benimki hazır iğne değil toz olunca kendin hazırlıyorsun zor yani tatlımmm
kızlar bu arada sonunda ananas buldum şimdiden yemeye başladım tadı çok güzelmişkaydirigubbakcemile3
mihribanım artık takma kafana boşver...zamanı gelince hocaya sorarsın......hocam bu iki ilaçıdamı yapıcam diye.......çok sters yaptın yaaaaaa.....dur biraz bi rahatla bakalım.....nefes egsersizi yap bi....bir çay yudmla....bak bende gidip alıcam çayımı.................
mrb arkadaşlar, ne güzel başlamışınız sizler iğnelere ben bekliyorum uzun protokol olacağı için adetimin 21. günü bekliyorum.çok stresliyim bu aralar çok çabuk sinirleniyorum, çabuk ağlıyorum niye böyleyim bilmiyorum.içimde hiç tedaviye başlama hevesi yok oysaki zaman hemen geçse biran önce başlasam diye gün sayıyordum.sizlerde benim gibi oldunuzmu tedavinin stresimi acaba? içim sıkılıyor, daralıyorum napacağımı bilmiyorum. dua edin bana arkadaşlar dualarınıza çok ihtiyacım var.
heyyyo Listede 35. sıradayım zemuszemus
yaş da 35 ....bi de İzmirli olsaymışım tam olucaktı kaydirigubbakcemile3
gerçi daha yumoşlar yeterince büyümedi 10.günümdeyim 13 mm hala :sinifsinif:
kız kapalıyımda.....istanbulda degilim ki.kaydirigubbakcemile3....ama burdaki kızlardan bilen vardır herhelde.....seni süslü seni......
heyyyo Listede 35. sıradayım zemuszemus
yaş da 35 ....bi de İzmirli olsaymışım tam olucaktı kaydirigubbakcemile3
gerçi daha yumoşlar yeterince büyümedi 10.günümdeyim 13 mm hala :sinifsinif:
ooooooo maaşallah............sen erken sonuç alanlardan olacaksın canım ablam..............temmuzun başları gibi herhalde......
herkesin sonuç tarihleri az çok belli olunca tekrar liste yapalım inşaallah.....dualarımız seninle...
Hmmm,yanlis adres ozaman :)) EEE nerdensin ozaman sen?? yazmiyorda? Seni gizemli kiz seniii :))... Aman napiyim kiz,uzun zamandir hep ayniyim,hamile olmadan bi degisiklik olsun diyorum.. Hem moral olur,kendimi simartmak istiyorum biraz hem tedavi esnasinda birazda moral olur zemuszemus (Hemende hamile oldum)Dereyi gormeden pacalari sivadik ama olsun,umit etmek guzel seydir dimi..
teşekkür ederim nzmyhn kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
inşallah ilk sırada ben olurum :kedi:
aynen bende böyle düşünüyorum :jeyyar:
saç boyatıcam ama zararı var mı bu aşamada
gonal f ve Lucrin kullanıyorum
moral güzel şeyyy
en sevdiğiniz şeyleri yapın hihoyyyt
mihriban inşallah canım
ne güzel dedin dozayarlanacaktır tabii
:icecream:
dondurma ikram ediyim sana buyur cınımm
Hmm,anladim,ozaman bende sorayim bi doktoruma antibiyotigi iyi fikir aslinda...
Canim valla bende anlamadim bize turkiyeden,recete gonderdi doktor. hem pregnyl var hem ovitrelle bak canim soyle yaziyor ...
PUREGON 300 IE
Gunde 0.25 mg Orgalutran
Ovitrelle 250 mcgr 1 kutu
Pregnyl 5000 IE (1 defalik)
Aynen bu sekilde yaziyor valla bende anlamadim internetten arastirdim,ovitrelle ile pregnyl ayni sey diye yaziyo yani catlatma ignesi diye geciyor.. Bana niye iki farkli sey yazdi anlamadim?? Gidince soreacam artik....
Bence de sen bir dr. sor. Benim de dün yazıldı ilaçlarım tabi herkesinki birebir aynı olmuyor. Bugün Lucrin'e başlayacağım. Hepimiz için hayırlısı olsun :Saruboceq:
Lucrin 5mgr
Puregon 300
Pregnyl 5000 amp
Zitrotek 500 mgr
Folbiol tb
iyiyim elhamdülillah...sen nasılsın......ben dün biraz kötü oldum.daha geçen sene evlenen bir kız henüz 18 yaşında.4-5 ay önce bebegi oldu.bir cümle etti ve benim kalbimi hakikaten kırdı.belki öyle demek istemedi ama ben belkide 7 yıldır hasretle bebek bekledigim için çok incindim............gece falan agladım durdum.yani ben böylelerine şaşıyorum.bebek özlemi çeken insanların halini hiç düşünmediler miki??????hiç kırılır falan diye akıl etmiyorlar.......şimdi daha az aklıma geliyo fazla üzülmüyorum....
merhaba kızlar çoktan oldu size hiç göz atmıyordum allah hatminizi kabul etsin inşallah dualarınız kabul olur ben bu gün doktorumla konuştum temmuzdaki adetimle başlayacağız inşallah ankara tüp bebek merkezinde tedavi olacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?