• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

herkeze iyi hafta sonları arkadaşlar has. geldim ve bu gece 11 30 çatlatma ignemi vurulacagım pazartesi 11 de yumurtalarım toplanacak hadi dua istiyorum hepinizden

canım hadi inşaallah.....hayırlısıyla tedavinin sonuna yaklaştın.....inşaallah yumoşların kaliteli ve çok çıkar................ve de hayırlısıyla döllenirler........dualarımız seninle....:Saruboceq:

sagolun canlarım az sonra çatlatma ignemi vurulmaya gidecem hepiniz çok iyisiz inanın daha annem bilmiyor çatlatma ignemi vurulacagımı benden çok uzak başka şehirde şimdi panik yapar diye söylemedim ama iyiki siz varsınız ne istersem rahatça sizlerle paylaşıyorum allah hepinizden razı olsun işallah sizin daha güzel heberlerinizide ben okurum işallah 36 arkadaşında alt alta hamile haberlerini okuruz temmuz ayı içinde

Kizlarrr selammlarrrr.. nasilsiniz bakiiym...???

HIRAM sevindim canim... insallah hersey iyi gider ve kaliteli yumoslarin olur canim..

KIZLARRRR,birsey sorucam yaaa... Benim puregon igneler varyyaaa... tami tamina 1710 euro tutmuss yaaa... 12 tane paket. Sizinki ne kadar tuttu ya... Kizlar bu fiyat,ovitrelle filan haric haa. sooook olduk resmen...

nzmyhn nasisilsin canim tedavin nasil gidiyor

canım teşekkür ederim.............iyiyim elhamdülillah...........heyecanlıyım.........yarın bantlarımı yapıştırmaya başliyorum......pazarteside ignemi yapıcam inşaallah......sonra adet olup hayırlısıyla istanbul yolcusu olcaz.....güzel kardeşimmmmm hep birlikte koca göbişlerle tekrar sohbet edicez daha inşaallah.........:CüvCüv::CüvCüv:

Kizlarrr selammlarrrr.. nasilsiniz bakiiym...???

HIRAM sevindim canim... insallah hersey iyi gider ve kaliteli yumoslarin olur canim..

KIZLARRRR,birsey sorucam yaaa... Benim puregon igneler varyyaaa... tami tamina 1710 euro tutmuss yaaa... 12 tane paket. Sizinki ne kadar tuttu ya... Kizlar bu fiyat,ovitrelle filan haric haa. sooook olduk resmen...

iyiyiz canım sen nasılsın.........
haa sorunun cevabını yani nasıl resim ekleniyo bende çok merak ediyommmmm
yaaa bu dedigin igneler gonalf gibi aynı işi yapan ignelerdenmi????????eger onlardansa 12 tane çok gibi geldi bana......ayrıca fiyatıda şoka sokar adamı.....yavaş yavaş söylemek lazım bu fiyatı....canım yaaaa ne zor degilmi bu tedavi.....ama bak ne geldi aklıma belki kk'da bu igne elinde olan varmıştır....bir sorsaydın almadan keşke.......:enbuyukkk:

iyiyiz canım sen nasılsın.........
haa sorunun cevabını yani nasıl resim ekleniyo bende çok merak ediyommmmm
yaaa bu dedigin igneler gonalf gibi aynı işi yapan ignelerdenmi????????eger onlardansa 12 tane çok gibi geldi bana......ayrıca fiyatıda şoka sokar adamı.....yavaş yavaş söylemek lazım bu fiyatı....canım yaaaa ne zor degilmi bu tedavi.....ama bak ne geldi aklıma belki kk'da bu igne elinde olan varmıştır....bir sorsaydın almadan keşke.......:enbuyukkk:

Bende iyim canim sagolasin...

Kiz valla benimde dudagim ucukladi fiyati ustunde gorunce... Ben hollandadan aldim kiz ilaclari.. Onun icinmi pahali acaba.. Ha bu arada ayni gonal f.. gibi ama adi farkli iste puregon ama kafam karisti bu fiyat nasil olurrr yaa sen kaca aldin ??... 12 paket var valla, ama her birinin icinde birtane igne ne biliyim yaa bi doktorumu arasammi ne yaa.. daha birde,progesteron filan jelleri var transferden sonraki ilaclar vaaayy vayy.. napacaksak..

Birde bize en cok 1200 euro tutar demislerdiii.. :umursamaz:

canım ben puregon degilde gonalf kullanıcam.....onunda yarı fiyatına iki kuyusunu aldım inşaallah.....3 kutu daha öyle satan olursa alıcam....bide hastaneden aldık biz ilaçların yarısını siz niye öyle yapmadınız ki...........

piyasa fiyatini arastirdim normalmis cunki,tek kutu 141 euro.... turkiyediki fiyatida 200 kusur ytl mis ozaman normal herhalde...

euronun fiyatını bilmiyorum ama senin ilk tedavin ya bu canım......böyle olman normal......yani hemencik bütün ilaçları falan alıvermen .............inşaallahta son tedavin olacak güzelim......

canım teşekkür ederim.............iyiyim elhamdülillah...........heyecanlıyım.........yarın bantlarımı yapıştırmaya başliyorum......pazarteside ignemi yapıcam inşaallah......sonra adet olup hayırlısıyla istanbul yolcusu olcaz.....güzel kardeşimmmmm hep birlikte koca göbişlerle tekrar sohbet edicez daha inşaallah.........:CüvCüv::CüvCüv:

amin canim insaallah her sey yolunda gider hepimizin yuzu guler insaallah

kızlar moralim çok bozuk 1.5 olan merional dozumu haftasonu olduğu için ben vurdum mecburen çok zorlandım acaba yanlış dozmu hazırladım diye çok korkuyorum inş doğru vurmuşumdur iğneyi

mihriban canım biz puregon 600 lukten 3 kutu kullandım hatta birazı arttı dün çatlama ignemi vuruldum 12 kutu bana çoook fazla geldi bide kutusunu 425 ytl aldık

Back
X