Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkeze iyi hafta sonları arkadaşlar has. geldim ve bu gece 11 30 çatlatma ignemi vurulacagım pazartesi 11 de yumurtalarım toplanacak hadi dua istiyorum hepinizden
kızlar e2 160 olmuş çok şükür dr dozu değiştirmedi 112.5 devam dedi inş güzel büyürler ptesi usg ile bakacakmış
nasıl gıdıyooo tedavı heyy amerıkalım..................
nzmyhn nasisilsin canim tedavin nasil gidiyor
Kizlarrr selammlarrrr.. nasilsiniz bakiiym...???
HIRAM sevindim canim... insallah hersey iyi gider ve kaliteli yumoslarin olur canim..
KIZLARRRR,birsey sorucam yaaa... Benim puregon igneler varyyaaa... tami tamina 1710 euro tutmuss yaaa... 12 tane paket. Sizinki ne kadar tuttu ya... Kizlar bu fiyat,ovitrelle filan haric haa. sooook olduk resmen...
iyiyiz canım sen nasılsın.........
haa sorunun cevabını yani nasıl resim ekleniyo bende çok merak ediyommmmm
yaaa bu dedigin igneler gonalf gibi aynı işi yapan ignelerdenmi????????eger onlardansa 12 tane çok gibi geldi bana......ayrıca fiyatıda şoka sokar adamı.....yavaş yavaş söylemek lazım bu fiyatı....canım yaaaa ne zor degilmi bu tedavi.....ama bak ne geldi aklıma belki kk'da bu igne elinde olan varmıştır....bir sorsaydın almadan keşke.......:enbuyukkk:
canım teşekkür ederim.............iyiyim elhamdülillah...........heyecanlıyım.........yarın bantlarımı yapıştırmaya başliyorum......pazarteside ignemi yapıcam inşaallah......sonra adet olup hayırlısıyla istanbul yolcusu olcaz.....güzel kardeşimmmmm hep birlikte koca göbişlerle tekrar sohbet edicez daha inşaallah.........:CüvCüv::CüvCüv:
piyasa fiyatini arastirdim normalmis cunki,tek kutu 141 euro.... turkiyediki fiyatida 200 kusur ytl mis ozaman normal herhalde...
kayracım niye gelmedin......haberde yokkkkk