• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

kızlar liste ilk sayfada eksik bilgileri olanlar niye söylemiyo bakiyiiimmmmm:oklava:
zorla kaba kuvvete mecbur bırakıyonuz yaaa adamı........hatimde dagılmıyooooooo.........zorla çıldırtıyonuz.:roflol:......bak geliyom yanınıza............(((55 kiloluk halimle korkun yani benden uyarmadı demeyin)))...........:tomato::tomato:

canımcım benim tedavi merkezi bursa acıbadem, sonuc temmuz ortasi gibi olur herhalde. ilk denemem. kuran hatminde yer alamam ama tefrice okurum bende.

kızlar aranızda kadıköy acıbadem de tedavi olan varmı?

Hayırdır Kayra Memorial'den vazgeçtin sanırım. Kadıköy Acıbadem Hastanesini biliyorum iyi ve bir o kadar da pahalı bir hastane. Bel fitığı tedavisi görmüştim Ocak ayında. Ama diğer bölümleri ile ilgili bilgim yok.

turkbayragiarkadaşlar bu gün yumurtaları kontrol ettiler büyük ihtimalle yarın çatlatma ignemi vurcaklar bulutcum senin çatlatma ignen ne zaman vurulacak .......

kızlar aranızda kadıköy acıbadem de tedavi olan varmı?
kayracım yanılmıyorsam caneylom orda tedavi oldu.şimdi hamile........hayırdır ne oldu niye sordunki.....merakettim bak şimdi:sm_confused:
canımcım benim tedavi merkezi bursa acıbadem, sonuc temmuz ortasi gibi olur herhalde. ilk denemem. kuran hatminde yer alamam ama tefrice okurum bende.
canım tamam ozaman sende tefriciyede sayını yaz biz oraya ekleyelimm..:kahve:
Hanımlar merhabalar hepinize hayırlı cumalar
kabul ederseniz benimde 8 temmuz ilk lucrin günüm olacak
Listeye alırsanız sevinirim.
Hepimiz mucizelerimize önümüzdeki ay kavuşalım inşallah:Saruboceq:
canım hoşgeldin.....hemen ekleyelim senide mucizelerimizi bekledigimiz listemize...
ayyyy canım ya hiç böyle tatlı sert fırça yememiştim. Çok güldüm inan. Kendi adıma savunma yapacağım müsait olmadığını düşünüyordum o nedenle konuyu gündeme getirmedim. Hazır sen kendini ele vermişken bilgilerimi yazayım
memorial - temmuz sonu -ilk deneme
Bu kezde listeye eklemezsen fırçayı sen yersin :roflol:
Bizde seni seviyoruz........
amaannnn hocam seni hemen ekleyim o zaman.....küçücük çocuga fırça atılırmı hiççççmafoldumbenmafoldumben...aşkolsun:umursamaz:
OoO masallah herkes selamini vermisss,bi ben kalmisim ... Hepinize hayirli cumalar,dualariniza amiiinnnn... Rabbim evlatlarimizla nice cumalar nasip eder insallaaahh.. Kizlar 10 gun sonra istanbuldayim insallah simdi tam anlamiyla geriye sayim baslamis bulunyor sositososito .

canım bende nasip olursa 7-8 gün sonra istanbulda olacam...inşaallah güzel ve hayırlı haberlerle döneriz yuvalarımıza....

kayracım yanılmıyorsam caneylom orda tedavi oldu.şimdi hamile........hayırdır ne oldu niye sordunki.....merakettim bak şimdi:sm_confused:

eşim için dışarıda başka bir yerde daha sperm tahlili yaptırmaya karar verdik. dışarıda yaptırdığımız sonucu memorial kabul etmeyecek doğal olarak. belki teseye gerk kalmaz umudmuz var. o nedenle acıbademde yapalım bu testi gerekirsede tedaviye orada devam edelim dedik.

kizlar selam nasilsiniz tedavileriniz nasil gidiyor her sey iyimi Allah hepimizin yardimcisi olsun hepinize iyi hafta sonlari

gnaydın kızlar hastaneden geldim birazdan ararlar e2 sonucum için bugün 4. günüm iğnede inş yükselmiştir e2 değerim ilk gün 17 idi

kızlar e2 160 olmuş çok şükür dr dozu değiştirmedi 112.5 devam dedi inş güzel büyürler ptesi usg ile bakacakmış

herkeze iyi hafta sonları arkadaşlar has. geldim ve bu gece 11 30 çatlatma ignemi vurulacagım pazartesi 11 de yumurtalarım toplanacak hadi dua istiyorum hepinizden

herkeze iyi hafta sonları arkadaşlar has. geldim ve bu gece 11 30 çatlatma ignemi vurulacagım pazartesi 11 de yumurtalarım toplanacak hadi dua istiyorum hepinizden

bende heyecanlandim simdi kaliteli kaliteli embriyolarin olsun insaallah rabbim hepimizi sevindirsin kucaklarimizi doldursun insaallah AMIN

Back
X