Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

bulutcum canım yeni girdim gordum haberlerini ama niye bu kadar uzuyorsun kendini yaaaa lmaz:
kızarım bak... olabilir ne olacak tedavin iptal olsa da olur. belki 2 yumurta ile kendin hamile kalacaksın. hem sende tupler falanda açık 2 yumurta ile olmaması için bir sebep yok ki. sen kendini cok uzersen olacagi varsa da olmaz rahat bırak kendini cok dusunme lutfen.
rabbim verir insallah tez zamanda uzulme ne olur.

gec olsun ama olsun birtanem..... :teselli:

fisfisfis Evet oyle gibi canim.. Napalim bekliyelim bari.. ignelere ne zaman basliyorsun sen?? ne zaman denk geliyor yani??

canım dün başladım ben......yarın son baskılayıcımı kullanıcam.....ve adet olunca büyük ihtimalle perşembe cuma..... randevumu alıp memorıal yolunu tutcaz........sende haberler ne bakiiimmmmsositososito

ya kızlar bişey sorucam yürürken ben baskı hissediyorum basınç gibi sizdede oluyormu acaba yumurta çok ondanmı

hiramcım sen yumurta gelistirici ignelere baslamistin dimi canım... ondandır yumurtalar buyuyor ya hassasiyet ve hafif agri yapar hissedersin demisti doktor bana... merak etme iyi birsey bu.. kaydirigubbakcemile3

çok sag olun arkadaşlar bu gün aradılar 6 tane iyi embiryom oluşmus perşembe gün transferim var dualarınızı bekliyorum.............bulutcum senin için çok üzüldüm işallah durmak yok devam işallah bizde anne oluruz ama üzülme ben önceki denemede hiç yumurtam toplanmamıştı işallah seninde bidakine bol bol yumuşların toplanır

canım işlem hiç zor degil korkma dün biraz karnım acıdı ama bu gün çok iyiyimbenim düşündügümden çok çok kolay oldu merak etme işallah seninkide çok rahat geçer bide 6 tane embiryom oluşmuş perşembe transferim var hayırlısıyla kaydirigubbakcemile5

hasrane sakin bir yer. hemşireler çok şirin hepsi güleryüzlü çok ilgili. doktor da öyle.

kayra ben çok hastane doşaştım geçen ay ama acıbademe gitmedim. yalnız en çok ilgi alaka ve profesyonellik, işi iyi yapma bakımından memoialı beğendim. parayı denkleştirebilirsem ona gidicem. olmazsa medicanya. bence memorial dan ayılma derim. ben bir soru sormak için hale hn a mail atmıştım 4 gün gç aradı özür diledi geç görmüş karışmış diye v uzun uzun açıkladı da. yani diğerleri gibi 2 laf edip başlarından atmya bakmıyorlar.

memorial iyi ibir hastane . ilk dnememi orada yaptım biliyoum. ama benim durumum başka. karar ameliyat olunca başka bir yerinde test yapması gerekirdi bence. acıbadem ide bilirim. başka gidecek yer yoktu. burayada gelince artık geri dönüş olmaz. memorial le başka bir sıkıntım oldu. burda yazabileceğim yönden değil.

hadi bakalim hayirlisi welike ne guzel 6 tane embebek kaydirigubbakcemile3 insallah hepsi saglikli kaliteli emb. olur ve sımsıkı tutunurlar sana. simdi perşembeyi bekleyecegiz

canım dün başladım ben......yarın son baskılayıcımı kullanıcam.....ve adet olunca büyük ihtimalle perşembe cuma..... randevumu alıp memorıal yolunu tutcaz........sende haberler ne bakiiimmmmsositososito

Oooo iyi sende baslamissin,galiba en sona ben geliyorum :)) Canim bende bi hafta sonra basliyorum ignelerime,haziranin 30'da acibademde olucam insallah... Ogunde ignelere hemen baslanacak dedi doktor... SImdilik adet sokturucuye devam 4 gunum kaldi.. bitiyor ondan sonrada adet olucam ....Heyecan dorukta yaa.. gunler gecmiyor bi turlu... ignelere bi baslasaydim.. Zaten normalde,sabirsiz bi insanim napacaksam tedavi boyunca :sm_confused:

OOoo iyi masallah kac tane transfer edilecek peki??? Iyi bari valla ne yalan soyliyim tirsiyodum ben,yumurta toplama isleminden.. :1rolleyes:

Niye kiz acibadem kotumu yoksa,..??? Ben yurtdisinda acaip iyi seyler duydum o hastaneyle ilgili... Yabancilardan giden cok orda tedavi olmaya hepside cok guzel pozitif seyler yazmis.. Hollandalilar da yazmistii,burdaki hastaneler fos kalir acibademin yaninda filan diye ..

yok yok iyidir o da ben hiç gitmedim ama kayra zaten ilk tedavisini memorial da olmuşu ve çok memnundu. ben de memoriala gittim görüşmeye ve çok beğendim. almandan falan daha ciddi buldum. gittiğim yerlerden en beğendiğimdi. neden merkezi değiştiriyor diye. yoksa acıbadem de iyidir.

Haa iyi bari kiz,insan kotu sey duyunca soguyor genede .. iyi hayirlisi amaan., aslinda bunlara takilmamak gerek,sonucta hersey nasip meselesi.. Kizlaar birbirimizden dualarimizi eksik etmeyeliiim.. Duaya ihtiyacimizz var ..

Kayracim,peni ne olacak simdi,bundan sonraki asama nedir???

mihribancım özür dilerim. sorularına hep geç cevap veriyorum. valla yapacak bişey kalmadı. tek şey var oda tese. hayırlısı Allahtan artık. hep söyledim. ben anneliği tattım. Cenabı Hak önce hiç tatmayanlarada nasip etsin. kurban olduğum banada hayırlı bir evlat daha verirde kızımı inşallah yalnız bırakmaz.

mihribancım kayrayı yakalamak zor....bak bende bir sürü soru sormuştum özelden gitti..........
nzmyhn sendende çok özür dilerim. pc başına oturamıyorum. hem sıkıntılıyım. hem malum kendi evimde değilim. rahat hareket edemmiyorum. çocuklardan bana bilgisayar anca sıra geliyo. ama elimden geldikçe sizlerin yazdıklarını okumaya çalışıyorum.

benim salatı tefriciyemi başkasına vermişin galiba. benim okumam gereken varmı....özelden yaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…