kızlar . ben geldim. istanbuldayım ama tedavi yarım kaldı. eşimde sperm hiç yokmuş. 6 sene önce 2.milyon muş. şimdi 0 . duanıza ihtiyacım var.
tese dediler ama kesin tesedede çıkar diye bişey yok muş. korkuyoruz ne yapacağımızı şaşırdık. kaldık.
nzmyhn eşim teseden sonra ağır olursa naparım ben koca istanbulda. araba kullanamam bu trafikte ben. sonra ayağa falan geç kalkarsa nasıl yaparız. korkuyorum.
mrb arkadaşlar, ne güzel başlamışınız sizler iğnelere ben bekliyorum uzun protokol olacağı için adetimin 21. günü bekliyorum.çok stresliyim bu aralar çok çabuk sinirleniyorum, çabuk ağlıyorum niye böyleyim bilmiyorum.içimde hiç tedaviye başlama hevesi yok oysaki zaman hemen geçse biran önce başlasam diye gün sayıyordum.sizlerde benim gibi oldunuzmu tedavinin stresimi acaba? içim sıkılıyor, daralıyorum napacağımı bilmiyorum. dua edin bana arkadaşlar dualarınıza çok ihtiyacım var.
kızlar . ben geldim. istanbuldayım ama tedavi yarım kaldı. eşimde sperm hiç yokmuş. 6 sene önce 2.milyon muş. şimdi 0 . duanıza ihtiyacım var.
iyi aksamlar arkadaşlar bende puregon ignemin 8. vurdum yarın kontrolun var işallah yumuşlarım büyümüştür hayırlısı lütfen dua edin çok heycanlıyım işallah bende temmuzun ilk haftası ögrenirim sonucumu offfffffffffffffff allahım daha yumurtalar toplanmadan sonuç tarihini hesap ediyorum inanin çok korkuyorum ve heycanlanıyorum
iyiyim elhamdülillah...sen nasılsın......ben dün biraz kötü oldum.daha geçen sene evlenen bir kız henüz 18 yaşında.4-5 ay önce bebegi oldu.bir cümle etti ve benim kalbimi hakikaten kırdı.belki öyle demek istemedi ama ben belkide 7 yıldır hasretle bebek bekledigim için çok incindim............gece falan agladım durdum.yani ben böylelerine şaşıyorum.bebek özlemi çeken insanların halini hiç düşünmediler miki??????hiç kırılır falan diye akıl etmiyorlar.......şimdi daha az aklıma geliyo fazla üzülmüyorum....
selam canim hayirli olsun tedavin banada dr um gonal f le menopur yazmis burada iki igne veriyorlarmis bende bilmiyordum ikisde ayni isi goruyorHmm,anladim,ozaman bende sorayim bi doktoruma antibiyotigi iyi fikir aslinda...
Canim valla bende anlamadim bize turkiyeden,recete gonderdi doktor. hem pregnyl var hem ovitrelle bak canim soyle yaziyor ...
PUREGON 300 IE
Gunde 0.25 mg Orgalutran
Ovitrelle 250 mcgr 1 kutu
Pregnyl 5000 IE (1 defalik)
Aynen bu sekilde yaziyor valla bende anlamadim internetten arastirdim,ovitrelle ile pregnyl ayni sey diye yaziyo yani catlatma ignesi diye geciyor.. Bana niye iki farkli sey yazdi anlamadim?? Gidince soreacam artik....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?