Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

kızlar . ben geldim. istanbuldayım ama tedavi yarım kaldı. eşimde sperm hiç yokmuş. 6 sene önce 2.milyon muş. şimdi 0 . duanıza ihtiyacım var.

canım benim duamız seninle tabiide.....
ne oldu anlatsana......tese falan yapalım demediler mi????????????niye tedavin yarım kalıyooo anlamadım.................çok şaşkın ve üzgünüm......:sm_confused::1no2:

tese ameliyatı çok zormuş. korkuyorum olmasını istemiyorum. kimse yok burada. kim bakacak kim arabayı kullanacak hastaneden falan çıkınca.ayrıca acısı ağrısı çok olursa.bunları düşünüyorum.

tese dediler ama kesin tesedede çıkar diye bişey yok muş. korkuyoruz ne yapacağımızı şaşırdık. kaldık.

tese dediler ama kesin tesedede çıkar diye bişey yok muş. korkuyoruz ne yapacağımızı şaşırdık. kaldık.

canım Rabbim şaşırtmasın....sabrınızı arttırsın.....bence vazgeçmeyin.........tese ameliyatı olsun eşin............görelim mevla neyler neylerse güzel eyler........

nzmyhn eşim teseden sonra ağır olursa naparım ben koca istanbulda. araba kullanamam bu trafikte ben. sonra ayağa falan geç kalkarsa nasıl yaparız. korkuyorum.

ya basıt bı amelıyt bılıyorum taksıyle gıdersın eve ıkı gun dınlense yerter canım ya..........

nzmyhn eşim teseden sonra ağır olursa naparım ben koca istanbulda. araba kullanamam bu trafikte ben. sonra ayağa falan geç kalkarsa nasıl yaparız. korkuyorum.

canım tese ameliyatı olmuş arkadaşlar var eşi azosperm olanlar başlıgı altında yazıyoruz...ordanda sorarız kızlara eşleri ne zaman ayaklanmış.....hem sizde bi taksiyle şimdi kaldıgın yer(akrabanın eviydiherhalde)oraya gidersin.iki gün sonra evinize dönersiniz........yaaa yeterki sperm bulunsunda bunları dert etme bence bu kadar............

iyi aksamlar arkadaşlar bende puregon ignemin 8. vurdum yarın kontrolun var işallah yumuşlarım büyümüştür hayırlısı lütfen dua edin çok heycanlıyım işallah bende temmuzun ilk haftası ögrenirim sonucumu offfffffffffffffff allahım daha yumurtalar toplanmadan sonuç tarihini hesap ediyorum inanin çok korkuyorum ve heycanlanıyorum

gelincik canim sakin olman lazim. sadece bir sonraki asamayi dusun. sakın stres yapma. sakin sakin huzurlu gecirmek en guzeli. rahaaat rahat....zemus

kızlar . ben geldim. istanbuldayım ama tedavi yarım kaldı. eşimde sperm hiç yokmuş. 6 sene önce 2.milyon muş. şimdi 0 . duanıza ihtiyacım var.

kayracım uzulme hic hem ameliyatla cozum olabilir hemde siz o zamana kdar dogal kurleri deneyin bol bol. cok faydalı olan kurler var canım biliyorsundur sende keciboynuzu arı sutu+polen vb. onları deneyin hemen canım

bizde dua ederiz merak etme dualarımız hepimiz icin :Saruboceq:

welikecim sakin sakin hayatim heyecanı guzel guzel yasamamız lazım. stess yapma sakın. hep bir sonraki asamayi dusun sadece bende ilk gunden sonuc zamanını tahmin etmeye calisiyordum ama ise yaramayacak anladım. bakalım su anda sadece bir sonraki kontrolu dusunuyorum sende oyle yap canım.. allaha emanet insallah...

canım uzulme yaaaa lmaz: bu yollardan gecmeyenler anlamıyor ustelik herkes o kadar ince dusunceli degil. sen bosver o bos bogazları biz yolumuza devam ediyoruz.vereliniortak

Kayracim cok fazla kafana takma,insallah hersey olumlu olacak,yeterki sen umudunu kaybetme,Rabbim hakkinda hayirlisini versin canim.. SIKMA canini... Hersey olacagina varir.

KIZLAR,size bi sorum var.... Transferden sonra,ANANAS yemenin cok faydali oldugu soyleniyor,bebegin tutunmasi acisindan yani.... Bu dogru bi bilgimidir neye dayanarak bunu soyluyolar??? :uhm:

selam canim hayirli olsun tedavin banada dr um gonal f le menopur yazmis burada iki igne veriyorlarmis bende bilmiyordum ikisde ayni isi goruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…