mihribancım kayrayı yakalamak zor....bak bende bir sürü soru sormuştum özelden gitti..........
fisfisfis Evet oyle gibi canim.. Napalim bekliyelim bari.. ignelere ne zaman basliyorsun sen?? ne zaman denk geliyor yani??
ya kızlar bişey sorucam yürürken ben baskı hissediyorum basınç gibi sizdede oluyormu acaba yumurta çok ondanmı
canım işlem hiç zor degil korkma dün biraz karnım acıdı ama bu gün çok iyiyimbenim düşündügümden çok çok kolay oldu merak etme işallah seninkide çok rahat geçer bide 6 tane embiryom oluşmuş perşembe transferim var hayırlısıyla kaydirigubbakcemile5Ayy canim benimm,ne guzel masallah 16 taneside dollenirr insalllaaaahhhh,hadi gozun aydin canim,nasil gecti yumurta toplama islemin,anlatsana biraz detaylarini ben cok merak ediyorum korkuyorum.. acisi cok anlat iste.. Ha yarinda haber ver merak ederim valla kaci dollenmis.. opuyorumnanaktan
Kayracim,acibademle ilgili izlenimlerini sormustum canim. Nasil ilgili davraniyorlarmi?? Ortam nasil ??
hasrane sakin bir yer. hemşireler çok şirin hepsi güleryüzlü çok ilgili. doktor da öyle.
kayra ben çok hastane doşaştım geçen ay ama acıbademe gitmedim. yalnız en çok ilgi alaka ve profesyonellik, işi iyi yapma bakımından memoialı beğendim. parayı denkleştirebilirsem ona gidicem. olmazsa medicanya. bence memorial dan ayılma derim. ben bir soru sormak için hale hn a mail atmıştım 4 gün gç aradı özür diledi geç görmüş karışmış diye v uzun uzun açıkladı da. yani diğerleri gibi 2 laf edip başlarından atmya bakmıyorlar.
canım işlem hiç zor degil korkma dün biraz karnım acıdı ama bu gün çok iyiyimbenim düşündügümden çok çok kolay oldu merak etme işallah seninkide çok rahat geçer bide 6 tane embiryom oluşmuş perşembe transferim var hayırlısıyla kaydirigubbakcemile5
canım dün başladım ben......yarın son baskılayıcımı kullanıcam.....ve adet olunca büyük ihtimalle perşembe cuma..... randevumu alıp memorıal yolunu tutcaz........sende haberler ne bakiiimmmmsositososito
canım işlem hiç zor degil korkma dün biraz karnım acıdı ama bu gün çok iyiyimbenim düşündügümden çok çok kolay oldu merak etme işallah seninkide çok rahat geçer bide 6 tane embiryom oluşmuş perşembe transferim var hayırlısıyla kaydirigubbakcemile5
hasrane sakin bir yer. hemşireler çok şirin hepsi güleryüzlü çok ilgili. doktor da öyle.
kayra ben çok hastane doşaştım geçen ay ama acıbademe gitmedim. yalnız en çok ilgi alaka ve profesyonellik, işi iyi yapma bakımından memoialı beğendim. parayı denkleştirebilirsem ona gidicem. olmazsa medicanya. bence memorial dan ayılma derim. ben bir soru sormak için hale hn a mail atmıştım 4 gün gç aradı özür diledi geç görmüş karışmış diye v uzun uzun açıkladı da. yani diğerleri gibi 2 laf edip başlarından atmya bakmıyorlar.
Niye kiz acibadem kotumu yoksa,..??? Ben yurtdisinda acaip iyi seyler duydum o hastaneyle ilgili... Yabancilardan giden cok orda tedavi olmaya hepside cok guzel pozitif seyler yazmis.. Hollandalilar da yazmistii,burdaki hastaneler fos kalir acibademin yaninda filan diye ..
Kayracim,peni ne olacak simdi,bundan sonraki asama nedir???
nzmyhn sendende çok özür dilerim. pc başına oturamıyorum. hem sıkıntılıyım. hem malum kendi evimde değilim. rahat hareket edemmiyorum. çocuklardan bana bilgisayar anca sıra geliyo. ama elimden geldikçe sizlerin yazdıklarını okumaya çalışıyorum.mihribancım kayrayı yakalamak zor....bak bende bir sürü soru sormuştum özelden gitti..........
Hadi hayırlısı arkadaşım inşallah çok güzel haberler vereceksin bize, kızına güzel bir kardeş adayı olacak inşallah
amanda29 yüreği güzel arkadaşım Rabbim senin gönlüne göre versin inşalah. hepinizn de öyle.
Hmmm,tamam canim anladim.. Senin doktorunda Cem Demireldi degilmi.. ?? I
evet bitanem doktorum cem bey.
canlarım burda rmuzunu yazmadıklarım momi,el muallim,deniz vardı sanırım. topikteki arkadaşlarımın hepsi:
hepinizden Allah ebeden razı olsun. kucaklarınızı doldursun inşallah. ben burada okadar yalnız hissediyorumki kendimi. sizin yazdıklarınızla ancak içim rahatlıyor. her zaman cevap yazamıyorum. dediğim gibi görümcemdeyim. ondada var iki çocuk e birde biz. kalabalığız. malum. bilgisayara oturmaya vakit olmuyo. hakkınızı helal edin. bu kardeşinizide duadan eksik etmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?