• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

Merhaba canim cevabin icin sagol...

Canim baksana bi karisiklik olmus olabilirmi acaba,doktorum receteyi turkiyeden gonderdi,soyle yaziyordu recetede PUREGON IU max 12 gunluk hepsi hollandacaya cevrilmisti bizde eczaneye gittik,aynen yazdigi receteyi gosterdik bu sekilde verdiler bize..

Acaba polikistik overli oldugum icinmi boyle bilmiyorumki,baska biri yokmu ya polikistik overli olupta puregon kullanan... ahh gunay vardi birde ona sorayim ben...

sagolun canlarım az sonra çatlatma ignemi vurulmaya gidecem hepiniz çok iyisiz inanın daha annem bilmiyor çatlatma ignemi vurulacagımı benden çok uzak başka şehirde şimdi panik yapar diye söylemedim ama iyiki siz varsınız ne istersem rahatça sizlerle paylaşıyorum allah hepinizden razı olsun işallah sizin daha güzel heberlerinizide ben okurum işallah 36 arkadaşında alt alta hamile haberlerini okuruz temmuz ayı içinde

inşallah canım inşallah ben tedaviye hızlı başladım ama yavaş gidiyoruz ilk denememde 150 gonal f le başladık 125 bitirdim şimdi 225 kullanıyorum daha çok iyi gelişmemiş yumoşlar drumda şaşırdı senin yumurtalık kaliten iyiydi niye böyle oldu anlamadım dedi biraz moralim bozuldu gerçi drum 5 günlük yurtdışı semineri vardı bende toplama ve transferimde onun olmasını istiyordum yumoşlarım yavaş çalışsın istiyordum içimden ne hikmetse öyle oldu iyimi oldu bilmiyorum DRumada söyledim ( hocam siz 5 gün yoksun ya ondan yavaş çalışmalarını söyledim dedim) oda güldü olbilir çünkü herşey kafada bitiyor dedi.
KIZLAR YAAAAAAAAA işi şakaya vuruyorum ama canım sıkılıyor bu olaya 2 gündür niye böyle oldu diye ALLAHIM inşallah salı günü herşey yolunda gider canlarım ne olursun çok dua edin bana herşey yolunda gitsin inşallahhhhhhhhhh

inşallah canım inşallah ben tedaviye hızlı başladım ama yavaş gidiyoruz ilk denememde 150 gonal f le başladık 125 bitirdim şimdi 225 kullanıyorum daha çok iyi gelişmemiş yumoşlar drumda şaşırdı senin yumurtalık kaliten iyiydi niye böyle oldu anlamadım dedi biraz moralim bozuldu gerçi drum 5 günlük yurtdışı semineri vardı bende toplama ve transferimde onun olmasını istiyordum yumoşlarım yavaş çalışsın istiyordum içimden ne hikmetse öyle oldu iyimi oldu bilmiyorum DRumada söyledim ( hocam siz 5 gün yoksun ya ondan yavaş çalışmalarını söyledim dedim) oda güldü olbilir çünkü herşey kafada bitiyor dedi.
KIZLAR YAAAAAAAAA işi şakaya vuruyorum ama canım sıkılıyor bu olaya 2 gündür niye böyle oldu diye ALLAHIM inşallah salı günü herşey yolunda gider canlarım ne olursun çok dua edin bana herşey yolunda gitsin inşallahhhhhhhhhh

canım kardeşim bak doktorunda demiş...........artık hep olumlu düşün lütfen.........inşaallah güzel büyüyecek yumoşlarınnnn...........dualarımız seninle.....

Bulut takma kafana canim ya,gec olsun guc olmasin.. INsallah buyurler daha.. bak yumurtalik kalitende iyiymis.. Niye kafana takiyosun rahat ol gercekten.. ALLAH yardimcin olsun.. Pozitif dusun pozitif olsun,bak doktorda demis kafada bitiyor diye.. kafani iyi kullan bak laelaelaelaelae . Canim benim gercekten uzulme hersey yoluna girer sakin ol ok..

NZHYM ,Canim sen simdi hangi asamadasin anlatsana... Ben bugun adet sokturucuye basladim. heytt ilk adimi attim yani :))

NZHYM ,Canim sen simdi hangi asamadasin anlatsana... Ben bugun adet sokturucuye basladim. heytt ilk adimi attim yani :))

canım bende bugün ilk bantımı yapıştırdım yarın ilk igne mi olucam.....3 tane zaten igne......onlar bitince adet olursun dedi hemşire......sonrada hastene yolunu tutcaz inşaallah.........

slm kızlar bugün iğnede 5. günüm yarın kontrolüm var çok heyecanlıyım gelince size bilgileri söylerim inş büyümüşlerdir

insaallah canim her sey yolunda gider sende kucagina alirsin bebisini ALLAL yar ve yardimcin olsun canim

canım ya ne büyümesi bugün gittim 7-8 mm olmuşlar ancak ya off off sayısını bile sayamadı o kadar çokki küçük dozla ancak bu kadar oluyor nolucak şimdi hepsi büyürse ben ohss olmazmıyım bu pko ne kadar zor millet yumurta bulamıo bizde yumurtalar bile sayılamıyor offfffffffffffffff doktor yavaş büyütecez diyor bakalım e2 nolmuş belki bugün doz biraz artar

slm kızlar bugün iğnede 5. günüm yarın kontrolüm var çok heyecanlıyım gelince size bilgileri söylerim inş büyümüşlerdir

hiramcım büyümüşlerdir neden büyümesinler... hadi bakalım bugün güzel haberlerini bekliyoruz.

bulutcum meraklanma hadi rahat ol canım... sen canını sıkarsan onlarda uzer seni.. sen mutlu ol rahat ol ki onlarda rahat rahat buyusunler...
yarına guzel haberlerini bekliyoruz insallah

mihriban hadi hayırlısı ile basla sende... rabbim once gobislerimizi sonra kucagimizi saglıklı hayırlı evlatlarla doldursun insallah

yoğundum nete giremedim. pazartesi acıbademde test var. sonucu belli olunca karar vereceğiz. sende başlamışsın. hayırlı olsun. inananın duadan başka hiçbişeye ihtiyacım yok. belirsizlik çok zor.

kayracım hadi hayırlısıyla çıksın test sonuçları insallah... merak ederiz bizi de haberdar et bugun olur muu...

yoğundum nete giremedim. pazartesi acıbademde test var. sonucu belli olunca karar vereceğiz. sende başlamışsın. hayırlı olsun. inananın duadan başka hiçbişeye ihtiyacım yok. belirsizlik çok zor.

Hayırlısı olsun canım, dualarımız seninle. Allahın izni ile olumlu sonuçlar alacaksın inşallah sen moralini yüksek tut yeter kialkisalkisalkis

canım teşekkür ederim.............iyiyim elhamdülillah...........heyecanlıyım.........yarın bantlarımı yapıştırmaya başliyorum......pazarteside ignemi yapıcam inşaallah......sonra adet olup hayırlısıyla istanbul yolcusu olcaz.....güzel kardeşimmmmm hep birlikte koca göbişlerle tekrar sohbet edicez daha inşaallah.........:CüvCüv::CüvCüv:

Hayırlı olsun canım, Heyecanın mutluluğa dönüşür inşallah.

Back
X