 1 yaşında oğlu var.etrafımdakiler yine öyle benden sonra evlenip çoçukları yanlarında koşanlar...
ALLAHIM ne olursun bizlerede o güzellikleri nasip et. bizlerinde yavruları bizimle beraber koşup oynasın bizleri bunlardan mahrum bırakma bizlerin yuvalarınada hayırlı evlatlar ver :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

mihriban, nzmyhn desteğiniz için sağolun canlarım.inşallah hepimizde teker teker hamişiz diye yazarız buradan.
suzidilara kayseridemi tedavi oluyorsun? sen epey yol almışın maşaallah. ilk güzel sonucu senden duyacağız kısmetse.

merhaba kızlar çoktan oldu size hiç göz atmıyordum allah hatminizi kabul etsin inşallah dualarınız kabul olur ben bu gün doktorumla konuştum temmuzdaki adetimle başlayacağız inşallah ankara tüp bebek merkezinde tedavi olacağım

sagol canım Allah razı olsun...............tedavin hayırlı olsun....hayırlı hamiş haberleri al inş.:CüvCüv:

kızlar . ben geldim. istanbuldayım ama tedavi yarım kaldı. eşimde sperm hiç yokmuş. 6 sene önce 2.milyon muş. şimdi 0 . duanıza ihtiyacım var.

canım uzuldum ya ama tese amelıyatı olabılır mutlaka bulunur sperm canım uzme kendını...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…